Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım senin adına çok sevindim hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel haberler vereceksin bizehihoyyyt:1hug:

Bı ınsan nasıl cınnet geÇırır anlıyorum memnunıyetsızı mızmız ınsanlardan nefret edıyorum

ıylık cnm sen nasılsın
iyiym canım ne olsun bildiğin gibi pek bi deyişiklik yok bende işte incirle adaçayına başladım bakalım :Saruboceq:sende nevar neyok bebiş nasıl tatlımŞeniz
HoŞbulduk canımmm saĞoll İysİnİz demİ
iyiyiz sen nasılsın hihoyyyt
hb canım ve çok mutlu olarak geldim sizinle paylaşmak istedim hemenkaydirigubbakcemile5

iyi yaptın canım:1rolleyes:

bilgecim inşallahhh hadi bakalım hepimiz hamiş olcaz inşallahhh sinerjimiz etkileyecek hepimizi ay bu site olmasa sinirden çatlayabilrim

iyi diyeim gize cim çok sinirliyim valla herşeyi yıkıp yakıp evime gidip bi koltuğa büzüşüp ağlamak istiyorum aslında((

bukadar negatif düşünmene sebep ne mercanayse takılma rahat ol derin bir nefes al

kız escales canım hiçsesin çıkmıyor nasılsın bugün canımcım:CüvCüv:

iyi diyeim gize cim çok sinirliyim valla herşeyi yıkıp yakıp evime gidip bi koltuğa büzüşüp ağlamak istiyorum aslında((

canım boşver bozma moralini değermi kendini bu kadar yıpratmana değermi insanlarla çalışılan her iş maalesef çok yorucu :teselli:

kızlar hepinize slmlar geçmişi hiç okumayım en iyisi siz bol bol yazmışsınızdır yine
HOŞGELDİN CANIM BENİM
HOŞGELDİN ŞEKERİM NASILSIN BAKALIM
Selam ben geldİm mÜsaİt olarak
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN

SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM :asigim::1hug:

bukadar negatif düşünmene sebep ne mercanayse takılma rahat ol derin bir nefes al

cnm patronumun babası hayatımda gördüğüm en memnuniyetsiz en kaba en en en uyuz adam ona katlanamıyorum herkes nasıl çalışıyorsun diyor bana inanki bu adama en kötüsünü yapmak geliyo içimden çok sinier bozucu sabah bütün neşemkle ve çalışma aşkıyla geliyorum o bi geliyo 2 laf ediyo bütün hevesim kaçıyo(oklava::çok üzgünüm:

saol escalescim sesin çıkmayınca yoksun sandım valla azıcık çene yapınca rahatladım

ayyy bu siteyi ve sizleri çookk seviyorum ben yaa mutlu oluyorum zaman geçiveriyo hemen iyiki tekrar döndümkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…