mercanayse bilgen35 hoşgeldiniz kızlar
bugün doktor doktor dolaştım perşembe günü endoskopi ve kolonoskopi yaptırıcam genel anesteziyle ama biraz gerildim açıkçası:1shok:ama benim bir tanecik kadın doğumcum bu ay rahim geliştirici ilacı bıraktırdı yumoşları geliştirici ilaca başladı klomene çooooooooook mutluyum içimde yeniden umutlar başladı :sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
iyiym canım ne olsun bildiğin gibi pek bi deyişiklik yok bende işte incirle adaçayına başladım bakalım :Saruboceq:sende nevar neyok bebiş nasıl tatlımŞenizıylık cnm sen nasılsın
iyiyiz sen nasılsın hihoyyytHoŞbulduk canımmm saĞoll İysİnİz demİ
hb canım ve çok mutlu olarak geldim sizinle paylaşmak istedim hemenkaydirigubbakcemile5
iyi diyeim gize cim çok sinirliyim valla herşeyi yıkıp yakıp evime gidip bi koltuğa büzüşüp ağlamak istiyorum aslında((
HOŞGELDİN CANIM BENİMkızlar hepinize slmlar geçmişi hiç okumayım en iyisi siz bol bol yazmışsınızdır yine
HOŞGELDİN ŞEKERİM NASILSIN BAKALIMmeraba kızlar
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSINSelam ben geldİm mÜsaİt olarak
bugün doktor doktor dolaştım perşembe günü endoskopi ve kolonoskopi yaptırıcam genel anesteziyle ama biraz gerildim açıkçası:1shok:ama benim bir tanecik kadın doğumcum bu ay rahim geliştirici ilacı bıraktırdı yumoşları geliştirici ilaca başladı klomene çooooooooook mutluyum içimde yeniden umutlar başladı :sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
bende baygınlığı havaların sıcaklığından geçirecem valla:bbo:
bukadar negatif düşünmene sebep ne mercanayse takılma rahat ol derin bir nefes al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?