hoscakalın kızlar
canım şükür iyiyim sesim çıkıyor benim gülüm
aynen öyle anacım
gitmiyorum:)))
Slm nasılsınız gÖrÜŞmeyelİ kızlarr
yok kuşum işteyim ya faturaları ayarlıyorum arada kopuyorum sizden canlarımsaol escalescim sesin çıkmayınca yoksun sandım valla azıcık çene yapınca rahatladım
kıyamma kız sana daha dur bu neki birazdaha zaman geçsin iyice yanıcaz kız ben sıcağı seviyorum vallaneyapsam durulmuyır ya halimi görseniz plajdayım sanki haaasırnaşık şey
bizde seni seviyoruz canım takma kafanı genelde patronların hepsi aynıayyy bu siteyi ve sizleri çookk seviyorum ben yaa mutlu oluyorum zaman geçiveriyo hemen iyiki tekrar döndümkaydirigubbakcemile5
ana çok sevindim sen izmirlimisin canım benim bide nereye geliceksiniz kız valla çok sevindim yakızlar eşimin izmire tayini çıktı allah nasip ederse 9 yıl aradan sonra tekrar memleketime dönüyorum bu mutlu haberide paylaşayım istedim sizinle hayatım yoluna giriyor çok şükür:saruboceq::saruboceq:
gülüm o puanlar senin yaptığın bütün herşey diyeyim puanların yükseldikçe senin kademelerde yükseliyorben hiç bilmiyorum ne olduğunu:uhm:
kız takma kafanı sen herifi ikna edersinama izmire giderken neti kapattıracaz ve uzun bi süre almıycakmışıs eşimin söylediğine göre ama ben sizi ççok özlerim yaasenağlamasenağlama
tamam tatlı kuşumkızlar ben şimdilek çıkıyorum görüşürüz sonra iyi sohbetler size
hiç deme gitsin sabah ilk işim siteyi açmak oluyor valla süper bir şeyya bu site bağımlılık gibi birşey iszlerle konuşmadan yapamıyorum iyiki varsınız hepinizi seviyorum umarım bağlatır beni pek takmazda kendisi:1no2:
sakın girme kız hasta olursun bidekonuş anacım konuş kız hasta olmayacağımı bilsem gidim soğuk suya girecem ama hasta olurum :1no2:
kız escales anam sende yakınsın bana yolum düşerse zmire uğrarım kız sanada aaa canımya ne güzel haaa hee
ya kızlar varya çok sancım var alttan acaba strestenmi ilaçttanmı sizce:uhm:
aşkolsun kız biz kimse değilmiyizz:))
HOŞGELDİN CANIM BENİM NE OLSUN İLTE YUVARLANIP DURUYOZ TOPİCTE VALLASlm nasılsınız gÖrÜŞmeyelİ kızlarr
BAK YA BİZ VARIZ YA KIZ AŞK OLSUNaaa kimse kalmamış yfff
ya kızlar varya çok sancım var alttan acaba strestenmi ilaçttanmı sizce:uhm:
belkide ilaçlardandır anacımcnm bi krem var alttan enjekte ediliyo bugün sondu bide antibiyotik vardı
valla canım bi bilsem kafasına göre takılıyo bu aralar en son 1de oldum
canım benim gelmemmi hiç inşallah bende valla bak burda kimsem yok ama bu siteye girdiğimden beri hiç yanlız deyilim vallakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?