Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kız escales anam sende yakınsın bana yolum düşerse zmire uğrarım kız sanada aaa canımya ne güzel haaa hee

ya kızlar varya çok sancım var alttan acaba strestenmi ilaçttanmı sizce:uhm:

saol escalescim sesin çıkmayınca yoksun sandım valla azıcık çene yapınca rahatladım
yok kuşum işteyim ya faturaları ayarlıyorum arada kopuyorum sizden canlarım
neyapsam durulmuyır ya halimi görseniz plajdayım sanki haaasırnaşık şey
kıyamma kız sana daha dur bu neki birazdaha zaman geçsin iyice yanıcaz kız ben sıcağı seviyorum valla
ayyy bu siteyi ve sizleri çookk seviyorum ben yaa mutlu oluyorum zaman geçiveriyo hemen iyiki tekrar döndümkaydirigubbakcemile5
bizde seni seviyoruz canım takma kafanı genelde patronların hepsi aynı
kızlar eşimin izmire tayini çıktı allah nasip ederse 9 yıl aradan sonra tekrar memleketime dönüyorum bu mutlu haberide paylaşayım istedim sizinle hayatım yoluna giriyor çok şükür:saruboceq::saruboceq:
ana çok sevindim sen izmirlimisin canım benim bide nereye geliceksiniz kız valla çok sevindim ya

ben hiç bilmiyorum ne olduğunu:uhm:
gülüm o puanlar senin yaptığın bütün herşey diyeyim puanların yükseldikçe senin kademelerde yükseliyor
ama izmire giderken neti kapattıracaz ve uzun bi süre almıycakmışıs eşimin söylediğine göre ama ben sizi ççok özlerim yaasenağlamasenağlama
kız takma kafanı sen herifi ikna edersin

kızlar ben şimdilek çıkıyorum görüşürüz sonra iyi sohbetler size
tamam tatlı kuşum
ya bu site bağımlılık gibi birşey iszlerle konuşmadan yapamıyorum iyiki varsınız hepinizi seviyorum umarım bağlatır beni pek takmazda kendisi:1no2:
hiç deme gitsin sabah ilk işim siteyi açmak oluyor valla süper bir şey

konuş anacım konuş kız hasta olmayacağımı bilsem gidim soğuk suya girecem ama hasta olurum :1no2:
sakın girme kız hasta olursun bide
kız escales anam sende yakınsın bana yolum düşerse zmire uğrarım kız sanada aaa canımya ne güzel haaa hee

he kız ben kemalpaşadayım gel beklerim valla ben seni çok sevdim valla onu bırak hepinizi çok sevdim sizlerle konuşunca içim rahatlıyor valla

Cnm bı krem var alttan enjekte edılıyo bugÜn sondu bıde antıbıyotık vardı

canım benim gelmemmi hiç inşallah bende valla bak burda kimsem yok ama bu siteye girdiğimden beri hiç yanlız deyilim vallakaydirigubbakcemile2

cnm bi krem var alttan enjekte ediliyo bugün sondu bide antibiyotik vardı
belkide ilaçlardandır anacım
valla canım bi bilsem kafasına göre takılıyo bu aralar en son 1de oldum

o konuyu deme gitsin anacım benim üç ay düzene girdi dedim bu sefer adet tüm kesildi bebiş var dediler bekliyoz bakalım kimyasal bile olsa adet olmam gerek oda yok sancılanıp duruyorum kasıklarıma sanki biri iğne batırıyor gibi oluyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…