HOŞGELDİN CANIM BENİM NE OLSUN İLTE YUVARLANIP DURUYOZ TOPİCTE VALLA
BAK YA BİZ VARIZ YA KIZ AŞK OLSUN
ADET ZAMANIN NE ZAMAN CANIM BELKİ ADET ZAMANIN GELİYORSA SANCILANIYODURSUN CANIM BENİM
Valla canım bİ bİlsem kafasına gÖre takılıyo bu aralar en son 1de oldum
KIYAMAM BEN SANA KIZ VALLA YAKIN OLSAK ÇOK GÜZEL OLURDU VALLA[/QUOTEMERHABA CANIM NASIL GİDİYOR HAYATa.s.a.s.
HoŞ geldİn melİke
KIYAMAM BEN SANA KIZ VALLA YAKIN OLSAK ÇOK GÜZEL OLURDU VALLA
canım benim gelmemmi hiç inşallah bende valla bak burda kimsem yok ama bu siteye girdiğimden beri hiç yanlız deyilim vallakaydirigubbakcemile2
a.s.
Canım hangi ilacı kullandıgını bilmiyorum ama ben klomeni ilk kullandıgımm m ayy çook sancılandım kasılmalar oldu 1 hafta kesin ilaçtandır
Eskales dr gİtsene benİm Çok dÜzenlİ son 2 aydır kafayı yedİ ondan umursamıyorum ama İnŞallah bebk vardırrrr
ilacım bugün bitti başka kullanmayacağım dr adetin 2 günü gel çatlatma iğnesine başlayalım dedi
nasıl yani 2 aydırmı hastalanmıyorsunuz yoksa bu aymı gecikti canım
Melİkecİm hoŞbbuldum ben Çok Önceden gİrİyodum sİteye ama sonra gİrmedİm dİye İpytal olmuŞum Şİmdİ yenİden baŞadım Çok mutluyummm
GÜLÜM SEN BENİ HİÇ SORMA YADA DOKTORA GİT DEME BENİM BİRAZ DURUMLAR KARIŞIK ÇARŞAMBA GİTCEM YENİDEN KAN TESTİ YAPTIRACAĞIM BAKALIM NE ÇIKACAKEskales dr gİtsene benİm Çok dÜzenlİ son 2 aydır kafayı yedİ ondan umursamıyorum ama İnŞallah bebk vardırrrr
hehehe çok yakın olmasakda gene yakınız demisırnaşık şeyhergün görüşüyoz nede olsa :roflol::roflol:ŞenizŞeniz:asigim:
İlacım bugÜn bİttİ baŞka kullanmayacaĞım dr adetİn 2 gÜnÜ gel Çatlatma İĞnesİne baŞlayalım dedİ
yok canım 2 aydır geç geliyo yani. Normalde hep aynı gün gelirdi bu ay 2 hafta gecikti
GÜLÜM SEN BENİ HİÇ SORMA YADA DOKTORA GİT DEME BENİM BİRAZ DURUMLAR KARIŞIK ÇARŞAMBA GİTCEM YENİDEN KAN TESTİ YAPTIRACAĞIM BAKALIM NE ÇIKACAK
AYNEN ÖYLE KIZ HERGÜN GÖRÜŞÜYOZ VALLA BU İNTERNET NE GÜZEL ŞEYMİŞ ONU BIRAK K.K NE GÜZEL ŞEYMİŞ ÇOK GÜZEL VE SÜPER ARKADAŞLARIM OLDU :CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?