cadııı escalesssssssssssssssssss
gördum senı kız hamileymıssın sana yazdım cevpa yok ama ben tahmın etmiştim ne cabuk unuttunn gönlümü almanı bekliyomm senağlama küsümmmm
saol canım insallah:)))))
tmm iyi işte acelen ne tatlım zamanı gelınce olurrr zaten drlar 1 yıl dıyorr.hersey normal demişse dr sen stres yapmaa cnmm belkıde suan hamilesındır
git bir test al hemen yapppp olmaz bak düzenlı birin adetı gecmişse o kişi hamiledir bence ..sen evde değilmısın kız mevsım değişiklııgnden sanane:))) git al yap hadı yaa :dance:
ne rahatsızlığın var ki canım benimama benim sağlığım git gide kötlüyor hastalığım eklemlere vurdu bende kızımın bu dünyada tek kalmasını hiç istemiyorum benim bir ablam var eşim tek çocuk ondan hemen olmasını istiyoruz
ana kuşum geldim de geçmişe bakıyordum gel kız öpüşelimde barışalım kıyamam ben sana ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ne rahatsızlığın var ki canım benim
escalesss hemen canını sıkma banada aynbı seyı demişlerdı yaa 159 cıkmsıtı dıs gebelık olabilir dedı ertesı gunu 220 cıktı 4 gun sonra 1249 cıktı baska dr a gittim o dr kızdı ne alaka dedı sadece kan degerıne bakıalrak hemen ılk bakışta bu denmez dedı ama ben o 4 gun varya yıkıldımmm anlatamam..salak dr nolcakk.o acıdan canını sıkma cok yukselıyor cnmm
sevindim canım benimpeki barıstıkkkk sositosositoa.s.
behçet hastasıyım canım maleseff:çok üzgünüm:
kızlar ben bir şey sorcam ama ben evde muhabbet kuşu besliyorum bebek doğunca zararı varmış kızlar işin kötüsü ben bu hayvanlarada aşırı düşkünüm onlar olmayınca yapamıyorum yıllardan beri kuş ve balık vardır benim hayatımda hadi balık sorun değilde kuşu besliyemiyecekmiyim kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirm.
kızlar ben bir şey sorcam ama ben evde muhabbet kuşu besliyorum bebek doğunca zararı varmış kızlar işin kötüsü ben bu hayvanlarada aşırı düşkünüm onlar olmayınca yapamıyorum yıllardan beri kuş ve balık vardır benim hayatımda hadi balık sorun değilde kuşu besliyemiyecekmiyim kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirm.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bizimde kuşumuz ve balığımız vardı hatta ben doğum yaptığımda kuşumuzda doğurdu:)))))))) ama vermek zorunda kaldık bebeğe zararı var dedi dr
canım şöyle zararı var tüyünde dolayı herhalde baska ne zararı vardırki sende onlara ayrı bi odaya koyarsın bebegin büyüyene kadar cocugu girdirmeyecegin bi yere koyarsın yada bi süre seven birine verirsin
kızlar bende çıkıyım biraz korkunç başım ağrıyo biraz uzanıcam sonra gelirim byeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?