YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM .NİCE MUTLU YILLARA.yahu kıslar valla eşim üç gün tatildeydi onunla istanbulu altına üstüne getirdik bugünde yıldönümümüz yogunuz yani bu aralar serrayada çok sevindim darısı umut listesindekilerin başına inşallah en kısa zamanda
güle güle canım hayırlısıyla git gel inşallahherkese günaydın kızlar;
öncelikle herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutluyorum. Her sene bu zamanlara ülkece birlik,beraberlik ve huzurla çıkarız inşallah...
Ben bugün 1 ay sürecek bir eğitim için Belçika'ya gidiyorum. H1N1 virüsü korkutsa da gitmek zorundayım
Lütfen bana dua edin ve beni özleyin kaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın canlarım hihoyyyt
hoşgeldin aramıza canım.kızlar günaydın ben yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım war:çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlar nasılsınız hamişler ve hamiş adayları alkisalkisalkis
günaydın kızlar
belenay, beryal+, ESCALES+, istanbul_, meliiis, nilüfer79+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67, sinemis84 hepinize günaydın
selam kızlar nasılsınız?
herkes iyi galiba test yaptıranlarda var inşallah herkes testten olumlu sonuçlar alır :Saruboceq:
abyosun+, ESCALES+, iklimtuana+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67+ selamlar kıslar günaydınlar
hemen çıkıyorum günaydın demek için gelmiştimhihoyyyt
Selam canlarım nasılsınızz
canım hoşgeldin bende çatalatma iğnesiyle hamile kaldım ovitrelle ile.iğne vurulduktan 10 ün sonra falan kasık ağrılarım oldu .merhabalar kızlar
ben arada bir giriyorum foruma ama hepsini okudum yazdıklarınızı inşallah allah her isteyene bebek kokusu almayı nasip etsin bende çocuğu olmayanlardanım .ne demek olduğunu iyi bilirim.2 senelik evliyim ama olmuyo
polikistik overim ama bu ay çatlatma iğnesi vuruldum.bekliyorum çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar varmı? bana belirtilerini söyleyebilirmi
iyiyiz sen nasılsın şekerim .bugün evdesin hayret kızzzzzzz:1shok::1shok:milleet napiyunuuuuzzz
afiyet olsun canımkızlar ben bir herifle yemeğe çıkıp geleyim beni özleyin tamam mı şekerler bu arada bir yerlere kaybolmayın ben yemekten sonra tekrar burdayım genelde kayboluyorsunuz da
Canlarım bende yemeğe gidiyorum kalori ihtiyacım vardsa alıp geleyim egehehehehehe
iyiyiz sen nasılsın şekerim .bugün evdesin hayret kızzzzzzz:1shok::1shok:
Beryalİm Çok emeĞİn var valla bİzde
slm kızlar bende geldim
nasılsınız bakalım
selam şekerler...umarım herkes iyidir.
oyyy ne güzel yaa yüzün walla keyif yapın bacım .benim ve nohutumun da yerine yüzün .hee canım öğleden sonra 3 gibi falan kaplıcaya gidecez şimdilik evdeyim yaniikaydirigubbakcemile2
bende yüzecem dün sen yüzdün ballandıra balandıra anlattın benim burda içimin yağları eridi
benim gibi yüzmeyi seven birine deniz havuz denirmiaşerdim resmen denize havuza:bbo:
iyiyiz canım sen nasılsın .beryal+, hulya879, rozalin+, ÖZLEMİMSİN, _kardelen+ şştt kızlar naber
Slm iyidir
Kızlarr ben geldİm Çay İÇİyıom ohhhhhh
selam kızlar hoşgeldiniz nasılsınız
özlemimsin bebiş nasıl tatlım .nerlerdesin sen hiç görünmüyon .
beryal+, hulya879, rozalin+, ÖZLEMİMSİN, _kardelen+ şştt kızlar naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?