Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yahu kıslar valla eşim üç gün tatildeydi onunla istanbulu altına üstüne getirdik bugünde yıldönümümüz yogunuz yani bu aralar serrayada çok sevindim darısı umut listesindekilerin başına inşallah en kısa zamanda kaydirigubbakcemile4
YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM .NİCE MUTLU YILLARA.
herkese günaydın kızlar;
öncelikle herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutluyorum. Her sene bu zamanlara ülkece birlik,beraberlik ve huzurla çıkarız inşallah...
Ben bugün 1 ay sürecek bir eğitim için Belçika'ya gidiyorum. H1N1 virüsü korkutsa da gitmek zorundayım :(
Lütfen bana dua edin ve beni özleyin kaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın canlarım hihoyyyt
güle güle canım hayırlısıyla git gel inşallah
kızlar günaydın ben yeni üyeyim yardımınıza ihtiyacım war:çok üzgünüm:
hoşgeldin aramıza canım.
günaydın arkadaşlar nasılsınız hamişler ve hamiş adayları alkisalkisalkis

günaydın kızlar

belenay, beryal+, ESCALES+, istanbul_, meliiis, nilüfer79+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67, sinemis84 hepinize günaydın

selam kızlar nasılsınız?

herkes iyi galiba test yaptıranlarda var inşallah herkes testten olumlu sonuçlar alır :Saruboceq:

abyosun+, ESCALES+, iklimtuana+, Niran77, rengarenk_, sekerkiz67+ selamlar kıslar günaydınlar
hemen çıkıyorum günaydın demek için gelmiştimhihoyyyt

Selam canlarım nasılsınızz

günaydın canlarım hoşgeldiniz.en son haber...serra84 hamile. :teytey:

serra hamilemi ay darısı başımıza inşallah
serracım hayırlı olsun canım

merhabalar kızlar
ben arada bir giriyorum foruma ama hepsini okudum yazdıklarınızı inşallah allah her isteyene bebek kokusu almayı nasip etsin bende çocuğu olmayanlardanım .ne demek olduğunu iyi bilirim.2 senelik evliyim ama olmuyo
polikistik overim ama bu ay çatlatma iğnesi vuruldum.bekliyorum çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar varmı? bana belirtilerini söyleyebilirmi
canım hoşgeldin bende çatalatma iğnesiyle hamile kaldım ovitrelle ile.iğne vurulduktan 10 ün sonra falan kasık ağrılarım oldu .
milleet napiyunuuuuzzz
iyiyiz sen nasılsın şekerim .bugün evdesin hayret kızzzzzzz:1shok::1shok:
kızlar ben bir herifle yemeğe çıkıp geleyim beni özleyin tamam mı şekerler bu arada bir yerlere kaybolmayın ben yemekten sonra tekrar burdayım genelde kayboluyorsunuz da
afiyet olsun canım
Canlarım bende yemeğe gidiyorum kalori ihtiyacım vardsa alıp geleyim egehehehehehe

al gel hadi şekerim afiyet olsun . cokacimcoook

iyiyiz sen nasılsın şekerim .bugün evdesin hayret kızzzzzzz:1shok::1shok:

hee canım öğleden sonra 3 gibi falan kaplıcaya gidecez şimdilik evdeyim yaniikaydirigubbakcemile2
bende yüzecem dün sen yüzdün ballandıra balandıra anlattın benim burda içimin yağları eridi
benim gibi yüzmeyi seven birine deniz havuz denirmi:delphin: aşerdim resmen denize havuza:bbo:

:kızgın:Çok üzgünüm çoookkötükedihüso:mymeka::dilcikar::oklava::enbuyukkk:
sinir oldum benim pc ye
virüs taraması yapıyo 10 saatte bi mesaj yazabiliyomkötükedihüso

hee canım öğleden sonra 3 gibi falan kaplıcaya gidecez şimdilik evdeyim yaniikaydirigubbakcemile2
bende yüzecem dün sen yüzdün ballandıra balandıra anlattın benim burda içimin yağları eridi
benim gibi yüzmeyi seven birine deniz havuz denirmi:delphin: aşerdim resmen denize havuza:bbo:
oyyy ne güzel yaa yüzün walla keyif yapın bacım .benim ve nohutumun da yerine yüzün .
beryal+, hulya879, rozalin+, ÖZLEMİMSİN, _kardelen+ şştt kızlar naber
iyiyiz canım sen nasılsın .

selam

selam kızlar hoşgeldiniz nasılsınız
özlemimsin bebiş nasıl tatlım .nerlerdesin sen hiç görünmüyon .

iyi canım sen nasılsın?kızlar evde duramıyorumki annem bırakmıyo orda duruyom genelde.ana yüreği işte sanıyo evde durunca yemiyorum.içi rahat etmiyo.bebiş iyidir .teyzesi pazartesi kontrolüm var iple çekiyom.allahım herkese bu güzel duyguları nasip etsin.

Back
X