Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoşgeldin cnm naber

amin amin

kıslar kocik aradı biz gidiyoruz kendinize iyi bakın görüşürüz

İYİŞEKEROIM SENDEN NBR SERRADA HAMILEYMIŞ ÇOK SEVIDIRIK OLDUM DARISI BUTUN ISTEYENLERIN BASINAAAAA AMİİİ.KIS SANADA SORIYIM YUMURTLAMA DONEMINDEYIM BI ARA COK KONUŞTUK BOYLE SOYLE YAPALIM DIE UNUTTUM AKLINDAOLAN BIŞLIY VARMI SOYLE DEGIŞIK GELEN:)hihoyyyt

HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BEBİŞ NASIL BAKALIM
burdsyım güzelim..gel uyuma halay çekelim de kendimize gelelim ne dersin..:teytey::teytey::teytey:
BENDE GELİYOM KIZ :teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::dance::dance::teytey::teytey::dance::dance:uykum açıksın bari
AÇILSIN ANACIM AÇILSIN :teytey::teytey::teytey:

kadın doğumcuların bu hastalığa hiçbir faydası olmuyor sadece teşhis koyuyorlar psikologlar ilgileniyor teşekkür ederim aslında çokda erken değil ama 7 -15 yıl yapamayanlar var çok şükür
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM VALLA BEN 3 AY ÖNCE ULTRASONA GİRDİĞİMDE SAĞLAM KOKTUM BENDE YAKALANDIM AMA PSİKOLOĞA GİTMEDİM VALLA ZAR ZOR ATLATABİLDİM ÇOK ZOR BİR ŞEY CANIM BENİM
iklim tuanaa bence onun uyumak bahane eheheheheh
AYNEN ÖYLE ANACIM

hehe bayağı olmuş artık kardeş yap kızına
YAPABİLSE VARYA O ON TANE KARDEŞ YAPICAKTA GARİBİM BİR ÇIKSA HAYIRLISIYLA DEVAMINI GETİRİR VALLA VİLDAN
memnun oldum arkadaşlar hepinizi tanıdığıma sevindim samimiyetiniz için teşekkürler..
BENDE MEMNUN OLDUM CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN BU ARADA
neden kimse konuşmuyo bak ağyayım ama
KIZ BEN KONUŞUYOM VALLA AMA YETİŞEMEİYORUM BE YA
kociş yatıyoyaa hastaya tutturdu şimdi aşkım gel yanıma uyuyalım diye ne uykusu yaww neyse gönlü olsun görüşürüzzzz byyy
GİT UYUT GÜLÜM ONDAN SONRA BEKLERİZ
aaaaaaaa kızlar konuşsanıza uykum geldi yaaaaaaaaa
ANAM NE UYKUSU BÖYLE
hımm inşallah canım ya bende 2005 aralıkta evlendim 2007 şubattan beri istiyorum ama olmuyo korunurken hamile kalıp kaybettim bidahada olmadı:1no2:
İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA LEYLEKLER BACANA BİR TANE BEBİŞ GETİRİR İKİ TANEDE KABULÜMÜZ ANACIM İNŞALLAH OLURLAR VALLA

canım evim serin.ama dün dışardaydım bayılacaktım sıcaktan...
VALLA ÖYLE GÜLÜM BENİM EVİN BÜTÜN KAPILARINI AÇIYORUM ACAYİP SERİN OLUYOR

sabret tatlım allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah .
nohutuma yap bir fıstık ta öpsün kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
GEL NOHUTUM GEL BİZ HALAY ÇEKELİM SENLE delikafaduldendelikafadulden
kızlar bizim site saldırıdan kurtuldu galiba hehe:lepi::teytey::teytey::hooray:
DUR KIZ NAZAR DEĞDİRECEKSİN VALLA

mavi gözlü de yok ne zamandır haberi olan varmı
VALLA BENDE MERAK EDİYORUM NEDEN GELMEDİYESE
GİDİNCE AKŞAM AŞKINIZI TAZELEYİN ANACIM BİR MUMLU SOFRA HAZIRLI BİRDE KIRMIZI BİR KIYAFET GÜZEL BİR MÜZİK ONDAN SONRASI .....
DİLOOOOOOOOOŞŞŞŞŞ kulakların çınlasın yavrıııım seni andım aha şimdi:asigim:
ODA NERDEYSE

escaless sesin çıkmıyo şekercimm neredesin
KIZ BURDAYIM BEN
KIZLAR 13 KİŞİYİZ AMA 6 KİŞİ ANCA KONUŞUYOR
KIzlar çekinmeyin katılın anacım bize
VALLA KIRCAM KAFAYI SONUNDA
beryal+, ESCALES+, hulya879, , mc_mel,, zeyneppk, ÖZLEMİMSİN KIZLAR SICAKTAN BAYILDINIZMI ?

AMAN NAZAR DEĞMESİN GÜLÜM
ne uykusu çokmu yoruldun yaza yaza hayırdır
off bu smileyi kullanıp duruyom buda keşlere benziyosırnaşık şeysırnaşık şey
GÖÜNÜŞE GÖRE UYKU SENDROMUNA YAKALANDI GARİBİM

hayırlı günler herkese nasılsınız arkadaşlar
HOŞGELDİN
ANAM YOK GEÇMİŞE GİRMİYCEM YETİŞEMİYORUM YAAAAAA

çalışıyorum canım bi şirkette daha doğrusu 2 şirkette muhasebeciyim malesefsenağlama bendede profiller okunmuyo neden bilmemCADIARZU

HIIM IYI CNM BENIM BENDE OTELDE CALIŞIYORUM RESEPSIYON MUHASEBE MUDUR YARDIMCISI NE DERSEN DE ISTE:):teytey:

facebook nekı guselım bende oyleydım ama adeta gırmesem aksıklık duyuyorum arkadasları merak edıyorum mesela suna escalesı beklıyorum dort gözlen
SAOL CANIM YA VALLA DEME GİTSİN YA O KADAR İÇTENSİNİZ Kİ KIZLAR VALLA BEN SİZİ TANIMADAN SEVİYORUM VALLAAAAA YA :CüvCüv::asigim::1hug:

kızlar akşam gezmye çıkcaktık hava bozdu ben böle şansınklava:
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN DEVAMINI GETİRME BİDE DURUMLAR VAHİM OLMASIN sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

heheh bende bakıom bukıs nekadar uzun yasmış dıeee:)

YA DEME GİTSİN TAM FATURA KESİYORUM DÖNÜYORUM OLMUŞ BİR SÜRÜ SAYFA GELENDE ÇOK HEPSİNEDE YAMAK İSTİYORUM ANAM OLMUYOR VALLA BUGÜN BEN YETİŞEMEDİM SİZE MAŞALLAH MAŞALLAH

SAOL CANIM YA VALLA DEME GİTSİN YA O KADAR İÇTENSİNİZ Kİ KIZLAR VALLA BEN SİZİ TANIMADAN SEVİYORUM VALLAAAAA YA :CüvCüv::asigim::1hug:

VALLA CNM BENIM YUZYUZE OLSAK BUKADAR OLURDUK YANE GEL BI OPEM SENII:1hug:kaydirigubbakcemile5:içelim:

listede ben yokum ama
canım seni yazmıştım ama eski listeyi eklemişim yanlışlıkla oldu şimdi .
hayırlı günler herkese nasılsınız arkadaşlar

hayır canım yaa. Cuma günü ayrıntılı ultrason için randevu aldık dr. istedi belki o zaman ultrasonda söler doktor..
inallah gösteriri canım

bencede öyle çok şekersiniz bu grup böyle her zaman giriyormu takip ediyim..:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…