hımm teşkür ederım sekerım.neyse eee sen calışıyomusun ev hanımımısın bakmadım profılıne
hoşgeldin cnm naber
amin amin
kıslar kocik aradı biz gidiyoruz kendinize iyi bakın görüşürüz
vildancım bi kahve yap içelim bari..kocanın geleceği yok..:içelim:oyyy anam bu herif beni kandırdı 3 gibi kaplıcaya gidecez diye
hazırlandım herifi bekliyom extra halı bile yıkadım ne gelen var ne giden
hoşgeldin cnm naber
amin amin
kıslar kocik aradı biz gidiyoruz kendinize iyi bakın görüşürüz
ya bitane rep lütfen takıntı yaptımm
HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN BEBİŞ NASIL BAKALIMslm kızlar...
BENDE GELİYOM KIZ :teytey::teytey::teytey:burdsyım güzelim..gel uyuma halay çekelim de kendimize gelelim ne dersin..:teytey::teytey::teytey:
AÇILSIN ANACIM AÇILSIN :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::teytey::teytey::dance::dance:uykum açıksın bari
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM VALLA BEN 3 AY ÖNCE ULTRASONA GİRDİĞİMDE SAĞLAM KOKTUM BENDE YAKALANDIM AMA PSİKOLOĞA GİTMEDİM VALLA ZAR ZOR ATLATABİLDİM ÇOK ZOR BİR ŞEY CANIM BENİMkadın doğumcuların bu hastalığa hiçbir faydası olmuyor sadece teşhis koyuyorlar psikologlar ilgileniyor teşekkür ederim aslında çokda erken değil ama 7 -15 yıl yapamayanlar var çok şükür
AYNEN ÖYLE ANACIMiklim tuanaa bence onun uyumak bahane eheheheheh
YAPABİLSE VARYA O ON TANE KARDEŞ YAPICAKTA GARİBİM BİR ÇIKSA HAYIRLISIYLA DEVAMINI GETİRİR VALLA VİLDANhehe bayağı olmuş artık kardeş yap kızına
BENDE MEMNUN OLDUM CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN BU ARADAmemnun oldum arkadaşlar hepinizi tanıdığıma sevindim samimiyetiniz için teşekkürler..
KIZ BEN KONUŞUYOM VALLA AMA YETİŞEMEİYORUM BE YAneden kimse konuşmuyo bak ağyayım ama
GİT UYUT GÜLÜM ONDAN SONRA BEKLERİZkociş yatıyoyaa hastaya tutturdu şimdi aşkım gel yanıma uyuyalım diye ne uykusu yaww neyse gönlü olsun görüşürüzzzz byyy
ANAM NE UYKUSU BÖYLEaaaaaaaa kızlar konuşsanıza uykum geldi yaaaaaaaaa
İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA LEYLEKLER BACANA BİR TANE BEBİŞ GETİRİR İKİ TANEDE KABULÜMÜZ ANACIM İNŞALLAH OLURLAR VALLAhımm inşallah canım ya bende 2005 aralıkta evlendim 2007 şubattan beri istiyorum ama olmuyo korunurken hamile kalıp kaybettim bidahada olmadı:1no2:
VALLA ÖYLE GÜLÜM BENİM EVİN BÜTÜN KAPILARINI AÇIYORUM ACAYİP SERİN OLUYORcanım evim serin.ama dün dışardaydım bayılacaktım sıcaktan...
geçmiş olsun canım
bende tanıtayım kendimi kaydirigubbakcemile3
gencim güzelim sexiyim çekiciyim kocca memelerim var boyum 1.80. bodrumda yaşıyorum karnımda bir çapkın ördek taşıyorum adı nohut.çok gevezeyim oğlumda tam bir sapık .ona göre savun kendini.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güzel kız gördümğ hiç dayanamaz öper.
ayyy ne güzel hadi inşallah canım benim bu hafta süprizler bekliyorum demiştim bir süprizd senden gelsin .şu an kayra escales serra84 sumoş var süpriz yapacaklar birde 2 kişi daha var aşılama olan ama onlar yeni tabi bilemem .inşallah hepiniz hamile kalırsınız.
GÜLÜM SIKMA CANINI SEN YUMURTLAMA GÜNLERİNİ HESAP ET VALLA BEN ÖYLE YAPTIM O GÜNLERİDE DEĞERLENDİR CANIM TUTUYOR VALLA AMA BENİM Kİ GİBİ KİMYASAL TUTARSADA SIKMA CANINI ANACIM
KUŞUM BEN BURDAYIM GELİYORUM YETTİM GALİ
HOŞGELDİN CANIM BENİM
EVET CANIM HEMDE ÇOK FAYDALI
DUR KIZ NAZAR DEĞDİRECEKSİN VALLAkızlar bizim site saldırıdan kurtuldu galiba hehe:lepi::teytey::teytey::hooray:
VALLA BENDE MERAK EDİYORUM NEDEN GELMEDİYESEmavi gözlü de yok ne zamandır haberi olan varmı
GİDİNCE AKŞAM AŞKINIZI TAZELEYİN ANACIM BİR MUMLU SOFRA HAZIRLI BİRDE KIRMIZI BİR KIYAFET GÜZEL BİR MÜZİK ONDAN SONRASI .....yaawww bwnim kuşumda ölee ama sınavı var çok çalışıyo yazık ayyy aşkım depreşti yine ben bundan bıkmıyom hiç yafff millet zaman geçtikçe alışır biz daha bi aşık oluyossssırnaşık şey:asigim:
ODA NERDEYSEDİLOOOOOOOOOŞŞŞŞŞ kulakların çınlasın yavrıııım seni andım aha şimdi:asigim:
KIZ BURDAYIM BENescaless sesin çıkmıyo şekercimm neredesin
VALLA KIRCAM KAFAYI SONUNDAKIZLAR 13 KİŞİYİZ AMA 6 KİŞİ ANCA KONUŞUYOR
KIzlar çekinmeyin katılın anacım bize
beryal+, ESCALES+, hulya879, , mc_mel,, zeyneppk, ÖZLEMİMSİN KIZLAR SICAKTAN BAYILDINIZMI ?
AMAN NAZAR DEĞMESİN GÜLÜMKonuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
vildangel, abyosun+, beleney, beryal+, DENİZDİR, ebrar42, ESCALES+, hulya879, iltercakir+, k.a.y.r.a.+, mercanayse, sekerkiz67+, süpriz_mucize, zeyneppk+, ÖZLEMİMSİN
maşallah maşallah
GÖÜNÜŞE GÖRE UYKU SENDROMUNA YAKALANDI GARİBİMne uykusu çokmu yoruldun yaza yaza hayırdır
off bu smileyi kullanıp duruyom buda keşlere benziyosırnaşık şeysırnaşık şey
HOŞGELDİNhayırlı günler herkese nasılsınız arkadaşlar
çalışıyorum canım bi şirkette daha doğrusu 2 şirkette muhasebeciyim malesefsenağlama bendede profiller okunmuyo neden bilmemCADIARZU
hıım ıyı cnm benım bende otelde calışıyorum resepsıyon muhasebe mudur yardımcısı ne dersen de ıste:):teytey:
hoşgeldin şekerkız anam yetişemedim valla
SAOL CANIM YA VALLA DEME GİTSİN YA O KADAR İÇTENSİNİZ Kİ KIZLAR VALLA BEN SİZİ TANIMADAN SEVİYORUM VALLAAAAA YA :CüvCüv::asigim::1hug:facebook nekı guselım bende oyleydım ama adeta gırmesem aksıklık duyuyorum arkadasları merak edıyorum mesela suna escalesı beklıyorum dort gözlen
hoşgeldin şekerkız anam yetişemedim valla
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN DEVAMINI GETİRME BİDE DURUMLAR VAHİM OLMASIN sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykızlar akşam gezmye çıkcaktık hava bozdu ben böle şansınklava:
heheh bende bakıom bukıs nekadar uzun yasmış dıeee:)
SAOL CANIM YA VALLA DEME GİTSİN YA O KADAR İÇTENSİNİZ Kİ KIZLAR VALLA BEN SİZİ TANIMADAN SEVİYORUM VALLAAAAA YA :CüvCüv::asigim::1hug:
canım seni yazmıştım ama eski listeyi eklemişim yanlışlıkla oldu şimdi .listede ben yokum ama
hayırlı günler herkese nasılsınız arkadaşlar
inallah gösteriri canımhayır canım yaa. Cuma günü ayrıntılı ultrason için randevu aldık dr. istedi belki o zaman ultrasonda söler doktor..
eee sende trabzon gelini sayılırsın...[/Q
benim eşimde karadenizli artvinli
hoşgeldin canım.Kıslaaar ben geldım nasılsınızzzzzzzzzz bıŞıy sorccaaaaammm
birşey değil tatlımberyal teşekkürler ismim eklendi
SAOL CANIM YA VALLA DEME GİTSİN YA O KADAR İÇTENSİNİZ Kİ KIZLAR VALLA BEN SİZİ TANIMADAN SEVİYORUM VALLAAAAA YA :CüvCüv::asigim::1hug:
eee bizi bırakıp başka şeylerle uğraşırsan cıs olursun yaaaa:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?