üleeeeee bi rep alamdım valla sinir oldum şu 404 e bakıp duruyom ha
güle güle git teyzoş bizi unutma .:a015:hoşgeldin cnm naber
amin amin
kıslar kocik aradı biz gidiyoruz kendinize iyi bakın görüşürüz
ya bitane rep lütfen takıntı yaptımm
VALLA DEME GİTSİN GEL KIZ BENDE SENİ ÖPEYİM :1hug::1hug::1hug:VALLA CNM BENIM YUZYUZE OLSAK BUKADAR OLURDUK YANE GEL BI OPEM SENII:1hug:kaydirigubbakcemile5:içelim:
VAR GÜLÜM BEN SABAH 8.30 DA BURDAYIM MESELA AKŞAM 7 YE 6 YA KADAR BURDAYIM FATURA KESİYORUM BURAYA DÖNÜYORUM ANACIMbencede öyle çok şekersiniz bu grup böyle her zaman giriyormu takip ediyim..:dance:
üleeeeee bi rep alamdım valla sinir oldum şu 404 e bakıp duruyom ha
rep ne demek acaba
canım hergün burdayız sabahtan daha çok kişi olur gece az oluyo .genelde gündüz çok daha kalabalığız.bencede öyle çok şekersiniz bu grup böyle her zaman giriyormu takip ediyim..:dance:
rep ne demek acaba
gülüm mesajı yazan kişinin mesajına puan vermek istiyorsan yukarıdaki teraziye tıkla çıkan ekrana düşünceni yazmak istiyorsan yaz onayla canım benim
AL CNM REPINI OLDUMU SINCIK:) RAHATLADINMIsırnaşık şey
gün aşırı ilişki de bulunun .ilşki den 1 saat önce az şekerli sade nescafe içir eşine.Beryalım heelp heelppp yumurtlama donemındeyım varmı degışık yapmam gereken bışıy anacım bu ay tututurayım bare
Kızlarrrrr ben şimdilik kaçıyom.öptüm hepinizi kocamannnnnŞenizŞeniz
Kız escales benİ bu gece kİmse tutamaz bugÜn ÇalıŞma gecesİ:)))) eheheheh
AANACIM BU AY İNŞALLAH SENDEDE TUTARDA BİR HALAYIDA SENLE ÇEKERİZ KIZ VALLABeryalım heelp heelppp yumurtlama donemındeyım varmı degışık yapmam gereken bışıy anacım bu ay tututurayım bare
GÜLE GÜLE CANIM BENİMKızlarrrrr ben şimdilik kaçıyom.öptüm hepinizi kocamannnnnŞenizŞeniz
hmm...teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?