Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet izmirde çok var oltulu çoğuda akrabamız hele gaziemirde bide yeşilyurtta çok var

tetanoz aşısını dr. mu istedi kendinmi yaptırdın. Ben vurulmayı düşünmüyorumda.
canım doktorum bana illaki vurul demedi ama ben vuruldum çünkü doğumda olabilecek bir enfeksiyon yada mikrop kapmaya karşı koruyomuş.doktorum vurulursan senin için iyi ama vurulmazsanda sorun yok zaten özel hastanede doğum yapacan bir sorun olmaz dedi ama ben vuruldum .bence sende vurul ne olur ne olmaz.
beryal bu alttaki ticker'ı nasıl yapıyorsunuz

canım siteler var oraya girip yapıyosun ben bebek sitesi var ordan yaptım mytickerz.

kızlar yumurtlama gününde kahverengi leke geleniniz varmı bende geliyor bu bir sorunmu acaba

kızlar bide ben ne duydum biliyonuzmu ilişkiden sonra yüzüstü yatmak daha iyimiş spermler dılşarı çıkmıyomuş ozaman nekadar doğru bilmiyorum ama

haaa bende okadar bilmiyom canım bende trabzonda doğup milasta büyüdüm aydında oturuyoruz(( malesef kader atıyo bizi ordan oraya
BENDE GÜLÜM ADANADA DOĞDUM 10 YAŞINDA GELDİM BURAYA BURDA KALDIM ŞİMDİDE EVLENDİM AİLEM FALAN HEP İZMİRDELER ARTIKIN

canım hurafe değil ben de yaptım yyani çok kaldırmasanda dizlerini bük sırt üstü yat.
VALLA TOPRAĞIM DOĞRU DİYORSUN
eskales hangi firmada çalışıyon sen

bende öyle yapıyom bu ay hiç yapmıyodum önceden( e bide yaz geldi artık sabah banyo edebiliyorum ondan:jeyyar:
YAP ŞEKERİM YAP
evet izmirde çok var oltulu çoğuda akrabamız hele gaziemirde bide yeşilyurtta çok var
SEN KEMALPAŞAYA BİR GEL CANIM BURANIN ÇOĞU ERZURUMLU
kızlar yumurtlama gününde kahverengi leke geleniniz varmı bende geliyor bu bir sorunmu acaba
VALLA GÜLÜM BENDEN GELMEDİ AMA DUYMUŞTUM GELENİNİ :CüvCüv:

kızlar merhaba nasılsınız ben bugün giremedim fazla daha dogrusu gidimde br türlü yazamadım geçmiş okumaktan

kızlar bide ben ne duydum biliyonuzmu ilişkiden sonra yüzüstü yatmak daha iyimiş spermler dılşarı çıkmıyomuş ozaman nekadar doğru bilmiyorum ama

doğru gülüm biz ne diye belimizin altına yastık koyuyoz anacım çıkmasında yerlerinde dursun diye anacım

ya kızlar size birşey soracam kim yazmıştı bilmiyorum ama vildan yapmış sanırım
yamursuyuna dua okuyormuşsun şifa niyetine onu içiyormuşsun nasıl yapılıyor bilen varmı burda şakır şakır yamur yağıyorda şuan

ben hatırlıyamadım ama birisi demişti canım ya

OLUR OLUR GÜLÜM İNŞALLAH SEN STRES YAPMA DEDİKLERİMİZİ UYGULA TUTAR VALLA HELE TOPRAĞIMDANDA BİR KEÇ DESTEK AL CANIM BENİM VALLA DEDİKLERİ ÇIKIYOR ANACIM
ilter hoşgeldin canım burasıda yağıyo çok güya dışarı çıkcaktık
KIYAMAM BEN SANA VALLA BURASIDA AYNI

tşkler canım iyiym sen nasılsın hoş bulduk

evet canım vaz geçtim zaten yetişemiyorum ozaman burdada aklım kalıyor

EFERİN GÜLÜM SANA BEN HA BİRE GEÇMİŞTE EKLİYORDUM CEVAP YAZANA KADAR İKİ ÜÇ SAYFA GEÇİYORDU VALLA

senağlamaya artık ne yapacağımı şaşırdım senağlamaher duyduğumu yapmak istiyorum caresizlikten ama korkuyorumda başka birşey olur diyesenağlamasenağlama

benim bildiğim yağmur yağdığında rahmat kapıları açık olurmuş dua etmek iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…