canım hurafe değil ben de yaptım yyani çok kaldırmasanda dizlerini bük sırt üstü yat.
canım doktorum bana illaki vurul demedi ama ben vuruldum çünkü doğumda olabilecek bir enfeksiyon yada mikrop kapmaya karşı koruyomuş.doktorum vurulursan senin için iyi ama vurulmazsanda sorun yok zaten özel hastanede doğum yapacan bir sorun olmaz dedi ama ben vuruldum .bence sende vurul ne olur ne olmaz.tetanoz aşısını dr. mu istedi kendinmi yaptırdın. Ben vurulmayı düşünmüyorumda.
beryal bu alttaki ticker'ı nasıl yapıyorsunuz
Hınız deĞİl hınıssssssssssssss
BENDE GÜLÜM ADANADA DOĞDUM 10 YAŞINDA GELDİM BURAYA BURDA KALDIM ŞİMDİDE EVLENDİM AİLEM FALAN HEP İZMİRDELER ARTIKINhaaa bende okadar bilmiyom canım bende trabzonda doğup milasta büyüdüm aydında oturuyoruz(( malesef kader atıyo bizi ordan oraya
VALLA TOPRAĞIM DOĞRU DİYORSUNcanım hurafe değil ben de yaptım yyani çok kaldırmasanda dizlerini bük sırt üstü yat.
eskales hangi firmada çalışıyon sen
YAP ŞEKERİM YAPbende öyle yapıyom bu ay hiç yapmıyodum önceden( e bide yaz geldi artık sabah banyo edebiliyorum ondan:jeyyar:
SEN KEMALPAŞAYA BİR GEL CANIM BURANIN ÇOĞU ERZURUMLUevet izmirde çok var oltulu çoğuda akrabamız hele gaziemirde bide yeşilyurtta çok var
VALLA GÜLÜM BENDEN GELMEDİ AMA DUYMUŞTUM GELENİNİ :CüvCüv:kızlar yumurtlama gününde kahverengi leke geleniniz varmı bende geliyor bu bir sorunmu acaba
kızlar bide ben ne duydum biliyonuzmu ilişkiden sonra yüzüstü yatmak daha iyimiş spermler dılşarı çıkmıyomuş ozaman nekadar doğru bilmiyorum ama
kızlar merhaba nasılsınız ben bugün giremedim fazla daha dogrusu gidimde br türlü yazamadım geçmiş okumaktan
aanacım bu ay inşallah sendede tutarda bir halayıda senle çekeriz kız valla
güle güle canım benim
birşey değil şekerim :cüvcüv:
kızlar merhaba nasılsınız ben bugün giremedim fazla daha dogrusu gidimde br türlü yazamadım geçmiş okumaktan
tşkler canım iyiym sen nasılsın hoş buldukmerhaba h.geldin iiyim sen nasılsın
evet canım vaz geçtim zaten yetişemiyorum ozaman burdada aklım kalıyorHOŞGELDİN CANIM BENİM NASDILSIN BAKALIM BU ARADA GEÇMİŞTEN VAZGEÇ YETİŞEMEDİM BEN VALLA :icecream:
ya kızlar size birşey soracam kim yazmıştı bilmiyorum ama vildan yapmış sanırım
yamursuyuna dua okuyormuşsun şifa niyetine onu içiyormuşsun nasıl yapılıyor bilen varmı burda şakır şakır yamur yağıyorda şuan
kız yağsın boş ver ben dua ediyorum yasında ben bir kap su doldurayım diyeilter hoşgeldin canım burasıda yağıyo çok güya dışarı çıkcaktık
OLUR OLUR GÜLÜM İNŞALLAH SEN STRES YAPMA DEDİKLERİMİZİ UYGULA TUTAR VALLA HELE TOPRAĞIMDANDA BİR KEÇ DESTEK AL CANIM BENİM VALLA DEDİKLERİ ÇIKIYOR ANACIMamin amin
KIYAMAM BEN SANA VALLA BURASIDA AYNIilter hoşgeldin canım burasıda yağıyo çok güya dışarı çıkcaktık
tşkler canım iyiym sen nasılsın hoş bulduk
evet canım vaz geçtim zaten yetişemiyorum ozaman burdada aklım kalıyor
senağlamaya artık ne yapacağımı şaşırdım senağlamaher duyduğumu yapmak istiyorum caresizlikten ama korkuyorumda başka birşey olur diyesenağlamasenağlamaben hatırlıyamadım ama birisi demişti canım ya
senağlamaya artık ne yapacağımı şaşırdım senağlamaher duyduğumu yapmak istiyorum caresizlikten ama korkuyorumda başka birşey olur diyesenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?