Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya yapamadim ki cnm ya avatar nerde anlamadim sory

canım kullanıcı paneline tıkla solda bu yazılar var
Kontrol Paneliniz
Profilim
Profili Düzenle
Profile Privacy
Profil Resmini Değiştir
Ağ Ortamım
İrtibatlar ve Arkadaşlar
Sosyal Gruplar
Resimler & Albümler
Ayarlar & Özellikler
Avatarını Değiştir <-------------------- buraya tıkla avatarını değiştir
E-Mail & Şifre
Seçenekleri Düzenle
Yasaklı Listeni Düzenle

gözata basacan senin pc den resim seçecen
değişiklikleri kaydete basacan bu kadar

afiyet olsun tatlım .hoşgeldin

iyiyiz teyzesi yok nohutum üzmüyo annesini kuzu kuzu duruyo çok uslu çokkkk.ama arada teyzelerine öpücük atıyo çapkınlık yapıyo :jeyyar:

oyyyyyyyyyy yerim ben onu nazar degmesin kuzuma.canım benim zahmet olmazsa bana su sogan suyunu sen nasıl yaptın onu anlatırmısın.tatlım sen onu yaptıktan sonramı hamile kaldın:1hug:

allah arkadaşına ve bebişine uzun ve sağlıklı bir ömür versin..allah bizleride bebişsiz bırakmasın inşallah.:nazar:

AMİNNNNNNNN birde asıl bomba arkadaşımın 2 kızı vardı zaten bu üçüncüde kızdı ama dün sezeryanla doğum yaptı veeeeee erkek çok şaşırdık 9 ay kesin kız dediler yaaadelikafadulden:nazar:

merhaba kızlar nasılsınız? bugün herkes çok hareketli maşaallah hihoyyyt

escalese ne oldu merak ettim kötü bi haber yok dimi hamile değilmiydi o zaten benneyaptımki

hoşgeldin cnm
sende sonuç ne peki işe yaradımı soğan kürü
Sonuç 13. gün adet oldum zaten benim adetim uzun ve yoğun olurdu bu sefer daha yoğun oldu 2. yapınca gerçekten işe yarayıp yaramadığını görücem
ayy saol canım ben tiksinmedim bakalım devam edebilirim insallah

İnşallah edersin gerçekten sonra ilk günlerki gibi kötü gelmiyor hatta ben bazen unutup 10 dak kaynattığım bile oluyordu. Ben hayıt suyu bile içiyorum o soğandan daha beter

hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Soğan kürü yarım litre klorsuz kaynayan suya orta boy soğan soyulup 6 ya bölünüp atılır 5 dak kaynatılır ılıyınca süzlüp içilir

kızlar geçmişi yarım yamalak okuyabildim.kendinizin ve eşinizin doğum tarihiyle cinsiyetemi bakılıyo nerden baktınız banada söleyin kusur kalmayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah arkadaşına ve bebişine uzun ve sağlıklı bir ömür versin..allah bizleride bebişsiz bırakmasın inşallah.:nazar:

ne kadar sevinmişlerdir ve şaşırmışlardır insan karıştırdılarmı diye düşünür ya benim arkadaşada öyle dediler 9 ay boyunca kız diye doğdu erkek olmuş hemşire gözünüz aydın oğlunuz oldu deyince dönüp bakmamış kendisnin değil diye kondurmamış yani

kızlar geçmişi yarım yamalak okuyabildim.kendinizin ve eşinizin doğum tarihiyle cinsiyetemi bakılıyo nerden baktınız banada söleyin kusur kalmayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

biz değil canım nsb bakıyor onda öyle bi takvim varmış

AMİNNNNNNNN birde asıl bomba arkadaşımın 2 kızı vardı zaten bu üçüncüde kızdı ama dün sezeryanla doğum yaptı veeeeee erkek çok şaşırdık 9 ay kesin kız dediler yaaadelikafadulden:nazar:
allah büyüktür işte ne kadar sevinmişlerdir:1hug: allah analı babalı büyütsün inşallah

escalese ne oldu merak ettim kötü bi haber yok dimi hamile değilmiydi o zaten benneyaptımki
merhaba cnm hoşgeldin naberŞeniz

valla cnm nsb bakıyo bise ona müracaat et sırnaşık şey

selam güzel bayanlar herkese slmmmmmmmmm nasılsınız bakalım
selam canım nasılsın
arkadaslar sorumu gormediniz galiba sogani nasil yapiyor sunuz plz soyler misiniz birde ben resmimi nasil koyucam profilemi baylasmak icin
canım resim eklemeyi yazdı vildan sana az önce soğan kürüde googleden ibrahim saraçoğlu soğan kürü yaz çıkıyo .
oooooooooo kızlar bugün topiğin maşallahı var ben kusur kalmıştım geldim oda tam oldu.nilüşle escales yok ama onlar nirde acabaaaaaaaaaa fisfisfis

hoşgeldin canım.escales doktorda canım test yaptırdı sonuç almaya gitti ama gelmedi daha bende onu bekliyorum .

selam..hoşgeldin güzelim..bizler iyiyiz..sen nasılsın
bizde hala haber bekliyorz..inş.hamiştir..
bu arad serrada hamileymiş darısı banada ve herkese inşallah serra tebrikler canım:nazar:
amin güzelim..hepimize tez vakitte..

ne kadar sevinmişlerdir ve şaşırmışlardır insan karıştırdılarmı diye düşünür ya benim arkadaşada öyle dediler 9 ay boyunca kız diye doğdu erkek olmuş hemşire gözünüz aydın oğlunuz oldu deyince dönüp bakmamış kendisnin değil diye kondurmamış yani

ne yalan söyliyim arkadaşım küçük kızı 10 yaşında bir oğlu olsun çok istemişti birsürü yöntem denedi ve dr 100/100 kız dedi arkadaşım şokta ALLAH her isteyene versin çok dua etti canım benim güzel bir süpriz oldu hepimize

Sonuç 13. gün adet oldum zaten benim adetim uzun ve yoğun olurdu bu sefer daha yoğun oldu 2. yapınca gerçekten işe yarayıp yaramadığını görücem
ayy saol canım ben tiksinmedim bakalım devam edebilirim insallah

İnşallah edersin gerçekten sonra ilk günlerki gibi kötü gelmiyor hatta ben bazen unutup 10 dak kaynattığım bile oluyordu. Ben hayıt suyu bile içiyorum o soğandan daha beter

hos geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Soğan kürü yarım litre klorsuz kaynayan suya orta boy soğan soyulup 6 ya bölünüp atılır 5 dak kaynatılır ılıyınca süzlüp içilir

canım ben adetim bittikten sonra hemen basladım bişey olurmu acaba yani tekrar adet olurmuyum

Back
X