Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim arkadaşımın yengesinde de aynı şey oldu..kabullenemedi ilk başta karışmıştır diye..sonra oğluşu penbeler içinde büyüdü valla..ne kadar sevinmişlerdir ve şaşırmışlardır insan karıştırdılarmı diye düşünür ya benim arkadaşada öyle dediler 9 ay boyunca kız diye doğdu erkek olmuş hemşire gözünüz aydın oğlunuz oldu deyince dönüp bakmamış kendisnin değil diye kondurmamış yani
rica ederim cnm ne dimek görevimizŞenizdezy vildan kayra repler için tşk
amin vildoşcum darısı başımıza
kızlar geçmişi yarım yamalak okuyabildim.kendinizin ve eşinizin doğum tarihiyle cinsiyetemi bakılıyo nerden baktınız banada söleyin kusur kalmayayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o gezmeye gitti canımnsb nerdesin canım bende isterim banada bak![]()
![]()
![]()
Allah analı bablı sağlıkla büyütsünne yalan söyliyim arkadaşım küçük kızı 10 yaşında bir oğlu olsun çok istemişti birsürü yöntem denedi ve dr 100/100 kız dedi arkadaşım şokta ALLAH her isteyene versin çok dua etti canım benim güzel bir süpriz oldu hepimize
bence hemen başlama gerçi siteyi okusan daha iyi ama adetine 15 gün kala yap bittikten sonra olursun ama benim geciktiği için direk başladım sen siteyi oku daha yararlı olurSonuç 13. gün adet oldum zaten benim adetim uzun ve yoğun olurdu bu sefer daha yoğun oldu 2. yapınca gerçekten işe yarayıp yaramadığını görücem
canım ben adetim bittikten sonra hemen basladım bişey olurmu acaba yani tekrar adet olurmuyum
yaaaaaaa vildan yapamadımmm![]()
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim arkadaşımın yengesinde de aynı şey oldu..kabullenemedi ilk başta karışmıştır diye..sonra oğluşu penbeler içinde büyüdü valla..
SOĞAN KÜRÜ :oyyyyyyyyyy yerim ben onu nazar degmesin kuzuma.canım benim zahmet olmazsa bana su sogan suyunu sen nasıl yaptın onu anlatırmısın.tatlım sen onu yaptıktan sonramı hamile kaldın:1hug:
bizde onu merak ettik vekliyoruz canımmerhaba kızlar nasılsınız? bugün herkes çok hareketli maşaallah hihoyyyt
escalese ne oldu merak ettim kötü bi haber yok dimi hamile değilmiydi o zaten benneyaptımki
nsb nerdesin canım bende isterim banada bak![]()
![]()
![]()
he he oldu nasıl o lmuş mantar oturtmam
ne bakıyorsunuz..fal mı yoksa..bende isterim yaaaahihoyyyt
he he oldu nasıl o lmuş mantar oturtmam
görüntü çok güzel hani tarifinide versen çok daha güzel olur..bizde yaparız.kaydirigubbakcemile2