Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hoş bulduk canım yaaa bir geçmişe bakayım dedim aman allahım 70 sayfa var okuyamadım

negüzel aman hep böyle kalabakıl olsun topiğimiz

hoşbulduk canım nasılsın göremiyorum snei bu aralar

hoşbulduk güzelim sen nasılsın bakalım

beryalcim nasılsın nohutum nasıl özledim kız hepinizi evde işler duruyor yine ben burlarda geziyorum :)
escalesten varmı bir haber ya çok merak ettim

escalesi biraz daha merak edin kendi gelir birazdan

ama canım soğan hormon düzenlediği için adet getiriyo bi sakıncası yok yani benim kankam baharatçı ondan herşeyi öğreniyorum merak ettiğiniz bişi olunca sorun anında cevap veririm:))

geçmiş olsun vildangel iyi yolculuklar kalcakmısın gittiğin yerde kalcaksan bizi unutma
saol cnm
yok kalmıycam canım akşama dönerim kocik gececi ben ya kendim gelirim yada bırakırlar ne kalıyım kıs-tatlicadiarzu-
hoşbulduk canım nasılsın göremiyorum snei bu aralar
canım evde kalabildiğimmi varki :delphin:
kız nereye gidiyorsun ben nezaman gelsem sen çıkıyorusun benim sana soracaklarım vardı şu yağmur suyunu nasıl yapıyordun hangi duaları okuyordun hatırlıyormusun canım yaaa ben dün yağmur suyu topladım biraz ama nasıl olduğunu bilmiyorum
cnm aklımda yok şimdi kitabıma bakıyım yazıyım hemen
vildan dilnur nerde biliyomusun uzun zamandır gözükmüyo

cnm dilışun kocişi evde tatilya o yüzden pek giremiyo bu aralar bide misafirleri vardı o yüzden gelemiyo çok özledim diloşumu çoooook:delphin:

ilterçakırcım suyu önüne alıyon
70 kere fatiha suresi
70 kere ihlas " "
70 kere felak " "
70 kere nas " "
70 kerede ayetel kürsiyi okuyon
1 hafta boyunca sabah akşam içiyon ve eşimle birlikte oluyon

escalesi biraz daha merak edin kendi gelir birazdan
gelsinde hemen gelsin ölecewm burda meraktan :)

ama canım soğan hormon düzenlediği için adet getiriyo bi sakıncası yok yani benim kankam baharatçı ondan herşeyi öğreniyorum merak ettiğiniz bişi olunca sorun anında cevap veririm:))
olmaz diyorsun yani ozaman başlıyayım adetime 15 gün kala
canım evde kalabildiğimmi varki :delphin:

cnm aklımda yok şimdi kitabıma bakıyım yazıyım hemen
kız otur artık poponun üstüne gezip durma bizide sensiz bırakma
ilterçakırcım suyu önüne alıyon
70 kere fatiha suresi
70 kere ihlas " "
70 kere felak " "
70 kere nas " "
70 kerede ayetel kürsiyi okuyon
1 hafta boyunca sabah akşam içiyon ve eşimle birlikte oluyon
ayy allah razı olsun canım benim
ben çıktım kızlar görüşürüz sizi seviyom beni özleyin görüşürüz
hadi bakalım ilaki çıkacam çık bakalım seni özlemezmiyiz hiç :a015::a015:

canım başla bence bende bugün başlıyorum bende ayın 1de olmuştum 1 haftadır evde değilim görümcem istabuldan geldi kayınvaldemde kalıyoruz akşam eşim oraya getircek başlıcam

:teytey::teytey::teytey: alahıımmçok mutluyummm anlatamam allahım kucağına almayı nasip etsinn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy

esacalascim nasıl sevindim anlatamam tatlım yaa seni merak ediyordum bende okadar çok mutlu oldum kiiii allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaaaa çok sevindimmmmmm

Back
X