Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy harika yaa bak gördünmü ben sana demedinmi sıkılma senin yumurta geç döllendi diye bak oldu gördünmü ayya çok mutluyum yaaa bu gün duydugum en güzel şey bu çok mutluyum kız senin adına çok sevindim sanki kendim hamileymişim gibi geldi vallahi4 haftalıkmıŞ kızlar deĞerlerİm yÜkselmİŞ keseyİ gÖrdÜm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
SAOL CANIM İYİKİ VARSINIZ:teytey::teytey::teytey: alahıımmçok mutluyummm anlatamam allahım kucağına almayı nasip etsinn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy
esacalascim nasıl sevindim anlatamam tatlım yaa seni merak ediyordum bende okadar çok mutlu oldum kiiii allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaaaa çok sevindimmmmmm
merhaba hoş geldin aramızabende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim ve hiç bir sorun olmadıgı halde hamile kalamıyorum bu konuda yardım ve bılgılerınız beklıyorum arkadaslar
bu habere göbek de atılır halayda çekilir :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray:SAOL CANIM İYİKİ VARSINIZ
BİLİYORUM CANIM AMA GEÇ GİTTİM DAHA YENİ GELDİM HEMEN HABER VEREYİM DEDİM İNAANAMIYORUM YA GÖRDÜM KÜÇÜCÜK BİR ŞEY KIZLARRRR 2 HAFTA SONRA KALP ATIŞLARINI DUYMAYA GİTCEM:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:
canım sen escalesle aynı yerdemisin yoksa haber aldınmı.escalesi biraz daha merak edin kendi gelir birazdan
güle güle tatlımben çıktım kızlar görüşürüz sizi seviyom beni özleyin görüşürüz
bizde seni seviyoruz kuşumkızlar bu siteyi çoookkk seviyorummm
anım ne oldu kıyamam sana ağlama:teselli:offfffffff senağlama senağlama senağlama
Kızlar bebİŞ gelİyorrrrrrrrrrr
hep beraber halaya kızlar bebiş geliyormus escalesin..yaşasın...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::içelim::teytey::teytey::teytey::içelim:
amin güzelim allah hepimize nasip etsin..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey: alahıımmçok mutluyummm anlatamam allahım kucağına almayı nasip etsinn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hepimiz çok mutlu olsuk..halaya devam..:teytey: :teytey: :teytey:esacalascim nasıl sevindim anlatamam tatlım yaa seni merak ediyordum bende okadar çok mutlu oldum kiiii allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaaaa çok sevindimmmmmm
yaşasın..huppiiii..hepimiz teyze oluyorz demek ki...halaya başladık biz güzelim..:teytey: :teytey: :teytey: çok tebrik ediyorum..allah hayırlsı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah..Kızlar bebİŞ gelİyorrrrrrrrrrr
4 haftalıkmıŞ kızlar deĞerlerİm yÜkselmİŞ keseyİ gÖrdÜm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
nilaycım ne oldu sana yaa yine neye üzüldüm
SAOL CANIM BENİM İNANAMIYORUM GÜLÜMescales bebiş mi geliyo ayyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrr =)))))
CANIM 4 HAFTALIKMIŞ ŞUANeskalescim nekadarlıkk
SAOL CANIM BENİM BİLİYORUM NE KADAR SEVİNDİĞİNİ İNANAMIYORUM YA GECEM GÜNDÜZÜME KARIŞTI BENİM BU HAFTAayy harika yaa bak gördünmü ben sana demedinmi sıkılma senin yumurta geç döllendi diye bak oldu gördünmü ayya çok mutluyum yaaa bu gün duydugum en güzel şey bu çok mutluyum kız senin adına çok sevindim sanki kendim hamileymişim gibi geldi vallahi
CANIM BEN 3 AYDAN BERİ İSTİYORDUM SADECE ADET DÜZENSİZLİĞİM VARDI DOKTORA GİTTİM O ARA FARLUTAL KULLANDIM SONRASIDA BENİM TOPRAĞIM SAOLSUN BANA YUMURTLAMA GÜNLERİNİ NASIL TAKİP EDECEĞİMİ TARİF ETTİ NİLÜFERİMDE YASTIK KOYULACAĞINI FALAN SÖYLEMİŞTİ ONLARI YAPTIM CANIM BAŞKADA BİR ŞEY YAPMADIM.:ecrin_bebek:ay canım yaaa valla sanki kendi haberimi almış gibi sevindim yaaa
sen nekadardır istiyodun hangi tedaviyle hamiş oldun bitanem yaaa çok mutluyummm:teytey::dance::dance::dance:
HOŞGELDİN CANIIM ARAMIZAbende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim ve hiç bir sorun olmadıgı halde hamile kalamıyorum bu konuda yardım ve bılgılerınız beklıyorum arkadaslar