olmazmı güzelim hepimiz burda sayılırız gerçi eksikler var ama olsun bizler burdayız hoş geldin nasılsın bakalımmen deldim kimse yohmu
SAOL CANIM İNŞALLAH SENİNDE YAKINDA BEBİŞ HABERLERİNİ ALIRIZ GÜLÜMESCALES tebrik ederim cnm darısı başıma inşallah:1hug::1hug:
CİDDİMİ GİDİYORSUN AKİNO CUMkızlar bende gidiyorum japonunuz japonyasına gidiyo =)))
OLURMU KMIZ UNUTURMUYUM BEN BURDAYIM HEP BU İŞTEN ÇIKMADIĞIM SÜRECE HERGÜN BURDAYIM CANIMalkisalkisalkissüprizzzzzmirmirmirmir:CüvCüv::sm_cool:
KIZ BU GAZLA BİDE BAŞARCAZ İNŞALLAHHH BAK HAMİŞSİN DİYE BİZİ UNUTMAK YOK HA
OLUR KIZ NEDEN OLMASIN SEN BANA DESTEK ÇIKTIN SEN NE DİYE UMUTSUZLUĞA KAPILIYORSUN GÜLÜM AMA GÖRSENİZ HALİMİ ELİM AYAĞIM BİRBİRİNE KARIŞTI DOKTOR SÖYLEYİNCE KALDIM BANA İSTEMİYORMUSUNUZ YOKSA DİYE SORUYOR HİÇ TEPKİ VERMEMİŞİM OAN BENDE OLURMU ÖYLE ŞEY İSTİYORUZ DEDİM ULTRASONA GİRDİM İNAN SİMSİYAH KARPUZ ÇEKİRDEĞİ GİBİ BİR ŞEY:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yaa ben hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum sanki bir gün bende burda hamileyim diye bilecekmiim gibi geliyor gerçi çok zor ama bir yineda darısı başımıza diyelim demi abyosun
GÜLÜM SIKMA KENDİNİ BÖYLE YAPARSAN BEBİŞTE SIKINTIYA GİRER İNAN BÜTÜN DENGEN BOZULURyaa canım haftaya adet günüm çok heycanlıyım sıkıntı stres yaptım
:teytey::teytey::teytey: bende böyle haberler verebilcekmiyim ya Çok üzgünüm çoook ama çok sevindim escales:teytey::teytey::teytey:
olmazmı güzelim hepimiz burda sayılırız gerçi eksikler var ama olsun bizler burdayız hoş geldin nasılsın bakalım
canım nerelerdesin hoşgeldin
aşılaman ne zaman olacak .
hoşgeldin güzelim..hepimiz böyle güzel haberler verceğiz inşallah..sen adet olmazsan 2-3 gün sonra kan testi yaptır..ben hamiş olduğunu düşünüyorum senin de..men deldim kimse yohmu
hoşgeldin canım kolayladınmı işlerini.
evet canım .hoşgeldin bu arada.
mercanayse- iltercakir hoş geldiniz
hoşgeldin cnmŞeniz
sende hoşgeldin cnm naber
hosgeldiniz sefalar getirdiniz
güle güle kayra..kendine iyi bak..byee
selam..hoşgeldin güzelim..hihoyyyt
slm tatlım hoşbuldum :1hug:
aşılamam pazartesi olucak cnm inşallah gelcek ayda ben müjde veririm cnm:çok üzgünüm:
rozalin hoş geldin..nasılsın?
kız umutsuzluğa kapılmıyorum bitanem merak etme okadar sevindimki snein haberine duygu seli oldu birden bakma sen bana yerim ben o karpuz çekirdeğini yaaaaaa ayyy utrasondada gördüğüne çok sevindim kız eşinin haberi varmı yoksa siprizmi yapacan akşamaOLUR KIZ NEDEN OLMASIN SEN BANA DESTEK ÇIKTIN SEN NE DİYE UMUTSUZLUĞA KAPILIYORSUN GÜLÜM AMA GÖRSENİZ HALİMİ ELİM AYAĞIM BİRBİRİNE KARIŞTI DOKTOR SÖYLEYİNCE KALDIM BANA İSTEMİYORMUSUNUZ YOKSA DİYE SORUYOR HİÇ TEPKİ VERMEMİŞİM OAN BENDE OLURMU ÖYLE ŞEY İSTİYORUZ DEDİM ULTRASONA GİRDİM İNAN SİMSİYAH KARPUZ ÇEKİRDEĞİ GİBİ BİR ŞEY
stres yok bize stres yasak bitanem bebişşine zarar veriri stres stresten uzak duruyoruz ok miiiidare eder cnm ya stresliyim işte
canım inşallahhh bende bu ay çatlatma iğnesi olcam inşallah allah kucağımızı boş bırakmazzz:CüvCüv:
bende iyiyim güzelim..heyecanla ve umutla bekliyorum 2 gün kaldı adetime..inşallah sizlere güzel haberler veririm de halaylar çekeriz burada..kaydirigubbakcemile2hoşbuldum cnm iyi sayılırım
sen nasılsın cnm:1hug:
slm tatlım hoşbuldum :1hug:
aşılamam pazartesi olucak cnm inşallah gelcek ayda ben müjde veririm cnm:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?