hoşgeldşn canım .korunuyomuydunuz ne kadardır istiyorsun bebiş.bende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim ve hiç bir sorun olmadıgı halde hamile kalamıyorum bu konuda yardım ve bılgılerınız beklıyorum arkadaslar
beryaaalll eee listeyi değiştir bebiş :))):teytey:
güzelim aramıza hoş geldin...bizde 7-8 aydır korunmuyoruz..doktor bi problem yok dedi..benimde olmuyor..her ay umutla bekliyorumadetin bittikten 10-12-14-16-18-20-22 günler birlikte olun ve yataktan kalkma..sabaha banyoo..tavsiyeler böyle..çalışmaya devam..benim adetime 2 gün var..umutla bekliyorum..sende umudunu yitirme hiçbir zaman....şuan escalese arkadaşımız hamileymiş..onun haberini aldık..halay çekiyoruz..sende katıl.. :teytey: :teytey: :teytey:beryala söyle senin adını da umut listesine yazsın...bende aranıza yeni katıldım 2.5 yıllık evliyim ve hiç bir sorun olmadıgı halde hamile kalamıyorum bu konuda yardım ve bılgılerınız beklıyorum arkadaslar
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hep beraber halaya kızlar bebiş geliyormus escalesin..yaşasın...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
amin güzelim allah hepimize nasip etsin..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hepimiz çok mutlu olsuk..halaya devam..:teytey: :teytey: :teytey:
yaşasın..huppiiii..hepimiz teyze oluyorz demek ki...halaya başladık biz güzelim..:teytey: :teytey: :teytey: çok tebrik ediyorum..allah hayırlsı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah..
nilaycım lütfen sıkma kendini bukadar inan bana seninde hamile haberini alacaz ama sen stres yapma artık üzmede kendini bukadar dur daha 1 hafta var allah yeterki istesin o yeterki ol desin hemen olur sen merak etme ancak dua et elimizden başka birşey gelmez canımyaa canım haftaya adet günüm çok heycanlıyım sıkıntı stres yaptım
CANILARIM BENİM YA :lepi:hep beraber halaya kızlar bebiş geliyormus escalesin..yaşasın...:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
amin güzelim allah hepimize nasip etsin..:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hepimiz çok mutlu olsuk..halaya devam..:teytey: :teytey:
yaşasın..huppiiii..hepimiz teyze oluyorz demek ki...halaya başladık biz güzelim..:teytey: :teytey: :teytey: çok tebrik ediyorum..allah hayırlsı ile kucağına almayı da nasip eder inşallah..
AMİN CANIM TOPRAĞIM AMİNcanım benim tebrik ederim .çok sevindim .allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haydi halaya kızlar şenlik var şenlikkkkkk:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:beryaaalll eee listeyi değiştir bebiş :))):teytey:
İNŞALLAH GELECEK AYLARDA KÜÇÜK NOKTAMLA SANA HALAY ÇEKERİZbu habere göbek de atılır halayda çekilir :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray:
AFİYET OLSUNkıslar bu arada 15dk yemekteyim bilginiz olsun
canım son adet tarihinin ilk günü ne .SAOL CANIM BENİM İNANAMIYORUM GÜLÜM
CANIM 4 HAFTALIKMIŞ ŞUAN
SAOL CANIM BENİM BİLİYORUM NE KADAR SEVİNDİĞİNİ İNANAMIYORUM YA GECEM GÜNDÜZÜME KARIŞTI BENİM BU HAFTA
CANIM BEN 3 AYDAN BERİ İSTİYORDUM SADECE ADET DÜZENSİZLİĞİM VARDI DOKTORA GİTTİM O ARA FARLUTAL KULLANDIM SONRASIDA BENİM TOPRAĞIM SAOLSUN BANA YUMURTLAMA GÜNLERİNİ NASIL TAKİP EDECEĞİMİ TARİF ETTİ NİLÜFERİMDE YASTIK KOYULACAĞINI FALAN SÖYLEMİŞTİ ONLARI YAPTIM CANIM BAŞKADA BİR ŞEY YAPMADIM.:ecrin_bebek:
HOŞGELDİN CANIIM ARAMIZA
inşallah sağlıkla büyüsün bebişlerberyalimizin bebişi nohuttu eskalesinkinin adı nokta sonra virgül olcak sonra soru işareti ensonda ünlem olcak teyzeleriii
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
yaa ben hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum sanki bir gün bende burda hamileyim diye bilecekmiim gibi geliyor gerçi çok zor ama bir yineda darısı başımıza diyelim demi abyosun
inşallah canım inaşşal hepimiz bir anda hamile olduğumuzun haberini veririzde bizlerde mutlu oluruz inşallahİlter alcaz kızmm tabİkİdeee
ESCALES tebrik ederim cnm darısı başıma inşallah:1hug::1hug:
inşallah bir tanem inan çok mutlu oldum senin adına:lepi: CANILARIM BENİM YA :lepi:
AMİN CANIM TOPRAĞIM AMİN
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
İNŞALLAH GELECEK AYLARDA KÜÇÜK NOKTAMLA SANA HALAY ÇEKERİZ
yok karamsar değilim cnaım benim sizler varken karamsar olmak mümkünmü ama içinde burulmuyor değil hani bir yandan sevinç var içinde teyze oluyorum diye bir yanda buruklukAFİYET OLSUN
canım son adet tarihinin ilk günü ne .
inşallah sağlıkla büyüsün bebişler
yaa karamsar olma sende burdan müjde verecen bizde halay çekecez inşallah nohutumla ve teyzeleriyle:teytey:
:teytey::teytey::teytey: bende böyle haberler verebilcekmiyim ya Çok üzgünüm çoook ama çok sevindim escales:teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?