Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales canım cinsiyeti bellimiki içinemi öyle doğdu daha yeni dimi
yok kuşum nasıl belli olacak ki daha 4 haftalık kuşum daha erken yani şuan karpuz çekirdeği gibi bir şey

Ben çıktımm canım arkadaşlarımm..siz olmasanız napardım bilmiyorum.Hoşçakalın..
güle güle canım benim
kızlar gündem ne bugün o kadar çok yazmışsınız ki geçmiş çok uzun valla
hiç beklemeden verin bakalım güzel haberleri kime halay çekildi hee

kız ben hamileyim okumadınmı gülüm hihoyyythihoyyyt

salak dr yüzünden ben kutluyamadım hamilelgımııı halay cekemedımmm senağlama
yarın kalp atsılarını duyaarsak cekelımmmm

ahh canım benim kusura bakma valla bende samimi gördüm ve içimi döktüm işte ne biliym seni o kadar duygulandırcağımı
kız kusura bakılacak birşey yok bitanem bende seni çok sevdiğimden öyle oldum canım rahatsızlığımızda aynı olunca duygularım bir an karışıverdi sen bakma bana ben çok güçlü bir yapıya sahibim
saol cnm benim rahatlattın beni. Şeniz
ahatladığına çok sevindim bitanem stresli görmek istemiyorum snei
ESCALESS canımm..Hayırlı olsun..Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasib etsin sağlıkla inşallah..Darısı bizlerin başınaa..
nsb nerelerdesin kız sen nezamndır görünmüyordun replerde bile yazdım
hayırlısı olsun cnaım hoş geldin aramıza inşallah yakın zamanda hamile kalırsın

Ben çıktımm canım arkadaşlarımm..siz olmasanız napardım bilmiyorum.Hoşçakalın..
kız daha yeni geldin nereye gidiyoırsun

hoşgeldin canım benim kız bebişim olacak ay varya ben bugün uçtum valla yerimde durmayı,,ıyorum hihoyyythihoyyyt

inanmıyorum çok sevindim arkadaşım ya herkes bu güzel duyguyu hak ediyor eminim dünyanın en güzel annesi olacaksın yuvan birliğin beraberliğin dahada güzelleşsin tebrik ederim en güzel anne adayı:CüvCüv: darısı bize:)yarın bende kontrole gidiyorum bakalım raporu görünce doktor rahim yaramın yakılıp yakılmayacağına karar vericek dua edin

escales sana bişey sorcam bana yardım edersen sevinirim ben ayın 30 nda adet oldum sonra ilk günü bir saydım 13.gün çatlatma iğnesi vuruldum şimdi 21 gün oldu ve sancım var midemde bulanıyo demin dedimya psikolojikte olabilir sence hamile olabilirmiyim yoksa iğnenin etkisimi ve bide nezaman test yaptırayım sence

KIZLAR YA BıŞı SORCAM AMA UTANIYOMM ACABA ıSHAL ıÇıN BıŞı BıLıYONUZMU ACıLLLL

salak dr yüzünden ben kutluyamadım hamilelgımııı halay cekemedımmm senağlama
yarın kalp atsılarını duyaarsak cekelımmmm
çekelkim kız çekelim ben bu topiğe ilk takılmaya başladığımda ilk snein hamile haberini almıştım çokk mutlu oldun sonra bir arkadaş daha vardı ama o pek gelmiyor sanırım sonra serra84 ve şimdide escales yaa çok mutluyum sizler adına
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:ben snein halayını yarına beklemeden şimdiden başlatayım :)

mrb ben de yara yaktırdım hiç merak etme karnın hafif gazla doluyo gibi oluyo çok kolay endişelenme duacınıza.s.

inşallah tez zamanda iyleşirsin ve en kısa zamandada beişin olur canım benim dularımız seninle
KIZLAR YA BİŞİ SORCAM AMA UTANIYOMM ACABA İSHAL İÇİN BİŞİ BİLİYONUZMU ACİLLLL
canım benim sodanın içine 2 tane aspirin at iç

Kızlar Çatlatma ıĞnesımnde kaÇ gÜn sonra ÖĞrenılıyo bebek olup olmadıĞı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…