Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ayy ne güzel ya canım benim tebrik ederim yine geçmi kaldım halaya:1no2:ama olsun ben başlıyayım arkadan yetişim size:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:
saolun kızlar ya inanın bu kadar sevineceğinizi beklemiyordum sizleri çok seviyorum
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız çok güzel oynuyon dayanamıcam ohhhh:teytey::teytey::dance::dance:

:teytey:bende halaya giriyorummmm :teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:
dur bende gircem dayanamadım valla :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım adetten sonra 10 ve 22 günlerini değerlendir demişti bende onu uyguladım
kıyamam ben sana canım ya bekleme konusunu hiçdeme bu bir hafta beni mahvetti canım anlatamam

iyiyi canım sen nasılsın çok sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşAllah
amin canım bende şuan çok ama çok iyiyim canım

inşallah bebiş kuyruğu kopar gülüm bu arada teşekkür ederim tatlı kuşum

kız kaç cıktı escaleesssssss..desene beraberızz valla bu ay bereketlı cıktı delikafadulden
1034 çıktı kuşum keseyide gördüm allaha şükğrler olsun hayırlısıyla kalp atışınıda duyarım inşallah

olabilir elinin altında bulunması iyi ama nette çok fazla döküman var tekrardan tebrik ederim canım senide hayırlısıyla kucağına alırsın inş.

cnmm cok sağolll ıns sende hemencık kavusursunnn:ecrin_bebek:
cnm esımın görevı sebebıyle tasradayız yanı küçük bir ilçede gercı dra il merkesıne gidiyorum ama msla buradkı kılzra bakıyorum onalrınkı daha profosyonell msla bana sunu ye bunu ye demıyor ne istersne ye dıyor kaydirigubbakcemile3 vss.
dedımkı kıtap olursa hanı belkı takıp ederım dıkaktım cekılır arastrırım falan dedımçbeslenme ve kılo ile alakalı alırım zatenn

bende umutluyum bu ay ama işe yararsa bana gülmeyin kızlar ama ben her ay kendimi hamile gibi hissediyom herhalde psikolajik o yüzden belirtiler var ama kendimi kandırıyorum diyede üstünde durmuyorum:uhm:

o hepimizde var sanırım kaydirigubbakcemile3 psikolojik bişey geçen eşime diyorum bu bebek olmadan bana bişey olacak herhalde :dance:

canım hoşgeldin bende yeni sayılırım inşallah allah gönlüne göre verir ilaç adı pek bilmiyorum ama olabilir ben dk ne verse yapıyorum hiç adına bakmıyoruma.s.

yaaaa bende varım aslında 1tane oğlum var şuan 4yaşında 7 yıllık evliyim ilk düşük oldu sonra 3yıl sonra oğluma hamile kaldım şimdi 4yıldır yine tı kyok korunmuyoruzda ama olmuyooooo

hoşgeldin canım benim bilgim olsa yardım ederdim canım valla

ben biraz umutluyum bakalım canım kaydirigubbakcemile3

Benİm İÇİmde umut var ama Çatlatma İĞnesİ olcam ona var:))
inşallah tutar tatlı kuşum
Escaleeeeeeeeesssssssssssss ben demedımmı sana var bebıŞın hamılesın dıeeeeeee
biliyorum gülüm saol canım beni sakinleştirdiniz
bende demiştim escalesss :1closedeyes:
kız bayıldınmı anacım nerdesınnnn
burdayım kuşum burda

KAYBOLDUUUU :) CNM YA AGLAMAMAKIÇIN ZOR TUTYOM KENDIMIhihoyyyt
kız dur sakın ağlama ben zaten hemen ağlıyacak durumdayım şuan
ESCALESS canımm..Hayırlı olsun..Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasib etsin sağlıkla inşallah..Darısı bizlerin başınaa..

amin canım benim amin allah sizlerede yaşatsın canlarım bu mutluluğu

kııızzzzzz allah korusun öle deme hayırlısıyla canından can olacak bitane nazar değmesin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah korusun hayırlısı tabiki de bazen bende çok takıyorum kafama sonrada öyle oluyo işte ...bide daha yeni başlayınca tedaviye hemen olsun istiyo insan kaydirigubbakcemile3

sabır bakalım rabbim bizede nasip edecektir inş. :Saruboceq:

kızlar gündem ne bugün o kadar çok yazmışsınız ki geçmiş çok uzun valla
hiç beklemeden verin bakalım güzel haberleri kime halay çekildi hee

bende umutluyum bu ay ama işe yararsa bana gülmeyin kızlar ama ben her ay kendimi hamile gibi hissediyom herhalde psikolajik o yüzden belirtiler var ama kendimi kandırıyorum diyede üstünde durmuyorum:uhm:

AYNEN VALLA YÜRÜYÜŞÜM BİLE DEĞİŞİYOdelikafadulden

hoşgeldin canım benim kız bebişim olacak ay varya ben bugün uçtum valla yerimde durmayı,,ıyorum hihoyyythihoyyyt

ooooooooooooyyyyyyyyy oyyyyyyy
escalescim tebrikler:lepi:alkisalkisalkis
hadi bakalım sıra kimde:CüvCüv:
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahalkisalkisalkis
kızar halaya devammmmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…