saolun kızlar ya inanın bu kadar sevineceğinizi beklemiyordum sizleri çok seviyorumayy ne güzel ya canım benim tebrik ederim yine geçmi kaldım halaya:1no2:ama olsun ben başlıyayım arkadan yetişim size:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız çok güzel oynuyon dayanamıcam ohhhh:teytey::teytey::dance::dance:
dur bende gircem dayanamadım valla :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bende halaya giriyorummmm :teytey:teytey:teytey:teytey:teytey:
canım adetten sonra 10 ve 22 günlerini değerlendir demişti bende onu uyguladımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa escalesssssssss çok sevindim bitanem yaaaaaaaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: valla çok sevindim darısı bize inşallah.
toprağın ne önermiş bize de söyle biz de yapalım hayatım delikafadulden
kıyamam ben sana canım ya bekleme konusunu hiçdeme bu bir hafta beni mahvetti canım anlatamamayy iltercim bilmiyorum üzerimde gerginlik var azönce durduk yere işyerinde ağladım herkes şaşırdı ayy beklemek çok zormuş.belim kopacak şekilde ağrıyor.bide escalesin hamiş olduğunu öğrenincede ç.ok duygulandım.Allah inş.hepimize bu mutluluğu nasip eder:Saruboceq:
amin canım bende şuan çok ama çok iyiyim canımiyiyi canım sen nasılsın çok sevindim senin adına sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşAllah
inşallah bebiş kuyruğu kopar gülüm bu arada teşekkür ederim tatlı kuşumescales tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inş. hihoyyyt
darısı bizim başımıza cuma günüde bizim dananın kuyruğu kopacak ne olacağı belli olacak kaydirigubbakcemile3
1034 çıktı kuşum keseyide gördüm allaha şükğrler olsun hayırlısıyla kalp atışınıda duyarım inşallahkız kaç cıktı escaleesssssss..desene beraberızz valla bu ay bereketlı cıktı delikafadulden
başka bu aya umutlu olanlar varmıııı kaydirigubbakcemile2
olabilir elinin altında bulunması iyi ama nette çok fazla döküman var tekrardan tebrik ederim canım senide hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
bende umutluyum bu ay ama işe yararsa bana gülmeyin kızlar ama ben her ay kendimi hamile gibi hissediyom herhalde psikolajik o yüzden belirtiler var ama kendimi kandırıyorum diyede üstünde durmuyorum:uhm:
arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.ben de bebek isteyip de ulaşamayanlardanımçbugün doktoruma gittim bana klomen hapı verdi ve pazartesi de Lıpıodol- ultra plv iğnesi verdi bu iğne acaba yumurta çatlatma iğnesi mi?bilen varsa lütfen cevap yazsın şimdiden çok teşekkürler
o hepimizde var sanırım kaydirigubbakcemile3 psikolojik bişey geçen eşime diyorum bu bebek olmadan bana bişey olacak herhalde :dance:
hamilelıkle alakalı kıtap alayım dıyorum kızlarrrrr ne dersınıızzzz ne tavsıye edersınızzz
hoşgeldin canım benim bilgim olsa yardım ederdim canım vallaarkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.ben de bebek isteyip de ulaşamayanlardanımçbugün doktoruma gittim bana klomen hapı verdi ve pazartesi de Lıpıodol- ultra plv iğnesi verdi bu iğne acaba yumurta çatlatma iğnesi mi?bilen varsa lütfen cevap yazsın şimdiden çok teşekkürler
ben biraz umutluyum bakalım canım kaydirigubbakcemile3
inşallah tutar tatlı kuşumBenİm İÇİmde umut var ama Çatlatma İĞnesİ olcam ona var:))
biliyorum gülüm saol canım beni sakinleştirdinizEscaleeeeeeeeesssssssssssss ben demedımmı sana var bebıŞın hamılesın dıeeeeeee
burdayım kuşum burdabende demiştim escalesss :1closedeyes:
kız bayıldınmı anacım nerdesınnnn
kız dur sakın ağlama ben zaten hemen ağlıyacak durumdayım şuanKAYBOLDUUUU :) CNM YA AGLAMAMAKIÇIN ZOR TUTYOM KENDIMIhihoyyyt
ESCALESS canımm..Hayırlı olsun..Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasib etsin sağlıkla inşallah..Darısı bizlerin başınaa..
hoşgeldin canım benim kız bebişim olacak ay varya ben bugün uçtum valla yerimde durmayı,,ıyorum hihoyyythihoyyytselamkzlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
kııızzzzzz allah korusun öle deme hayırlısıyla canından can olacak bitane nazar değmesin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende umutluyum bu ay ama işe yararsa bana gülmeyin kızlar ama ben her ay kendimi hamile gibi hissediyom herhalde psikolajik o yüzden belirtiler var ama kendimi kandırıyorum diyede üstünde durmuyorum:uhm:
hoşgeldin canım benim kız bebişim olacak ay varya ben bugün uçtum valla yerimde durmayı,,ıyorum hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?