leylemcim bak nlay sana cvp yazmış sende onu göremedin galiba oluyor yani öle
yokcanım ben dört senedir evliyim bitane düşük oldu ilk sene ondan soonra olmadı bakalım hayırlısı yani inşallah olur canım umutlu olmamaız lazım
evet gizecm ben leye cvp yazdım görmemişşşş
haklısın cnm beklim ama artık bu hafta benim için geçmezz.saolsun işteki kıslarda senin dediğin gibi diyorlar
nilay bekle haaa tamama ne klamış alt tarafı dört günalkisalkisalkis
kac yıllık evlısın canım
canım ne olduğu konusunda fikrim yok ama belemende yara var belkide yerini temizliyodur yada sıkıntı stres yaptıysan ondanda olabilir ama hayırlısı olsun:Saruboceq:ınsallah canım ya bılmıyorum bılgın varmıdır bende bu ay tuhaflıklar var yanı belkı de psıkolojıktır adetımden 9 gun sonra hafıf kananm oldu ve ogunden berıdır göğüslerım agrıyor daha ongun var ama cok nerak edıyorum yaaa
tamam canım beklicemmm ahhh sabreden derviş beklerken gebermiş nilay olucam ben bu hafta delikafadulden
1senelik evliyim cnm 4aydır korunmuyoruz.hayırlısı inş.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :Saruboceq:
canım ne olduğu konusunda fikrim yok ama belemende yara var belkide yerini temizliyodur yada sıkıntı stres yaptıysan ondanda olabilir ama hayırlısı olsun:Saruboceq:
yok kız bekleyen derviş muradına ermiş olur canım kaydirigubbakcemile5
benle aynı durumdasın hemen hemen bende 13 aydır evlıyım 5 aydır korunmuyorum insallah hamılesındır canım
inşallah cnm hepimiz hayırlısıyla hamiş oluruzz
canım ne olduğu konusunda fikrim yok ama belemende yara var belkide yerini temizliyodur yada sıkıntı stres yaptıysan ondanda olabilir ama hayırlısı olsun:Saruboceq:
yok kız bekleyen derviş muradına ermiş olur canım kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım benim kız bebişim olacak ay varya ben bugün uçtum valla yerimde durmayı,,ıyorum hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?