Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yokcanım ben dört senedir evliyim bitane düşük oldu ilk sene ondan soonra olmadı bakalım hayırlısı yani inşallah olur canım umutlu olmamaız lazım

ınsallah canım ya bılmıyorum bılgın varmıdır bende bu ay tuhaflıklar var yanı belkı de psıkolojıktır adetımden 9 gun sonra hafıf kananm oldu ve ogunden berıdır göğüslerım agrıyor daha ongun var ama cok nerak edıyorum yaaa

canım ne olduğu konusunda fikrim yok ama belemende yara var belkide yerini temizliyodur yada sıkıntı stres yaptıysan ondanda olabilir ama hayırlısı olsun:Saruboceq:
tamam canım beklicemmm ahhh sabreden derviş beklerken gebermiş nilay olucam ben bu hafta delikafadulden

yok kız bekleyen derviş muradına ermiş olur canım kaydirigubbakcemile5

bılmıyorum ya bu 10 gun nasıl gececek hem bı an once gecsın dıyorum hemde korkuyorum ya yıne olursam dıye

evet doğrusu o canım ama benim için değiştirdim heuheu kaydirigubbakcemile3

mrhb arkadaşlar nasılsınız girdim ve mutlu haber aldım çok sevindim escales allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin canım aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…