Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ESCALES cok sevındım allah kucagına almayı nasıp etsın umarım bende en kısa zamanda guzel haberler verırım sıze

yapma tatlım ya 4gün kalmış bak az sabret bu arada geçikme falaln oluyormu sendeŞeniz

şu zamana kadar günümde hiç gecikme olmadı.off nebilim belirtiler var,normalde adet günümden önce hiç böyle olmamıştım.acaba psikolojikmi diyorum ayy nebilim evet beklemem lazım tutmam lazım kendimi

hos bulduk canım bende bakac gunluk uyeyım ana hepımızın derdı aynı sanırım senağlama

öyle tatlım aramıza hoş geldin tekrar yeni üyeysen hepimiz burda aynı dertler sıkıntılar vede mutluluklar yaşıyoruz ama burası güzel ya ben güzel vakit geçiriyom canım sende öle geçer umarımhihoyyyt

evet canım guzel sıte ama pek cvp yazan olmuyo senağlama

şu zamana kadar günümde hiç gecikme olmadı.off nebilim belirtiler var,normalde adet günümden önce hiç böyle olmamıştım.acaba psikolojikmi diyorum ayy nebilim evet beklemem lazım tutmam lazım kendimi

tatlım ozaman gününden birgün sonra yap gelmezse tatlım şuan erken yani yapsan bile gene beklemek zorunda kalcaksın tatlım:teselli:

leylemcim bak nlay sana cvp yazmış sende onu göremedin galiba oluyor yani öle

tatlım şuan kimse yok fazla olanlarda geçmişi okuyorlardır heralde yazan olur bide sayfalar bazen hızlı akıyor yazdıklarını bazen göremeyen oluyor:1hug:

senın bebegın varmı canım ben 13 aylık evlıyım ama 5 aydır korunmuyorum malesef olmadı daha adetıme daha 10 gun var ınsallah olmam dua et Şeniz

leylem arada f5 bas sayfan yenilensin yeni cevapları görmen için canım bilmiyosankaydirigubbakcemile2

senın bebegın varmı canım ben 13 aylık evlıyım ama 5 aydır korunmuyorum malesef olmadı daha adetıme daha 10 gun var ınsallah olmam dua et Şeniz

yokcanım ben dört senedir evliyim bitane düşük oldu ilk sene ondan soonra olmadı bakalım hayırlısı yani inşallah olur canım umutlu olmamaız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…