Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım ben 3 kez aşılama oldum sonuç negatifti. dinlenme ayında bebişimiz süpriz yaptı:Saruboceq:
inşallah sizin bebişlerinizde süpriz yapar:Saruboceq:

ayy hakça ıns bende verırım yaa ılk 3ay dıkkat etmek lazım cok yemıyorum ama sankı kılo alcakmsıım gibi korku var bugun cıkayımda yüreyımmm ...

canım iyi beslenmekte gerekir tabi ki. yürüyüşte çok önemli. bende fırsat buldukça yürüyorum. doğum içinde faydalı yürüyüş.

sakin ol canım yediğine içtiğine dikkat et kendine dikkat et gayet sağlıklı besslenmeye çalış cnm bakalım düzelir herşey inşalla ben dün dayanamayıp test yaptım ama bişey çıkmadı :asigim:
GÜLÜM BENİM DEĞERLERİ BİLİYORSUN DÜŞÜKTÜ O ARA BENDE TEST YAPTIM ÇOK AMA ÇOK AZ
yaa kıslar sabahları midem o kadar bulanıyoki böyle baş dönmesi falan neden böyle oluyorum anlamadım
İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR GÜLÜM
KIZ SENDE KİLOYA TAKTIN VALLA BEN NE YAPAYIM ZATEN KİLOLUYUM ALACAĞIMI DA BİLİYORUM AMA NE YAPAYIM SONRA KESİN VERİCEM O KİLOYU BUNA EMİNİM SENDE KAFANI TAKMA CANIM BENİM BEN 3 AYDAN BERİ KULLANIYORUM VE KULLANMAYA DEVAM CANIM BENİM DOKTORUM ÖYLE SÖYLEDİ

Escales bİlİyormusun banada bu sefer adetİn 3. GÜnÜ hormon testİ dedİ ama gİtmeye gerek kalmıycak sanırım İnŞallah noktana sÖyle teysesİne dua etsİn
İNŞALLAH CANIM BENİM SEN SIKMA CANINI EMİNİMKİ ÖYLE OLACAK

AAAAAAA BENİM NEDEN HABERİM YOKKK BEN NEDEN YENİ ÖĞRENİYORUMM
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN FARKINA VARMAMIŞTIRDIN SEN GÜLÜM HERKES BİLİYOR BURDA :ecrin_bebek:

pekı hakcacımmm ıns duyarımmm
escales sana folıle alakalı soru sormsutum
hakça sen kaç kgde hamiş kaldınnn suan kaç kgsınn
gülüm ben akşamları üç tane içiyorum devamlı bana bir sıkıntı vermedi kuşum ama doktorum folicplusı kullanıyormusun diye sordu dün bende evet kullandım dedim yani kullanmaya devam edeceğim
escales nerdesin sesin çıkmıyorrr
kuşum işim vardı
günaydın kızlarr..nasılsınız?

hoşgeldin canım nasılsın bakalım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

günaydın kızlar nasılsınıız

olmadım ama sabah tekrar test yaptım çıkmadı(negatif) ama adet sancım war..neyse ya takmıyorum artık ne diyim hayırlısı canımm,sen nasılsın?napıyosun?

günaydı can kuşlar bede geldim sabah geldim kimse yoktu bende büğün hamaratlıgım tuttu yemeklerimi yaptım doktora gitcemya büğünkaydirigubbakcemile3

benbilirim, dezy, ESCALES+, hakca+, megryann, nsb+
slmmm burdayımmm
günaydın kızlarr..nasılsınız?
hg cnmm sende nbr

canım iyi beslenmekte gerekir tabi ki. yürüyüşte çok önemli. bende fırsat buldukça yürüyorum. doğum içinde faydalı yürüyüş.
koşu bandında yürüyom ama .valla kalkıyım yürüyüm ev işi yapmıyorum aslında yapsam dolu iş var ama yoruluyorum işten eve gelınce işte hsonları kosu bandında yürücem..
escales bende taktım kılo yaa oflaelaelaelaelae

olmadım ama sabah tekrar test yaptım çıkmadı(negatif) ama adet sancım war..neyse ya takmıyorum artık ne diyim hayırlısı canımm,sen nasılsın?napıyosun?

NE OLSUN YA İŞTE BİLDİĞİN GİBİ DEĞİŞEN HİÇBİŞEY YOK HALA HASTALANMADIM DÜN DAYANAMADIM TEST YAPTIM BİŞEY ÇIKMADI BEKLİYCEM BAKALIM BERYAL BUGÜN İÇİN AÇ KARNINA TEST YAP DEMİŞTİ KAHVALTI YAPMADIM TEST YAPICAM İŞTE BAKALIM HAYIRLISI KOCİŞ AKŞAM GELİRKEN ALMAYI UNUTMUŞTA kaydirigubbakcemile3

günaydın escales,nsb,hakca,özbek ve diğer arkadaşlar.Escales 1-2 gündür yoktum durumun nedir bilemiyorum.Merak ettim.Bu arada geçmiş sayfalara baktım nsb benimkinede bakarmısın?Hamile değilim yeni düşük yaptım ama ileride düşünüyorum bebek yapmayı cinsiyete nasıl bakıyorsun çok merak ettim ay? Bende eşimin ve benim doğum tarihlerimizi versem bakarmısın canım ya çok sevinirim.
Ben : 15-02-1983
Eşim: 25-02-1975

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…