BANA KİMSE BİŞEY SÖYLEMEDİ AMA :1shok: BEN SENİN CADIARZU HAMİLE KALMAYA ÇALIŞTIĞINI BİLİYORDUM AMANN NEYSE SEVİNDİM BAK SENİN İÇİNDE HALAYAÇEKEYİM BARİ GEÇ OLDU AMA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ayy hakça ıns bende verırım yaa ılk 3ay dıkkat etmek lazım cok yemıyorum ama sankı kılo alcakmsıım gibi korku var bugun cıkayımda yüreyımmm ...
İnŞallah hakÇacım İnŞallah
GÜLÜM BENİM DEĞERLERİ BİLİYORSUN DÜŞÜKTÜ O ARA BENDE TEST YAPTIM ÇOK AMA ÇOK AZsakin ol canım yediğine içtiğine dikkat et kendine dikkat et gayet sağlıklı besslenmeye çalış cnm bakalım düzelir herşey inşalla ben dün dayanamayıp test yaptım ama bişey çıkmadı :asigim:
İNŞALLAH BEBİŞ VARDIR GÜLÜMyaa kıslar sabahları midem o kadar bulanıyoki böyle baş dönmesi falan neden böyle oluyorum anlamadım
KIZ SENDE KİLOYA TAKTIN VALLA BEN NE YAPAYIM ZATEN KİLOLUYUM ALACAĞIMI DA BİLİYORUM AMA NE YAPAYIM SONRA KESİN VERİCEM O KİLOYU BUNA EMİNİM SENDE KAFANI TAKMA CANIM BENİM BEN 3 AYDAN BERİ KULLANIYORUM VE KULLANMAYA DEVAM CANIM BENİM DOKTORUM ÖYLE SÖYLEDİesca bu folık asit benım agzımda kötü bir tat yapıyorrr anlatamam.ve mıdem bunu içtim içelı berbat zaten dr demişti bulantı yaapr dıye sana vermıyorum dıye bizim dr içme demişti ya
işte bend ebaşladım 1haftadır ama bilmıyorum ben 3ay dayanamam zaten gunde 2 kez alıyorum benımkı folıkplus istdakı dr dedı 2kez dedı..tadı cok kötu yaaa .doğru düzğün beslenemıyorum bileee..sabahalrı mıdembastrılsın dıye ekmek yıyorum ve peynırr cok kacırıyorum sabahlrıı.kendıme bir çizeglce yapıcam her hafta tartılcamm .ilk 3ayda 1 kılo almak gereklıymıs
İNŞALLAH CANIM BENİM SEN SIKMA CANINI EMİNİMKİ ÖYLE OLACAKEscales bİlİyormusun banada bu sefer adetİn 3. GÜnÜ hormon testİ dedİ ama gİtmeye gerek kalmıycak sanırım İnŞallah noktana sÖyle teysesİne dua etsİn
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN FARKINA VARMAMIŞTIRDIN SEN GÜLÜM HERKES BİLİYOR BURDA :ecrin_bebek:AAAAAAA BENİM NEDEN HABERİM YOKKKBEN NEDEN YENİ ÖĞRENİYORUMM
gülüm ben akşamları üç tane içiyorum devamlı bana bir sıkıntı vermedi kuşum ama doktorum folicplusı kullanıyormusun diye sordu dün bende evet kullandım dedim yani kullanmaya devam edeceğimpekı hakcacımmm ıns duyarımmm
escales sana folıle alakalı soru sormsutum
hakça sen kaç kgde hamiş kaldınnn suan kaç kgsınn
kuşum işim vardıescales nerdesin sesin çıkmıyorrr
günaydın kızlarr..nasılsınız?
günaydın nsb noldu adet oldunmu?
günaydın nsb hg nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
günaydın kızlar nasılsınıız
olmadım ama sabah tekrar test yaptım çıkmadı(negatif) ama adet sancım war..neyse ya takmıyorum artık ne diyim hayırlısı canımm,sen nasılsın?napıyosun?
slmmm burdayımmmbenbilirim, dezy, ESCALES+, hakca+, megryann, nsb+
hg cnmm sende nbrgünaydın kızlarr..nasılsınız?
koşu bandında yürüyom ama .valla kalkıyım yürüyüm ev işi yapmıyorum aslında yapsam dolu iş var ama yoruluyorum işten eve gelınce işte hsonları kosu bandında yürücem..canım iyi beslenmekte gerekir tabi ki. yürüyüşte çok önemli. bende fırsat buldukça yürüyorum. doğum içinde faydalı yürüyüş.
olmadım ama sabah tekrar test yaptım çıkmadı(negatif) ama adet sancım war..neyse ya takmıyorum artık ne diyim hayırlısı canımm,sen nasılsın?napıyosun?
slmmm burdayımmm
hg cnmm sende nbr
İyiyim canım,profiline mesaj yazdım okudun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?