Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

canım günaydın kaçta gideceksin doktora? önce bebişinin kalp atışını daha sonra bebişini göreceksin inşallah.bizi habersiz bırakma:1hug:
cnmm saatı belirlemedım bırazdan randevu alıcaz ama 5 gibi olur esımle gitcez..zaten dr da 4den itibaren orda oluyor yazarım cnm kesın.ama erken değilmıı doktora göre galıba 6haftalık benım hesaba göre 5,haftadayız duyabilirmıyızz kı:1shok:

kuzum günaydın iki gündür rep veremiyordum kk beni istirahata çekti hehe
ok şekerımm
kızlar hepinize iyi sohbetler ben kaçar işlere dönmek lazım...hepiniz Allah'a emanet olun..görüşmek dileğiyle öptüm hepinizi...Şeniz

güle güle kız seide repledım bugun bonkörum kaydirigubbakcemile3

sakin ol canım yediğine içtiğine dikkat et kendine dikkat et gayet sağlıklı besslenmeye çalış cnm bakalım düzelir herşey inşalla ben dün dayanamayıp test yaptım ama bişey çıkmadı :asigim:

canım hayırlısı olsun. ben sanırım 6 haftalıkken kalp atışlarını gördüm. 8 haftalıkkende doktor kalp atışlarını dinletmişti.

esca bu folık asit benım agzımda kötü bir tat yapıyorrr anlatamam.ve mıdem bunu içtim içelı berbat zaten dr demişti bulantı yaapr dıye sana vermıyorum dıye bizim dr içme demişti ya
işte bend ebaşladım 1haftadır ama bilmıyorum ben 3ay dayanamam zaten gunde 2 kez alıyorum benımkı folıkplus istdakı dr dedı 2kez dedı..tadı cok kötu yaaa .doğru düzğün beslenemıyorum bileee..sabahalrı mıdembastrılsın dıye ekmek yıyorum ve peynırr cok kacırıyorum sabahlrıı.kendıme bir çizeglce yapıcam her hafta tartılcamm .ilk 3ayda 1 kılo almak gereklıymıs

hakça nasıl oluyor o cnm 6haftalıkken sen nasıl gördunnn anlamadım ..ben bugun duyamıcakmıyım :CüvCüv:

canım ultrasonla bakıyor ya doktor o zaman kalp atışlarını ultrasonda gördük,8 haftalıkkende duyduk pıt pıt pıt diye çok hızlı atıyordu sende bugün görürsün...

duygus repınıu aldım saol
kayra ben sana rep vermsıtım gerı dönüşüm olmadı kaydirigubbakcemile3
escales nbr cnmmm bizde bugun gidicez bakalım kalp atısını duyabılcekmıyızzz
İNŞALLAH CANIM KALP ATIŞLARINI DUYARSIN HALAYLARI ÇEKERİZ CANIM BENİM YA
cnm nasıl bi kontrol derken anlamadım en son ultrasona falan girmiştim kadın doğumcum planladığın zaman olur demişti inş
ama tabi bende bi gitmek istiyorum neler yaptırmam lazım
İYİ OZAMAN CANIM BENİM BENDE GİTTİM ÇÜNKÜ KAN İDRAR TAHLİLİ YAPTILAR ULTRASONA GİRDİM BİRDE SİMİR TESTİ YAPILMIŞTI CANIM BENİM BİR TEK İŞTE ADETİN 3,GÜNÜ HORMON TESTİ YAPILACAKTI ONU YAPTIRAMADAN ZATEN BEBİŞİM GELDİ ŞÜKÜR ALLAHA
escales dua edin nolur olsun o zzaaman:)
İNŞALLAH CANIM BENİM SENİDE BEBİŞİN SENİ BEKLETMEDEN GELİR CANIM BENİM:ecrin_bebek:

hakça sen hamilemisin

evet canım 24. haftamıza giriyoruz kısmetse 6. ay bitmek üzere inşallah sağlıkla.
darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah. ben inanıyorum seninde haberini alıcaz en yakın zamanda veeeeee diğer arkadaşlarında:Saruboceq:

Escales bılıyormusun banada bu sefer adetın 3. GÜnÜ hormon testı dedı ama gıtmeye gerek kalmıycak sanırım ınŞallah noktana sÖyle teysesıne dua etsın

AAAAAAA BENİM NEDEN HABERİM YOKKK BEN NEDEN YENİ ÖĞRENİYORUMM

pekı hakcacımmm ıns duyarımmm
escales sana folıle alakalı soru sormsutum
hakça sen kaç kgde hamiş kaldınnn suan kaç kgsınn

bilmem ki canım. senin haberin olmadığını bende bilmiyordumkaydirigubbakcemile3

BANA KİMSE BİŞEY SÖYLEMEDİ AMA :1shok: BEN SENİN CADIARZU HAMİLE KALMAYA ÇALIŞTIĞINI BİLİYORDUM AMANN NEYSE SEVİNDİM BAK SENİN İÇİNDE HALAYAÇEKEYİM BARİ GEÇ OLDU AMA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

pekı hakcacımmm ıns duyarımmm
escales sana folıle alakalı soru sormsutum
hakça sen kaç kgde hamiş kaldınnn suan kaç kgsınn

canım 66 kg. sanırım hamile kaldığımda şu anda 70 kg. doktorum normal dedi.ben ilk ay 1 kg vermiştim. ilk aylarda kilo verilebiliyormuş.asıl bu aylardan sonra alınıyormuş dikkat etmem lazım yani.

ayy hakça ıns bende verırım yaa ılk 3ay dıkkat etmek lazım cok yemıyorum ama sankı kılo alcakmsıım gibi korku var bugun cıkayımda yüreyımmm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…