ben silmiyom kıs valla olduğu gibi :sm_confused:
bu gün aşırı olayıda çok zahmetli kuzum ya birde insan görev gibi yapıyo ya sanki işe yaramıyo gibi geliyo
efet yaa "şşşş hadi bugün günü gelsene yaff kalk şu pc nin başından " deyince sertttt bi bakışla karşılaşıyomkaydirigubbakcemile:roflol::roflol:
iyidir canım senden naber bakalımhb dil_nurcum nasılsın
efet yaa "şşşş hadi bugün günü gelsene yaff kalk şu pc nin başından " deyince sertttt bi bakışla karşılaşıyomkaydirigubbakcemile:roflol::roflol:
ben onuda diyemiyom kıs ya adamda stres oluyo millet nasıl beceriyo bunu bir kerede diyo sırnaşık şey
nilüüüüş sen niye konuşmuyon bacım:1hug:
ben tarçınlı ....... yiyom cokacimcoook.....rtük tarafından biplendi
hep tarçın dökerken seni hatırlıyom:1rolleyes:
ben silmiyom kıs valla olduğu gibi :sm_confused:
bu gün aşırı olayıda çok zahmetli kuzum ya birde insan görev gibi yapıyo ya sanki işe yaramıyo gibi geliyo
slm canım hg
aaa evet ne kadar çok ve ucuz onlar dimi hangisini aldın sen şöyle bişeymi
evet canım bundan:lepi:
inşallah bu bari işe yararalkisalkisalkis
hoşgeldin canım üzülme kıs sen şimdiden bunalıma girersen yandık hamilesin sen olsun bahanen var birde bana bak hamilede kalamıyom diyette yapamıyom sırnaşık şeyvildoş güle güle giyin anacım kız hırka nasıl bişi anacım incecik göstermiş ya seni bende dana gibi aldum çok moralim bozuk))))))))))))..
nasıl model kız bi fikir versene ...bende arkadaşım burdayken deli gibi alışveriş yaptım herşey çok güzel aldıklarım ama hiç ince göstermiyolar beni ya....öfff...ne giycemi şaşırdım ..bugunde elbise giydim bi elbise ince gösteriyo beni..çok güzel oldu..şimdi elbise almay karar verdim bende..boyumda uzun ya bütün kıloyu kapadı..
evet dilnur san katılıyorum gün aşırı ödev gibi oluyo insanın isteemsi lazım eşime hadi gel deyince bile gülüyo noldu diyo bendede hep niyeyse o günlerde isteksizlik oluyo anacım
sende işe yararsa bende alırım valla ucuzmuş nasılsa nette süprizzzzzben silmiyom kıs valla olduğu gibi :sm_confused:
slm canım hg
evet canım bundan:lepi:
inşallah bu bari işe yararalkisalkisalkis
kendimde dikerimya kıs ne para verecem gömleğe hayret bişisırnaşık şeysırnaşık şey
ya arkadaslar bisi sorcam maruz gorun ben 1 ay oluyo deniyorum ya doktora falan gitmedim siz da iyi bilirsiniz bos durmayin hep deneyin diyorlar ya bazi arkadaslar ama zararli dil mi kadin icin ici erkeyin spermile dolmaz mi? ben bilmiyorum pek boyle seyleri
Slm Şekerler ben mamamı yedİm bebİŞİmİde ebeye kayıt ettİrdİm geldİm
normali günaşırı canım ve zararlı olduğunu sanmıyorum zararı hemen hamile kalan kadınlara olur galiba bizce sorun yok :roflol:ya arkadaslar bisi sorcam maruz gorun ben 1 ay oluyo deniyorum ya doktora falan gitmedim siz da iyi bilirsiniz bos durmayin hep deneyin diyorlar ya bazi arkadaslar ama zararli dil mi kadin icin ici erkeyin spermile dolmaz mi? ben bilmiyorum pek boyle seyleri
resim çekip ekleyim cnmvildoş güle güle giyin anacım kız hırka nasıl bişi anacım incecik göstermiş ya seni bende dana gibi aldum çok moralim bozuk))))))))))))..
nasıl model kız bi fikir versene ...bende arkadaşım burdayken deli gibi alışveriş yaptım herşey çok güzel aldıklarım ama hiç ince göstermiyolar beni ya....öfff...ne giycemi şaşırdım ..bugunde elbise giydim bi elbise ince gösteriyo beni..çok güzel oldu..şimdi elbise almay karar verdim bende..boyumda uzun ya bütün kıloyu kapadı..
sil kıs falla beryal merdaneyle dolanıyo-tatlicadiarzu-sütlaçmı kızz))))))))hehehee)))))))
ya arkadaslar bisi sorcam maruz gorun ben 1 ay oluyo deniyorum ya doktora falan gitmedim siz da iyi bilirsiniz bos durmayin hep deneyin diyorlar ya bazi arkadaslar ama zararli dil mi kadin icin ici erkeyin spermile dolmaz mi? ben bilmiyorum pek boyle seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?