Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüüüüş sen niye konuşmuyon bacım:1hug:
ben tarçınlı ....... yiyom cokacimcoook.....rtük tarafından biplendi
hep tarçın dökerken seni hatırlıyom:1rolleyes:

vildoş güle güle giyin anacım kız hırka nasıl bişi anacım incecik göstermiş ya seni bende dana gibi aldum çok moralim bozuk))))))))))))..
nasıl model kız bi fikir versene ...bende arkadaşım burdayken deli gibi alışveriş yaptım herşey çok güzel aldıklarım ama hiç ince göstermiyolar beni ya....öfff...ne giycemi şaşırdım ..bugunde elbise giydim bi elbise ince gösteriyo beni..çok güzel oldu..şimdi elbise almay karar verdim bende..boyumda uzun ya bütün kıloyu kapadı..

ya arkadaslar bisi sorcam maruz gorun ben 1 ay oluyo deniyorum ya doktora falan gitmedim siz da iyi bilirsiniz bos durmayin hep deneyin diyorlar ya bazi arkadaslar ama zararli dil mi kadin icin ici erkeyin spermile dolmaz mi? ben bilmiyorum pek boyle seyleri

evet dilnur san katılıyorum gün aşırı ödev gibi oluyo insanın isteemsi lazım eşime hadi gel deyince bile gülüyo noldu diyo bendede hep niyeyse o günlerde isteksizlik oluyo anacım

hoşgeldin canım üzülme kıs sen şimdiden bunalıma girersen yandık hamilesin sen olsun bahanen var birde bana bak hamilede kalamıyom diyette yapamıyom sırnaşık şey

evet dilnur san katılıyorum gün aşırı ödev gibi oluyo insanın isteemsi lazım eşime hadi gel deyince bile gülüyo noldu diyo bendede hep niyeyse o günlerde isteksizlik oluyo anacım

valla iki taraf içinde komik oluyo canım ya ben buaya diğerleri gibi yapamadım valla zaten bolca misafirde vardı yorgunluktan bende de isteksizlik oldu olduğu kadar artık -tatlicadiarzu-

canım dolsun işte daha iyi yumurtlama olunca hemen dölleniverir:lepi:

Slm Şekerler ben mamamı yedİm bebİŞİmİde ebeye kayıt ettİrdİm geldİm

escalesssssssss canımmmmm yaa çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin allah sağlıkla kucağına almöayı nasip etsin bitanem çok sevindim vallahi ama biz sana demiştik dimi sen kesin hamişsin diyeee

normali günaşırı canım ve zararlı olduğunu sanmıyorum zararı hemen hamile kalan kadınlara olur galiba bizce sorun yok :roflol:

ay kızlar ne kalabalık olmuşuz ya
rufeyde serra, abyosun, beleney, beryal+, chen, dil_nur+, ESCALES+, iltercakir, meleksen, mlkhkn, nilüfer79+, sulezehra, sumos23+, vildangel+, yeb2004+
maşallah maşallah:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

resim çekip ekleyim cnm
alt tarafı köpek parçalamış gibi çok hoşuma gitti ince dökümlü triko kapri kollu
sütlaçmı kızz))))))))hehehee)))))))
sil kıs falla beryal merdaneyle dolanıyo-tatlicadiarzu-

cnm niye içine zararlı olsun
millet spermi krem niyetine yüzüne sürüyo
ayrıca o içinde birikmiyo akıyo bi müddet sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…