afiyet olsun canım oh yarasın bebişimizeSlm Şekerler ben mamamı yedİm bebİŞİmİde ebeye kayıt ettİrdİm geldİm
slm canım hoşgeldin :1hug:bu arada herkese slm ya buaralar pek giremiyom geziyom hep
hoşgeldin canım üzülme kıs sen şimdiden bunalıma girersen yandık hamilesin sen olsun bahanen var birde bana bak hamilede kalamıyom diyette yapamıyom sırnaşık şey
hg canım nasılsınbu arada herkese slm ya buaralar pek giremiyom geziyom hep
bende bu ay adaçayı yağını deniyorum vajinaya koymayı bakalım soğpan küründen sonra hamile kalma sık rastlanıyormuş hadi bakalım inşallah bide hayırlısı
iyiyiz teyzesi birazdan çıkıyoruz izmire anneme gidicez.biz nohutumşla unutmayın ama tamammısenağlamaberyalim gelmiş hoşgeldin bebişim nasılsınız bakalım Şeniz
selam canımslm kızlar nasılsınız
ohhh afiyet olsun canımSlm Şekerler ben mamamı yedİm bebİŞİmİde ebeye kayıt ettİrdİm geldİm
bu arada herkese slm ya buaralar pek giremiyom geziyom hep
hg canım nasılsın
ya kızlar rep veren yokmusenağlamasenağlamasenağlama
iyidir canım ya herzamanki gibi hamile kalmak için çabalayıp duruyoruz sırnaşık şeyhoşbulduk dilnurcum nasılsın
ya kızlar rep veren yokmusenağlamasenağlamasenağlama
sorma beryal yaaa hiçbirşey hissetmiyorum çok heyecanlıyım ama korkuyorum ve biliyorumki bu ayda olmayacak
sende en azından ümit var canım ben dün test yaptım hamilelik çizgisi bembeyazdı farlutal aldım yine adt olabilmek içinhoşbulduk canım iyiyim çok şükür ne olsun aynıı değişik bişey yok geri sayım başladı her ay olduğu gibi
sumoş sen çatlatma iğnesi olmuştun değilmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?