Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

vildan spermi krem diye suratına sürenmi varmış inanmıyorum ne iğrenç

evet cnm cilde çok faydalıymış yemin ederim ben sürmem midem bulanırda okudum nette dur bulursam ekleyim hemen

sümoş escales ilterçakır hoşgeldiniz kızlar

hoşbulduk dilnurcum nasılsın

güle güle canım hayırlı yolculuklar anneannesini görsün nohut özlemiştir
ama bizde sizi özlicez fazla bekletmeyin :a015::a015:

süt anacım süt klavye kaymışta öyle yazmış.....herkez süt içsin bak çok faydalı

köpek parçalamış gibimi ayy tam benim tarzım..hadi bekliyorum...salkım sülküm şeyleri çok severim şöyle bol pantolonlarla falan..altına dolgu toppuk yüksek bi ayakkabı..ohhh)))
gerçi şimdi bi kaçtane bapet şu düz tabanlardan almam lazım..hiçte sevmiyorum ama..

nilüş hırka bu cnm anlaşılsın diye içine gömlek koydum
valla tarzınmı bilemem ama ben kapalıyımya bana uyuyo :)))

Nip/Tuck dizisinin bir bölümüne konu olduğu gibi, sperm içerikli bir krem olabilir mi acaba? Çok merak ettik ve uzmanlara sorduk… Kimi ''düşünmesi bile rezalet'' dedi, kimi ''yaşlanma karşıtı etkili bir yöntem'' olduğunu savundu. Karar sizin!

Kimi sperm katılan kremleri `rezalet` olarak tanımlarken kimi ise "Spermin kırışıklıkları azalttığı bilimsel bir gerçek" dedi. Ancak araştırmacıların ortak görüşü "Aldığınız kremlerin içeriğine çok dikkat etmelisiniz" oldu. Sperm içeren krem kullanmanın AIDS, Hepatit ve frengi gibi hastalıkları yol açabileceğinin altını çizen uzmanlar, "Tarihi geçmiş kremler de ciddi rahatsızlıklara yol açar" dedi. Krem alırken son kullanma tarihinin büyük önem taşıdığını vurgulayan araştırmacılar, şu uyarılarda bulundu: "Cildinizin özelliğini bilmeden krem almayın, kremin hangi sıcaklıkta saklandığına dikkat edin, krem satın alırken mutlaka bir uzmana danışın."

selam kızlar beryal, dilnur, escales, iltercakir, meleksen,nilüfer, özgür, sule, sumos, vildan, yep nasılsınız

evet cnm cilde çok faydalıymış yemin ederim ben sürmem midem bulanırda okudum nette dur bulursam ekleyim hemen

Ay canım birde tüğlerini dolunayda aldıktan sonra idrarlarını o aldıkları yerlere sürüp öyle yatıyolarmış ama illa gökte dolunay olacak sırnaşık şey heryerimin pasparlak olacağını bilsem yine yapmam bunu hem iğrenç hem günah ya ne mide var millette :dilcikar:

hoşbulduk canım
kıyafetlerin çok hoş canım

hg canı nasılsın bugün
hoşbulduk canım idare eder acıkcası bügün pek iyi değilim yine ağlama günüm sanırım bu gün :) sen nasılsın

escalesssssssss canımmmmm yaa çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin allah sağlıkla kucağına almöayı nasip etsin bitanem çok sevindim vallahi ama biz sana demiştik dimi sen kesin hamişsin diyeee
SAOL CANIM BENİM AMA VARYA HALA İNANMIYORUM BEBİŞİMİN OLACAĞINA ANNEMLE GİTTİK KAYIT YAPTIRMAYA ANNEM BİR SÜRÜ ŞEY SÖYLÜYOR
MAŞALLAHI VAR GÜLÜM COŞTUK COŞTUK VALLA
afiyet olsun canım oh yarasın bebişimize
Allah tamamına erdirsin canım

AMİN CANIM AMİN ALLAH SİZEDE MU MUTLULUĞU TATTIRSIN CANIM BENİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…