çok güzelmiş canım ya güle güle giy alkisalkisalkis
nilüş hırka bu cnm anlaşılsın diye içine gömlek koydum
valla tarzınmı bilemem ama ben kapalıyımya bana uyuyo :)))
slm canım merhaba nasılsınselam kızlar beryal, dilnur, escales, iltercakir, meleksen,nilüfer, özgür, sule, sumos, vildan, yep nasılsınız
slm canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
slm canım hoşgeldin hihoyyytselam kızlar beryal, dilnur, escales, iltercakir, meleksen,nilüfer, özgür, sule, sumos, vildan, yep nasılsınız
canım kötü düşünme .sorma beryal yaaa hiçbirşey hissetmiyorum çok heyecanlıyım ama korkuyorum ve biliyorumki bu ayda olmayacak
nerhaba tatlım nasılsın .merhaba kızlar nasılsınız
teyzoşum bende sizi çok ösliycem ama hemen gelcem ağlama tamammı.güle güle canım hayırlı yolculuklar anneannesini görsün nohut özlemiştir
ama bizde sizi özlicez fazla bekletmeyin :a015::a015:
canım güle güle giy allah sağlıkla giymeyi nasip etsin.
nilüş hırka bu cnm anlaşılsın diye içine gömlek koydum
valla tarzınmı bilemem ama ben kapalıyımya bana uyuyo :)))
selam kızlar beryal, dilnur, escales, iltercakir, meleksen,nilüfer, özgür, sule, sumos, vildan, yep nasılsınız
bana sasılsın dememişsin senağlamabende iyyim. buradayım .yarın adet olmam lazım bekliyorum..kaydirigubbakcemile2selam kızlar beryal, dilnur, escales, iltercakir, meleksen,nilüfer, özgür, sule, sumos, vildan, yep nasılsınız
iyiyi canım ağlama sende üze kendini biraz geniş ol herşey çok güzel olucak inşhoşbulduk canım
kıyafetlerin çok hoş canım
hoşbulduk canım idare eder acıkcası bügün pek iyi değilim yine ağlama günüm sanırım bu gün :) sen nasılsın
slm canım merhaba nasılsın
güle güle kuzum :a015:canım kötü düşünme .
olumlu ol ki olumlu olsun herşey .hayırlısı inşallah gelir meleğin .
nerhaba tatlım nasılsın .
teyzoşum bende sizi çok ösliycem ama hemen gelcem ağlama tamammı.
dünyaya gözlerimi açacağım hastaneyi gezip gelicez doktorumla tanışacaz kısmetse.beni unutma tamammı tatliş teyzoş
selam canım hoşgeldin
escales hamile dünden beri halay çekiyoruz..escales yoksa hamilemisin canım arkadaşım
SLM NİRANCIM NASILSIN CANIMselam kızlar beryal, dilnur, escales, iltercakir, meleksen,nilüfer, özgür, sule, sumos, vildan, yep nasılsınız
SAOL CANIM BEBİŞİM NOKTA BU ARADA NOKTAMLA GÜLE GÜLE KULLANALIMne demek kuşum beğendiğine sevindim .güle güle kullan .bebişinle
afiyet olsun güzelim..kaydını da yaptırmışsın..ohh ne güzel..:)
heee biliyom o topiği seni bi kere orda basmıştımsırnaşık şeyAy canım birde tüğlerini dolunayda aldıktan sonra idrarlarını o aldıkları yerlere sürüp öyle yatıyolarmış ama illa gökte dolunay olacak sırnaşık şey heryerimin pasparlak olacağını bilsem yine yapmam bunu hem iğrenç hem günah ya ne mide var millette :dilcikar:
saol cnm teşekkür ederimŞenizhoşbulduk canım
kıyafetlerin çok hoş canım
hoşbulduk canım idare eder acıkcası bügün pek iyi değilim yine ağlama günüm sanırım bu gün :) sen nasılsın
allah iyilik versin cnm insan para harcayınca mutlu oluyo demidelikafaduldenben daha iyiyim ilk şoku atınca biraz daha toparlandım sanırım birazda alışveriş falan yaptım iyi geldi
saol canişim teşekkürlerŞenizçok güzelmiş canım ya güle güle giy alkisalkisalkis
nirancım hoşgeldin nasılsın aşılama yapmıştın dimi canım ne zman belli olacak
tşkler canım iyiym sen burayamı geliyorsun kız öyle okudum sankinerhaba tatlım nasılsın .
kız sen bana bakma ben herşeye ağlar oldum bu ara eşimle öylen yemekte konuşuyorduk bir arkadaşının çoçuğu özürlü doğmuş ona ağladım nette bir yazı okudum ona ağladım ben her duyduğuma ağlıyorum canım yaaa delirdim artık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyiyiyi canım ağlama sende üze kendini biraz geniş ol herşey çok güzel olucak inş
tşkler canım iyiym iştesağol canım iyiyim sen nasılsın
kızlar ben çıkıyorum annemden ara ara girerim listeyi de yenilerim inşallah yeni hamişlerde olur.
hepinizi öpüyorum kocaman .
dudaktan öpüyo nohutumda .
eşim geldi çıkıcaz az sonra öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?