Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya canım belli oldu malesef tutmadı iki gündür ancak kendime gelebildim birde üstüne yine kilo aldım senağlamasenağlamasenağlama

canımm üzülme ne olurrr biliyorum hiç kolay bir şey değil her ay aynı duyguları yaşamak hiç koly değil allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inş

ESCALES canım benim yeni gördüm çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına dua et canım hihoyyyt:teytey::teytey:

ya benim tanidigin vucudu hizli calis sin diye su diyetler de yapanlarin cayini yapiyo bugun bende basladim icmeye elma tarcin karanfil kuru yuzum limon az da seker atim icine bakalim nasil yararlimi esime de iciricem

canımm üzülme ne olurrr biliyorum hiç kolay bir şey değil her ay aynı duyguları yaşamak hiç koly değil allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inş

öyle canım ya gerçekten çok zor belki bazı insanlara göre dertlerimiz çok ufak ama yine de katlanması zor allah hepimize sabır versin ne yapalım zaten elimizden geleni yapıyoruz sen de aşılama yaptırmıştın değil mi

beryall off offf hiç olumlu düşenemiyorum bıktım artık her ayy olacakmı olmadımı diye düşünmekten morlim bozuluyo
güzelim moralini bozma allah ne zaman uygun görürse o zaman olcak..dua et..hayırlısını dile herşeyin..bak benim yarın adet olmam lazım..çok ağrım var..stresliyim..ama umudum var..hep de olacak...sende umudunu kaybetme..moralini de bozma..elbet bebişimiz oluyor diye halaylay çekeceğiz burada..kaydirigubbakcemile2

ya benim tanidigin vucudu hizli calis sin diye su diyetler de yapanlarin cayini yapiyo bugun bende basladim icmeye elma tarcin karanfil kuru yuzum limon az da seker atim icine bakalim nasil yararlimi esime de iciricem

metabolizmayımı hızlandırıyo cnm

valla kızlar ben bu ay çok tarçın yedim rahmi kuvvetlendiriyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş

nilüş hırka bu cnm anlaşılsın diye içine gömlek koydum
valla tarzınmı bilemem ama ben kapalıyımya bana uyuyo :)))

ayy valla çok gücel benim tarzım canım gerçekten bu model zayıf gösterirrr...bende buna benzer bişi aldım sarı renk cart sarı ama penye....aynen buna benziyor ....uçları öyle yamık yılk..altına kotla giyiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…