ya canım belli oldu malesef tutmadı iki gündür ancak kendime gelebildim birde üstüne yine kilo aldım senağlamasenağlamasenağlama
selam kızlar beryal, dilnur, escales, iltercakir, meleksen,nilüfer, özgür, sule, sumos, vildan, yep nasılsınız
canımm üzülme ne olurrr biliyorum hiç kolay bir şey değil her ay aynı duyguları yaşamak hiç koly değil allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
güzelim moralini bozma allah ne zaman uygun görürse o zaman olcak..dua et..hayırlısını dile herşeyin..bak benim yarın adet olmam lazım..çok ağrım var..stresliyim..ama umudum var..hep de olacak...sende umudunu kaybetme..moralini de bozma..elbet bebişimiz oluyor diye halaylay çekeceğiz burada..kaydirigubbakcemile2beryall off offf hiç olumlu düşenemiyorum bıktım artık her ayy olacakmı olmadımı diye düşünmekten morlim bozuluyo
selam canım hoşgeldin
ya benim tanidigin vucudu hizli calis sin diye su diyetler de yapanlarin cayini yapiyo bugun bende basladim icmeye elma tarcin karanfil kuru yuzum limon az da seker atim icine bakalim nasil yararlimi esime de iciricem
hihoyyythihoyyythihoyyytescales hamile dünden beri halay çekiyoruz..
EVET CANIM BENİMescales yoksa hamilemisin canım arkadaşım
nilüş hırka bu cnm anlaşılsın diye içine gömlek koydum
valla tarzınmı bilemem ama ben kapalıyımya bana uyuyo :)))
valla kızlar ben bu ay çok tarçın yedim rahmi kuvvetlendiriyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
ESCALES canım benim yeni gördüm çok sevindim allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına dua et canım hihoyyyt:teytey::teytey:
selam canım hoşbulduk nasılsın
valla kızlar ben bu ay çok tarçın yedim rahmi kuvvetlendiriyomuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
GARİBİMİ YAKMIŞSIN KIZ VALLA YAZIK ACIDIM ŞİMDİ SENİN HERİFEevet cnm vala esime sorcan pekmez gormek istemez bu hafta yarim kilo pekmez icirdim
dün eşime diyorumki acaba bizde ogünleri görebiilcezmiii
nilüş hırka bu cnm anlaşılsın diye içine gömlek koydum
valla tarzınmı bilemem ama ben kapalıyımya bana uyuyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?