Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

escales hos geldin
SAOL CANIM NASILSIN BAKALIM
günaydın çiçeği burnunda anne biz iyiyiz sen nasılsın bizde iyisindir dimi :ecrin_bebek:
ŞÜKÜR İYİYİM CANIM AMA ANLAMADIĞIM ŞEKİLDE ÇARPINTI VAR BENDE AZ BİRAZ HIZLI HAREKET EDEYİM KALBİM YERİNDEN
BENDEDE AYNI ÇIKMADIMI GÜLÜM
ben adetimden önce yaptım ama çıkmadı o zaman hamile değilim ben diyebiliriz
CANIM BAK HATIRLARSAN BENDEDE ÖYLE OLMADIMI GEÇ DÖLLENME OLMUŞTU HATTA KAN TESTİMDE BİLE DEĞERİM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI O YÜZDEN KİMYASAL GEBELİK OLABİLİR DEMİŞTİ DOKTORUM VE TAM BİR HAFTA SONRA KAN TESTİ YAPTIRDIM DEĞERLERİM YÜKSELMİŞTİ CANIM HATTA BİLİYORSUN KESEYİ BİLE GÖRDÜM CANIM MORALİNİ BOZMA BENİM GEBELİK TESTİNDE BİLE ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ BAKTIĞINDA SİLİK ÇİZGİYİ GÖREBİLİYORDUN TAKMA KAFANI SENİNDE ÖYLE OLABİLİR TATLI KUŞUM :CüvCüv:

ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM AMA BUGÜN BİRAZ ÇARPINTRIM VAR NEDENSE
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
GÜNAYDIN CANIM BENİM SANADA HAYIRLI CUMALAR
günaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5
SANADA GÜNAYDIN CANIM HAYIRLI CUMALAR DİLERİM NASILSIN BAKALIM

neden oluyormuş acaba çarpıncı canım nülüferde felan olmuşmu yada citosta beryalda felan sorsaydın onlara canım yaaa

,

ŞÜKÜR İYİYİM CANIM AMA ANLAMADIĞIM ŞEKİLDE ÇARPINTI VAR BENDE AZ BİRAZ HIZLI HAREKET EDEYİM KALBİM YERİNDEN

heralde hamile olunca değerler falan değişiyo vücudun temposuda ondan oluyodur takma kafana her soru işaretini doktoruna danış bebeğini hayırlısıyla alcan kanatlarının altına inşallah

valla dananın kuyruğu yarın kopacak neyse ben çıkıyorum hepinize hayırlı cumalar hoşçakalın

TATLI KUŞUM ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE SIKMA BU KADAR DİYECEĞİM AMA BENDE BAYAĞA BİR ÜZÜLMÜŞTÜM AMA KENDİNE BİR UĞRAŞ BUL CANIM BENİM TOPARLANMAYA ÇALIŞ TATLI KUŞUM

günaydın canlarrr nasılsınız bakalımmm ben iyiimm

en güzel günler sizin olsun allah kucağınızı doldursun
cumalarınzı mubarek olsunn rep yağmurunda şemsiyesiz kalın inşalllahhh

hepinizi kocamannnnnn öptümalkisalkisalkis

günaydın sanada yarenb sanada hayırlı cumalar nasılsın
teşşşekkürler çok iyim ssen?

hoşgeldin sen hamilelik testi yapıcaktın noldu sonuç bak aklımda kaldıCADIARZU
canım buğün adetin 8. günü oldum bitti yani hiç üzülmedim desem yalan olur ama geçti arttık bu ay dinlenip ...nasipse önümüzdeki ay adet olunca başlıycaz..

iyim canım sağol sen nasılsınnn?:1hug:

kızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum. bugün cuma erken halletmem gereken işler var. cuma vakti gelmeden. görüşürüz.

neden oluyormuş acaba çarpıncı canım nülüferde felan olmuşmu yada citosta beryalda felan sorsaydın onlara canım yaaa
canım gelince sorcam zaten ama nasıl biliyormusun
olabilir canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…