SAOL CANIM NASILSIN BAKALIMescales hos geldin
ŞÜKÜR İYİYİM CANIM AMA ANLAMADIĞIM ŞEKİLDE ÇARPINTI VAR BENDE AZ BİRAZ HIZLI HAREKET EDEYİM KALBİM YERİNDENgünaydın çiçeği burnunda anne biz iyiyiz sen nasılsın bizde iyisindir dimi :ecrin_bebek:
BENDEDE AYNI ÇIKMADIMI GÜLÜMkesinlikle öyle diyemeyiz çünkü benim oğlum 5 haftalıkken dr gitmeden test yaptım çıkmadı ultrasonda tesadüf hamile olduğumu öğrendim dr inanmadım eczaneden test aldım yaptım gene çıkmadı ben hiç kan tahlili yaptırmadım direk ultrasonda gördük zaten inşallah sende hamilesindir canım
CANIM BAK HATIRLARSAN BENDEDE ÖYLE OLMADIMI GEÇ DÖLLENME OLMUŞTU HATTA KAN TESTİMDE BİLE DEĞERİM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI O YÜZDEN KİMYASAL GEBELİK OLABİLİR DEMİŞTİ DOKTORUM VE TAM BİR HAFTA SONRA KAN TESTİ YAPTIRDIM DEĞERLERİM YÜKSELMİŞTİ CANIM HATTA BİLİYORSUN KESEYİ BİLE GÖRDÜM CANIM MORALİNİ BOZMA BENİM GEBELİK TESTİNDE BİLE ÇOK AMA ÇOK DİKKATLİ BAKTIĞINDA SİLİK ÇİZGİYİ GÖREBİLİYORDUN TAKMA KAFANI SENİNDE ÖYLE OLABİLİR TATLI KUŞUM :CüvCüv:ben adetimden önce yaptım ama çıkmadı o zaman hamile değilim ben diyebiliriz
günaydın canım sanada hayırlı cumalar bir geliyorsun bir kayboluyorsun kız azıcık durda sohbet edelimgünaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
günaydın sanada yarenb sanada hayırlı cumalar nasılsıngünaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5
günaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5
ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM AMA BUGÜN BİRAZ ÇARPINTRIM VAR NEDENSEgünaydın seninde cuman mubarek olsun cnaımcım serdarım nasıl bakalım
serdar doruk annanesine gitti bütün kızlar sana kaldı haberin olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyiz canım benim sen nasılsın bebişin nasıl bakalım
kız seninde olur hiç merak etme yüce rabbim neler veriyor insana
GÜNAYDIN CANIM BENİM SANADA HAYIRLI CUMALARgünaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
SANADA GÜNAYDIN CANIM HAYIRLI CUMALAR DİLERİM NASILSIN BAKALIMgünaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun kayracım inşallah hamile haberlerini alırız yarın sıkma sen kendinivalla dananın kuyruğu yarın kopacak neyse ben çıkıyorum hepinize hayırlı cumalar hoşçakalın
neden oluyormuş acaba çarpıncı canım nülüferde felan olmuşmu yada citosta beryalda felan sorsaydın onlara canım yaaaŞÜKÜR İYİYİZ CANIM AMA BUGÜN BİRAZ ÇARPINTRIM VAR NEDENSE
GÜNAYDIN CANIM BENİM SANADA HAYIRLI CUMALAR
SANADA GÜNAYDIN CANIM HAYIRLI CUMALAR DİLERİM NASILSIN BAKALIM
valla dananın kuyruğu yarın kopacak neyse ben çıkıyorum hepinize hayırlı cumalar hoşçakalın
teşşşekkürler çok iyim ssen?günaydın sanada yarenb sanada hayırlı cumalar nasılsın
canım buğün adetin 8. günü oldum bitti yanihoşgeldin sen hamilelik testi yapıcaktın noldu sonuç bak aklımda kaldıCADIARZU
iyim canım sağol sen nasılsınnn?:1hug:ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM AMA BUGÜN BİRAZ ÇARPINTRIM VAR NEDENSE
GÜNAYDIN CANIM BENİM SANADA HAYIRLI CUMALAR
SANADA GÜNAYDIN CANIM HAYIRLI CUMALAR DİLERİM NASILSIN BAKALIM
günaydın güzelim..yeni anne adayı..nasılmış bugün..benim bugün adet olmam lazım bekliyorum işte..inşallah olmam diye..wc gitmekten korkuyom valla:)Slm Şekerler nasıslınız bakalım
canım gelince sorcam zaten ama nasıl biliyormusunneden oluyormuş acaba çarpıncı canım nülüferde felan olmuşmu yada citosta beryalda felan sorsaydın onlara canım yaaa
olabilir canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım,
şükür iyiyim canım ama anlamadığım şekilde çarpıntı var bende az biraz hızlı hareket edeyim kalbim yerinden fırlıyacakmış gibi oluyor
heralde hamile olunca değerler falan değişiyo vücudun temposuda ondan oluyodur takma kafana her soru işaretini doktoruna danış bebeğini hayırlısıyla alcan kanatlarının altına inşallah
teşşşekkürler çok iyim ssen?
canım buğün adetin 8. günü oldum bitti yanihiç üzülmedim desem yalan olur ama geçti arttık bu ay dinlenip ...nasipse önümüzdeki ay adet olunca başlıycaz..
olsun hayırlısı diyelim hepimiz:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?