Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar 3 gündür giremiyorum ..nette sorun var ... ...geçmişi okuyamadım.. kimler hamiş...escales senin sonuç noldu canım??

aman aman toprağım gelmiş güzel güzel dileklerde bulunmuş nasılsın bakalım cuman mubarek olsun canım

bende iyiyim canım
hep umutlarımız bu aya canım inşallah bu ayda senden hamile haberleri alırız herkez bu ay hamile kalsa ne güzel olur demi kızlar ben haziranın 14 gibi olacam adet yani en geç o tarihte olmam lazım haziranın 15 de doğum günüm keşke bebişim bana doğum günü hediyesi olsa diyorum ama allah bilir tabi sağlıklı sıhatli olsunda
kızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum. bugün cuma erken halletmem gereken işler var. cuma vakti gelmeden. görüşürüz.
güle güle canı kendine iyi bak

Canımm Çok ıyım ŞÜkÜr ÇalıŞıyorum aynı evrak ıŞlemece Ödeme yapmaca koŞturmaca devam yanı.

canım gelince sorcam zaten ama nasıl biliyormusun

olabilir canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
ayy canım yaa kıyamam ben sana dr bir sor olmazsa telde
kızlar 3 gündür giremiyorum ..nette sorun var ... ...geçmişi okuyamadım.. kimler hamiş...escales senin sonuç noldu canım??
kız escales hamile serra84 hamile buay hamişlerimiz var allah çok şükür inşallah önümüzdeki ay daha çok olacak
KİMSE SELAMIMI ALMADI BUGÜN BENİM
kız ben aldımya slm mını

günaydın güzelim..yeni anne adayı..nasılmış bugün..benim bugün adet olmam lazım bekliyorum işte..inşallah olmam diye..wc gitmekten korkuyom valla:)
inşallah adet olmazsında bebişin sana gelir tatlı kuşum benim
hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım
şükür iyiyim canım benim geldik gene işe
kızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum. Bugün cuma erken halletmem gereken işler var. Cuma vakti gelmeden. Görüşürüz.

kolay gelsin canım benim

Canımm Çok İyİm ŞÜkÜr ÇalıŞıyorum aynı evrak İŞlemece Ödeme yapmaca koŞturmaca devam yanİ.
bende başlıyorum yarın işe aynı sorunlar bended eolacak ama ben iş yerinde rahatım küçük bir odam var kimse gelmez yanıma çok nadir yani ondna iyi oluyor karışannım görüşenim yok sabah 8:30 giderim akşam 5 te çıkarım kimse görmez bile bi sabah kasa verirken okadar

aynen iltercim benimdr odam ayrı kafam dinç ama gel gelelim evrak çok şirket büyük malesef(

mercanayşe hş. canım nasılsın? ESCALESS....SERRA...tatlım ikinizide tebrik ediyorum ...:teytey:rabbim sağlıklı bebişler versin inşallahhhh... darısıda bizlereeee

canım pozitif çıktı şuan hamişim tatlı kuşum inşallah bu tadı sizlerde yaşarsınız canlarım benim
KİMSE SELAMIMI ALMADI BUGÜN BENİM
kuşum ben aldım ya aşk olsun ama bak ağlarım sonra

Escales hamİŞŞŞŞ
hihoyyythihoyyyt
benim 10 dakka bi işim var hemen dönerm canlar
tamam canım
iimm escalescim bi fatura geldi onu ileyip döncem hemen
tamam hadi canım sana kolay gelsin bende tahsilatları cazriye işliyorum şuan

mercanayşe hş. canım nasılsın? ESCALESS....SERRA...tatlım ikinizide tebrik ediyorum ...:teytey:rabbim sağlıklı bebişler versin inşallahhhh... darısıda bizlereeee

saol tatlı kuşum şu mübarke günde avuçlarımı göğe kaldırıp size dua ediyorum Allahîm inşallah en yakız zamanda sizlerede bebiş verir ve bu mutluluğu bizlerle paylaşırsınız canlarım. :Saruboceq::Saruboceq:

escales gerçekten mi hamişsin. inanamıyorum. ne güzell. nazar değmesin cnm inşallah. çok çok öpüyorum. ne gibi bi süpriz düşünüyosun eşine canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…