aman aman toprağım gelmiş güzel güzel dileklerde bulunmuş nasılsın bakalım cuman mubarek olsun canımgünaydın canlarrr nasılsınız bakalımmm ben iyiimm
en güzel günler sizin olsun allah kucağınızı doldursun
cumalarınzı mubarek olsunn rep yağmurunda şemsiyesiz kalın inşalllahhh
hepinizi kocamannnnnn öptümalkisalkisalkis
bende iyiyim canımteşşşekkürler çok iyim ssen?
canım buğün adetin 8. günü oldum bitti yanihiç üzülmedim desem yalan olur ama geçti arttık bu ay dinlenip ...nasipse önümüzdeki ay adet olunca başlıycaz..
iyim canım sağol sen nasılsınnn?:1hug:
güle güle canı kendine iyi bakkızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum. bugün cuma erken halletmem gereken işler var. cuma vakti gelmeden. görüşürüz.
teşşşekkürler çok iyim ssen?
canım buğün adetin 8. günü oldum bitti yanihiç üzülmedim desem yalan olur ama geçti arttık bu ay dinlenip ...nasipse önümüzdeki ay adet olunca başlıycaz..
olsun hayırlısı diyelim hepimiz:teselli:[/QUOTE) aminnn canım inş.:CüvCüv:
ayy canım yaa kıyamam ben sana dr bir sor olmazsa teldecanım gelince sorcam zaten ama nasıl biliyormusun
olabilir canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım
kız escales hamile serra84 hamile buay hamişlerimiz var allah çok şükür inşallah önümüzdeki ay daha çok olacakkızlar 3 gündür giremiyorum ..nette sorun var ... ...geçmişi okuyamadım.. kimler hamiş...escales senin sonuç noldu canım??
kız ben aldımya slm mınıKİMSE SELAMIMI ALMADI BUGÜN BENİM
inşallah adet olmazsında bebişin sana gelir tatlı kuşum benimgünaydın güzelim..yeni anne adayı..nasılmış bugün..benim bugün adet olmam lazım bekliyorum işte..inşallah olmam diye..wc gitmekten korkuyom valla:)
hoşgeldin tatlım nasılsın bakalımgünaydın canlarrr nasılsınız bakalımmm ben iyiimm
en güzel günler sizin olsun allah kucağınızı doldursun
cumalarınzı mubarek olsunn rep yağmurunda şemsiyesiz kalın inşalllahhh
hepinizi kocamannnnnn öptümalkisalkisalkis
şükür iyiyim canım benim geldik gene işeteşşşekkürler çok iyim ssen?
Canım buğün adetin 8. Günü oldum bitti yanihiç üzülmedim desem yalan olur ama geçti arttık bu ay dinlenip ...nasipse önümüzdeki ay adet olunca başlıycaz..
Iyim canım sağol sen nasılsınnn?:1hug:
kızlar hepinizi sevgiyle öpüyorum. Bugün cuma erken halletmem gereken işler var. Cuma vakti gelmeden. Görüşürüz.
bende başlıyorum yarın işe aynı sorunlar bended eolacak ama ben iş yerinde rahatım küçük bir odam var kimse gelmez yanıma çok nadir yani ondna iyi oluyor karışannım görüşenim yok sabah 8:30 giderim akşam 5 te çıkarım kimse görmez bile bi sabah kasa verirken okadarCanımm Çok İyİm ŞÜkÜr ÇalıŞıyorum aynı evrak İŞlemece Ödeme yapmaca koŞturmaca devam yanİ.
teşşşekkürler çok iyim ssen?
olsun hayırlısı diyelim hepimiz:teselli:
inş . canımmm olucak bende 15. de olucam ama inş olmayız beraber halay çekerizzzz:teytey:aman aman toprağım gelmiş güzel güzel dileklerde bulunmuş nasılsın bakalım cuman mubarek olsun canım
bende iyiyim canım
hep umutlarımız bu aya canım inşallah bu ayda senden hamile haberleri alırız herkez bu ay hamile kalsa ne güzel olur demi kızlar ben haziranın 14 gibi olacam adet yani en geç o tarihte olmam lazım haziranın 15 de doğum günüm keşke bebişim bana doğum günü hediyesi olsa diyorum ama allah bilir tabi sağlıklı sıhatli olsunda
güle güle canı kendine iyi bak
Canımm Çok İyİm ŞÜkÜr ÇalıŞıyorum aynı evrak İŞlemece Ödeme yapmaca koŞturmaca devam yanİ.
amin canım inşallah birlikte halay çekeriz ama yinede hayırlısını diliyorum allahtan olmazsada bu ay üzülmiyeceminş . canımmm olucak bende 15. de olucam ama inş olmayız beraber halay çekerizzzz:teytey:
üzülmek yokkkk tbiki nedemekmiş öle olmasada hayra yorucaz ok... ben şimdilik kaçıyorum arkadaşlar görüşmek üzere hoşçakalın:1hug::1hug:amin canım inşallah birlikte halay çekeriz ama yinede hayırlısını diliyorum allahtan olmazsada bu ay üzülmiyecem
canım pozitif çıktı şuan hamişim tatlı kuşum inşallah bu tadı sizlerde yaşarsınız canlarım benimkızlar 3 gündür giremiyorum ..nette sorun var ... ...geçmişi okuyamadım.. kimler hamiş...escales senin sonuç noldu canım??
kuşum ben aldım ya aşk olsun ama bak ağlarım sonraKİMSE SELAMIMI ALMADI BUGÜN BENİM
hihoyyythihoyyytEscales hamİŞŞŞŞ
tamam canımbenim 10 dakka bi işim var hemen dönerm canlar
tamam hadi canım sana kolay gelsin bende tahsilatları cazriye işliyorum şuaniimm escalescim bi fatura geldi onu ileyip döncem hemen
mercanayşe hş. canım nasılsın? ESCALESS....SERRA...tatlım ikinizide tebrik ediyorum ...:teytey:rabbim sağlıklı bebişler versin inşallahhhh... darısıda bizlereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?