sakın bizleri unutmayında sonra küserizzzzz...senağlama..bol bol dua edin sizin dularınız kabul olur...inş gelişmelerden haberdar oluruzzz tekrar tebriklerrr çok sevindimmmm sanki ben hamişim:teytey::dance::1hug: hadi sağlıcakla kal bebişine de dikkat et ben kaçtım...canım pozitif çıktı şuan hamişim tatlı kuşum inşallah bu tadı sizlerde yaşarsınız canlarım benim
kuşum ben aldım ya aşk olsun ama bak ağlarım sonra
hihoyyythihoyyyt
tamam canım
tamam hadi canım sana kolay gelsin bende tahsilatları cazriye işliyorum şuan
saol tatlı kuşum şu mübarke günde avuçlarımı göğe kaldırıp size dua ediyorum Allahîm inşallah en yakız zamanda sizlerede bebiş verir ve bu mutluluğu bizlerle paylaşırsınız canlarım. :Saruboceq::Saruboceq:
gülegüle canım kendine çok dikkat et görürşüz sonraüzülmek yokkkk tbiki nedemekmiş öle olmasada hayra yorucaz ok... ben şimdilik kaçıyorum arkadaşlar görüşmek üzere hoşçakalın:1hug::1hug:
benim adım yok ama-tatlicadiarzu- ben yinede günaydın diyeyim vildoşuma nasılsın kızzzz hayırlı cumalar canım cımabyosun+, angel_eda, dezy+, ESCALES+, maat+, nilüfer79+, PinkRose+, rengarenk_+, yarenb
günaydn canişlerim hayırlı cumalarınız olsun
maat aplam idolüm hoşgeldinhihoyyyt
abyosun+, angel_eda, dezy+, ESCALES+, maat+, nilüfer79+, PinkRose+, rengarenk_+, yarenb
günaydın vildancım..iyi diylim iyi olalım..bugün adet olmam lazım her 10 dk da bir wc ye gidiyom valla..inşallah olmam..dün çok belim kasığım ağrıdı..bu sabahda biraz vardı..şimdi sadece belim arıyor..inşallah olmam..sanada hayılı cumalar..sen nasılsınhihoyyythihoyyytabyosun+, angel_eda, dezy+, ESCALES+, maat+, nilüfer79+, PinkRose+, rengarenk_+, yarenb
a.ss cnm iyiyim çok şükür sen nasılsınŞenizselam vildangel nasılsın?
canım valla alttan kopyaladım sanada günaydın canişim ŞenizŞenizgülegüle canım kendine çok dikkat et görürşüz sonra
benim adım yok ama-tatlicadiarzu- ben yinede günaydın diyeyim vildoşuma nasılsın kızzzz hayırlı cumalar canım cım
inşallah cnm inşallahkızlar ben bugün rejime başladım inşallah zayıflıyacam :)
saol hayatım teşekkürlerŞenizSanada günaydın canım....iyi sporlar bol kalori vermeler kaydirigubbakcemile5
günaydın vildancım..iyi diylim iyi olalım..bugün adet olmam lazım her 10 dk da bir wc ye gidiyom valla..inşallah olmam..dün çok belim kasığım ağrıdı..bu sabahda biraz vardı..şimdi sadece belim arıyor..inşallah olmam..sanada hayılı cumalar..sen nasılsınhihoyyythihoyyyt
günaydın canlarrr nasılsınız bakalımmm ben iyiimm
en güzel günler sizin olsun allah kucağınızı doldursun
cumalarınzı mubarek olsunn rep yağmurunda şemsiyesiz kalın inşalllahhh
benim şemdsiyem olmayacak bol bol yağsın kızlar sizlerden de bekliyorum
abyosun+, angel_eda, dezy+, ESCALES+, maat+, nilüfer79+, PinkRose+, rengarenk_+, yarenb
Ayrıca vİdan aŞkolsun benİ yazmamıŞsınnnn Şaka Şaka ÖptÜm senİ bİrazdan gÖrÜŞÜrÜz
dolu yağıyo kafanı delmesin kıssırnaşık şeygünaydın canlarrr nasılsınız bakalımmm ben iyiimm
en güzel günler sizin olsun allah kucağınızı doldursun
cumalarınzı mubarek olsunn rep yağmurunda şemsiyesiz kalın inşalllahhh
benim şemdsiyem olmayacak bol bol yağsın kızlar sizlerden de bekliyorum
selam canım...kaydirigubbakcemile5
selam hayatım naberŞeniz
Kızlar bence 5İ bİraradayı deneyİn ben geÇen sene 8 kİlo verdİm 2 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?