Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sakın bizleri unutmayında sonra küserizzzzz...senağlama..bol bol dua edin sizin dularınız kabul olur...inş gelişmelerden haberdar oluruzzz tekrar tebriklerrr çok sevindimmmm sanki ben hamişim:teytey::dance::1hug: hadi sağlıcakla kal bebişine de dikkat et ben kaçtım...

abyosun+, angel_eda, dezy+, ESCALES+, maat+, nilüfer79+, PinkRose+, rengarenk_+, yarenb
günaydn canişlerim hayırlı cumalarınız olsun
maat aplam idolüm hoşgeldinhihoyyyt

bundan sonra sporu sabahları yapacam şimdi gidiyorum görüşürüz inşallah

üzülmek yokkkk tbiki nedemekmiş öle olmasada hayra yorucaz ok... ben şimdilik kaçıyorum arkadaşlar görüşmek üzere hoşçakalın:1hug::1hug:
gülegüle canım kendine çok dikkat et görürşüz sonra
abyosun+, angel_eda, dezy+, ESCALES+, maat+, nilüfer79+, PinkRose+, rengarenk_+, yarenb
benim adım yok ama-tatlicadiarzu- ben yinede günaydın diyeyim vildoşuma nasılsın kızzzz hayırlı cumalar canım cım

Sanada günaydın canım....iyi sporlar bol kalori vermeler kaydirigubbakcemile5

zayıflarsın tabi en önemli şey kararlılık ve irade gücü bu ikisi varsa iğne iplik olursun kaydirigubbakcemile2

günaydın vildancım..iyi diylim iyi olalım..bugün adet olmam lazım her 10 dk da bir wc ye gidiyom valla..inşallah olmam..dün çok belim kasığım ağrıdı..bu sabahda biraz vardı..şimdi sadece belim arıyor..inşallah olmam..sanada hayılı cumalar..sen nasılsınhihoyyythihoyyyt

Ayrıca vıdan aŞkolsun benı yazmamıŞsınnnn Şaka Şaka ÖptÜm senı bırazdan gÖrÜŞÜrÜz

selam vildangel nasılsın?
a.ss cnm iyiyim çok şükür sen nasılsınŞeniz
gülegüle canım kendine çok dikkat et görürşüz sonra

benim adım yok ama-tatlicadiarzu- ben yinede günaydın diyeyim vildoşuma nasılsın kızzzz hayırlı cumalar canım cım
canım valla alttan kopyaladım sanada günaydın canişim ŞenizŞeniz
kızlar ben bugün rejime başladım inşallah zayıflıyacam :)
inşallah cnm inşallah
ben diyet yapamadım onun içinde kocik eve eliptik bisiklet aldı
yemeden kesmiyon bari extra spor yap dedi
işe yarar inşallah
Sanada günaydın canım....iyi sporlar bol kalori vermeler kaydirigubbakcemile5
saol hayatım teşekkürlerŞeniz

hayırlısı olsun cnm ama inşallah olmazsın :Saruboceq:
bende iyiyim saol
spor yapacam birazdan ama karnım çok aç
aç ayı oynamaz diyom kocişe oda illa aç karnına sabah yapacan diyo bakalım ne kadar dayanabilirsem
çok ağır hareketlerimde var göğüs dikleştirmek için ...onlarıda adetliyken yapacam ...varsa bebiş düşmesin diyesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…