Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hepinize günaydın minnoşlar,herkese hayırlı cumalar kaydirigubbakcemile2

ya kızlar ne olur bana yardım edin bi kadın doğumcuya ihtiyacım var,medicana dan sibel açıkalın öneriyorlar,ama bilemedim varsa iyi bi doktor bileniniz,anadolu yakasında olursa sevinirim....

lütfen biri bişey desin senağlama

escales gerçekten mi hamişsin. inanamıyorum. ne güzell. nazar değmesin cnm inşallah. çok çok öpüyorum. ne gibi bi süpriz düşünüyosun eşine canım?
evet tatlı kuşum bebiş bekliyorum canım benim
kız unuturmuyuz hiç bütün gelişmeleri sizle payşacağım bebişim doğuncada inşallah size resmini göstereceğim kızlar
abyosun+, angel_eda, dezy+, ESCALES+, maat+, nilüfer79+, PinkRose+, rengarenk_+, yarenb
günaydn canişlerim hayırlı cumalarınız olsun
maat aplam idolüm hoşgeldinhihoyyyt
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
kızlar ben bugün rejime başladım inşallah zayıflıyacam :)
hadi kolay gelsin anacım
aşkolmazsa meşk olsun ...aç koynuna kuş dolsunsositososito
sanada günaydın canım...ben kopyalarken nerdeydin sen hee:mymeka:
valla bolbol kuş konsun tatlı kuşum benim alkisalkisalkis

cnm ben rejimsiz verdim ama eşim kızdı bebek istiyosun böle şeyler kullanma diye yemin ettirdi bıraktım işte metobolizmaya bağlı heralde

walla canım istanbulu bilsem yardım ederimde bi gezmeye geliyoruz ama istanbuldan arkadaşlar yardım ederler muhakkak

rejimde ne yapıosunuz. bana da sölesenize.
canım ben daha önce dietisyene gitmiştim pko varya bende ondan kilo sorunum var 14 kilo verdim 86 kiloydum şimdi 2 kilo felan aldım 74 kiloyum ama daha vermem gerekiyor hem bebek tedavisi hemde dietisyene para vermek zor geldi acıkcası ondan bıraktım dietisyeni şimdi evde başladım bugün yani çok kolay benim dieyt hem aç kalmıyorsun hemde sağlıklı zayıflıyorsun eger istersen yazar içeriğini
Kızlar benİm İŞİm uzadı anacım gÖrÜŞÜrÜzz
görürşüz canım sonra

canımcım önemli değil ben arada bir zayıflama topiklerinede bakıyorum ya o bakımdan aşağıda görmemişindir önemli değil yani kuşum
kız ben sana yaptığım diyeti yazayım çok kolay aç kalmıyorsun yani istersen sporlada pekiştir daha iyi olur

hoşgeldin canım bnim valla istanbulda olsaydım yardımcı olurdum canım benim sana :CüvCüv:

amannn vildan bide kulş dolarsa temelli gocaman olurlar boşver böyle yanlızz kalsın memişlerim:))))

walla canım istanbulu bilsem yardım ederimde bi gezmeye geliyoruz ama istanbuldan arkadaşlar yardım ederler muhakkak

sağol hayatım cevabın için,senden başka kimse görmüyor zaten beni senağlama

ya kızlar lütfen yardım edin yaaaaaaaaaaa senağlama

iyi bebişim yaa.bugun doktora gideceğim...öğleden sonrada kuaföre ağdaya gideceğim söylemesi ayıptır...yinede hazırlıklı olayımda bide muayene falan etceği tutar kadının...
doktordan gelince direk buraya yaz ben çatlarım dr ne dediğini bizde söyle kız
kız gel ben yapayım sana ağdaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol hayatım cevabın için,senden başka kimse görmüyor zaten beni senağlama

ya kızlar lütfen yardım edin yaaaaaaaaaaa senağlama
canım benim neden görmiyelim seni aşk olsun yaaa ist değilizki bebeğim izmirde felan olsan çok güzel dr biliyorum ama

esceles böyle bi hareket ediyorsundamı kalp çartpıntın başlıyor kız neden acaba bak hamilelikte bisürü şeyler çıkıyomuş yani banada annem dedi çok tuzlu yeme ödem yapar ..yok şekeri olmayanın bile şekeri çıkarmış bazısında falan...doktora sor gittiğinde canım

canım ben avrupa yakasındayım,anadolu yakasını ara sıra gezmek dışından bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…