evet tatlı kuşum bebiş bekliyorum canım benimescales gerçekten mi hamişsin. inanamıyorum. ne güzell. nazar değmesin cnm inşallah. çok çok öpüyorum. ne gibi bi süpriz düşünüyosun eşine canım?
kız unuturmuyuz hiç bütün gelişmeleri sizle payşacağım bebişim doğuncada inşallah size resmini göstereceğim kızlarsakın bizleri unutmayında sonra küserizzzzz...senağlama..bol bol dua edin sizin dularınız kabul olur...inş gelişmelerden haberdar oluruzzz tekrar tebriklerrr çok sevindimmmm sanki ben hamişim:teytey::dance::1hug: hadi sağlıcakla kal bebişine de dikkat et ben kaçtım...
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalımabyosun+, angel_eda, dezy+, ESCALES+, maat+, nilüfer79+, PinkRose+, rengarenk_+, yarenb
günaydn canişlerim hayırlı cumalarınız olsun
maat aplam idolüm hoşgeldinhihoyyyt
hadi kolay gelsin anacımkızlar ben bugün rejime başladım inşallah zayıflıyacam :)
valla bolbol kuş konsun tatlı kuşum benim alkisalkisalkisaşkolmazsa meşk olsun ...aç koynuna kuş dolsunsositososito
sanada günaydın canım...ben kopyalarken nerdeydin sen hee:mymeka:
canım ben daha önce dietisyene gitmiştim pko varya bende ondan kilo sorunum var 14 kilo verdim 86 kiloydum şimdi 2 kilo felan aldım 74 kiloyum ama daha vermem gerekiyor hem bebek tedavisi hemde dietisyene para vermek zor geldi acıkcası ondan bıraktım dietisyeni şimdi evde başladım bugün yani çok kolay benim dieyt hem aç kalmıyorsun hemde sağlıklı zayıflıyorsun eger istersen yazar içeriğinirejimde ne yapıosunuz. bana da sölesenize.
görürşüz canım sonraKızlar benİm İŞİm uzadı anacım gÖrÜŞÜrÜzz
canımcım önemli değil ben arada bir zayıflama topiklerinede bakıyorum ya o bakımdan aşağıda görmemişindir önemli değil yani kuşuma.ss cnm iyiyim çok şükür sen nasılsınŞeniz
canım valla alttan kopyaladım sanada günaydın canişim ŞenizŞeniz
inşallah cnm inşallah
ben diyet yapamadım onun içinde kocik eve eliptik bisiklet aldı
yemeden kesmiyon bari extra spor yap dedi
işe yarar inşallah
saol hayatım teşekkürlerŞeniz
hayırlısı olsun cnm ama inşallah olmazsın :Saruboceq:
bende iyiyim saol
spor yapacam birazdan ama karnım çok aç
aç ayı oynamaz diyom kocişe oda illa aç karnına sabah yapacan diyo bakalım ne kadar dayanabilirsem
çok ağır hareketlerimde var göğüs dikleştirmek için ...onlarıda adetliyken yapacam ...varsa bebiş düşmesin diyesırnaşık şey
dolu yağıyo kafanı delmesin kıssırnaşık şey
selam hayatım naberŞeniz
iyi bebişim yaa.bugun doktora gideceğim...öğleden sonrada kuaföre ağdaya gideceğim söylemesi ayıptır...yinede hazırlıklı olayımda bide muayene falan etceği tutar kadının...
hepinize günaydın minnoşlar,herkese hayırlı cumalar kaydirigubbakcemile2
ya kızlar ne olur bana yardım edin bi kadın doğumcuya ihtiyacım var,medicana dan sibel açıkalın öneriyorlar,ama bilemedim varsa iyi bi doktor bileniniz,anadolu yakasında olursa sevinirim....
lütfen biri bişey desin senağlama
walla canım istanbulu bilsem yardım ederimde bi gezmeye geliyoruz ama istanbuldan arkadaşlar yardım ederler muhakkak
canım ben daha önce dietisyene gitmiştim pko varya bende ondan kilo sorunum var 14 kilo verdim 86 kiloydum şimdi 2 kilo felan aldım 74 kiloyum ama daha vermem gerekiyor hem bebek tedavisi hemde dietisyene para vermek zor geldi acıkcası ondan bıraktım dietisyeni şimdi evde başladım bugün yani çok kolay benim dieyt hem aç kalmıyorsun hemde sağlıklı zayıflıyorsun eger istersen yazar içeriğini
canım valla diyetini paylaşırsan sevinirim. çünkü ben de de pko var ve doktora para yetiştirmekten diyetisyene gidecek durumum yok şuanda. bi arkadaşım var diyetisyen ama yardımcı olmuyor. herkesin gözünü para hırsı bürümüş. kötükedihüso
kolay gelsin sana anacım niloş ben sana bir şey soracağım ama gülüm sende aşırı kalp çarpıntısı oluyormu anacım nedense bu aralar bende aşırı kalp çarpıntısı oluyor oan kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor be tatlı kuşum anlamadım gitti vallaiyi bebişim yaa.bugun doktora gideceğim...öğleden sonrada kuaföre ağdaya gideceğim söylemesi ayıptır...yinede hazırlıklı olayımda bide muayene falan etceği tutar kadının...
sağol hayatım cevabın için,senden başka kimse görmüyor zaten beni senağlama
ya kızlar lütfen yardım edin yaaaaaaaaaaa senağlama
ne oldu canım benim neden bukadar üzgünsün tatlı kuşum
doktordan gelince direk buraya yaz ben çatlarım dr ne dediğini bizde söyle kıziyi bebişim yaa.bugun doktora gideceğim...öğleden sonrada kuaföre ağdaya gideceğim söylemesi ayıptır...yinede hazırlıklı olayımda bide muayene falan etceği tutar kadının...
canım benim neden görmiyelim seni aşk olsun yaaa ist değilizki bebeğim izmirde felan olsan çok güzel dr biliyorum amasağol hayatım cevabın için,senden başka kimse görmüyor zaten beni senağlama
ya kızlar lütfen yardım edin yaaaaaaaaaaa senağlama
kolay gelsin sana anacım niloş ben sana bir şey soracağım ama gülüm sende aşırı kalp çarpıntısı oluyormu anacım nedense bu aralar bende aşırı kalp çarpıntısı oluyor oan kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor be tatlı kuşum anlamadım gitti valla
yok canım hiç olmadı bende...ama bikez bizim işyerinde alt kata inen merdivenler var ..herzaman inip çıkıoyorum bikere indim çıktımda nefes nefese kalmıştım ama çoookkk felakett .koşmuşum gibi.....öyle pek olmuyor canım
dolu yağıyo kafanı delmesin kıssırnaşık şey
selam hayatım naberŞeniz
senmi gidiyon doktora hamilelik şüphen mi var ben niye kaçırdım ya:uhm:
ne oldu canım benim neden bukadar üzgünsün tatlı kuşum :emir_bebek
belçikadan yeni döndüm canım,dün gece ufak bi mide spazmı geçirdim hastanede aldık soluğu,doğumdan çıkmış bi kadınla bebeği yanımdan geçti bebeği kuvöze aldılar karşı odama koydular,ay o kadar tatlıydı ki minicik burnu ufacık ağzı... çok bi fena oldum,ben de istiyorum diye başladım hastanede ağlamaya,eşim ya saçmalama olur diyor ama artık kafayı yiycem bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gamyoncuiremsu senağlama
acilen bi doktor bulup gitmem gerek,koydum kafaya,derdim bu canım
kolay gelsin sana anacım niloş ben sana bir şey soracağım ama gülüm sende aşırı kalp çarpıntısı oluyormu anacım nedense bu aralar bende aşırı kalp çarpıntısı oluyor oan kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor be tatlı kuşum anlamadım gitti valla
yok canım hiç olmadı bende...ama bikez bizim işyerinde alt kata inen merdivenler var ..herzaman inip çıkıoyorum bikere indim çıktımda nefes nefese kalmıştım ama çoookkk felakett .koşmuşum gibi.....öyle pek olmuyor canım
anladım canım benim olmazsa doktora gidince sorayım bakalım ne diyecek neden böyle oluyorum
canım ben avrupa yakasındayım,anadolu yakasını ara sıra gezmek dışından bilmiyorum..hepinize günaydın minnoşlar,herkese hayırlı cumalar kaydirigubbakcemile2
ya kızlar ne olur bana yardım edin bi kadın doğumcuya ihtiyacım var,medicana dan sibel açıkalın öneriyorlar,ama bilemedim varsa iyi bi doktor bileniniz,anadolu yakasında olursa sevinirim....
lütfen biri bişey desin senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?