canım ben avrupa yakasındayım,anadolu yakasını ara sıra gezmek dışından bilmiyorum..
ccnaım ben sabah kalkınca 2 bardak aç karnına normal su içiyorum ne sıcak nede soğuk normal yanicanım valla diyetini paylaşırsan sevinirim. çünkü ben de de pko var ve doktora para yetiştirmekten diyetisyene gidecek durumum yok şuanda. bi arkadaşım var diyetisyen ama yardımcı olmuyor. herkesin gözünü para hırsı bürümüş. kötükedihüso
bizzz geldıkkkkkkkkk
canım ben daha önce dietisyene gitmiştim pko varya bende ondan kilo sorunum var 14 kilo verdim 86 kiloydum şimdi 2 kilo felan aldım 74 kiloyum ama daha vermem gerekiyor hem bebek tedavisi hemde dietisyene para vermek zor geldi acıkcası ondan bıraktım dietisyeni şimdi evde başladım bugün yani çok kolay benim dieyt hem aç kalmıyorsun hemde sağlıklı zayıflıyorsun eger istersen yazar içeriğini
canım valla diyetini paylaşırsan sevinirim. çünkü ben de de pko var ve doktora para yetiştirmekten diyetisyene gidecek durumum yok şuanda. bi arkadaşım var diyetisyen ama yardımcı olmuyor. herkesin gözünü para hırsı bürümüş. kötükedihüso
ben daha önceden bende yaptım canım ve yaklaşık 15 kilo verdim şu bebiş olsun hayırlısıyla bende yeniden sııkı bir diyete başlıyacağım yoksa ben bittim valla zaten bu ara kiloyu aşırı aldım bebişten sonra artık uçarım heralde bakalım artık kaç kilo alacağım :CüvCüv:
hoşgeldin güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?bizzz geldıkkkkkkkkk
canımm istersen avrupa yakasında şişlide kadın hastanesi var..cevahir alışveriş merkezinin arkasında..tüp bebeğe kadar her alanda uzman doktorlar var ..aklında olsunne oldu canım benim neden bukadar üzgünsün tatlı kuşum :emir_bebek
belçikadan yeni döndüm canım,dün gece ufak bi mide spazmı geçirdim hastanede aldık soluğu,doğumdan çıkmış bi kadınla bebeği yanımdan geçti bebeği kuvöze aldılar karşı odama koydular,ay o kadar tatlıydı ki minicik burnu ufacık ağzı... çok bi fena oldum,ben de istiyorum diye başladım hastanede ağlamaya,eşim ya saçmalama olur diyor ama artık kafayı yiycem bebek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gamyoncuiremsu senağlama
acilen bi doktor bulup gitmem gerek,koydum kafaya,derdim bu canım
hoş geldiniz nasılsınız bakalımbizzz geldıkkkkkkkkk
doktordan gelince direk buraya yaz ben çatlarım dr ne dediğini bizde söyle kız
kız gel ben yapayım sana ağdaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim neden görmiyelim seni aşk olsun yaaa ist değilizki bebeğim izmirde felan olsan çok güzel dr biliyorum ama
cnmm hoşbuldukk iyiyim dun dr a gittik bebişin kalp atısını gördukkk cokd eğişik bir duygu bir mucıze gibi ya ıns sorunsuz bir süreç olur dua edınhoşgeldin canım naber nasılsın
hoşgeldin güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?
cnmmm saol ıyılık sendenn nbrrr
diğer kızlar gunaydınn.
herkese rep dagıtıyorum veren gene aynı kişiler liste yapacagım artık delikafaduldenklava:
hoş geldiniz nasılsınız bakalım
hoşgeldin güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?
canımm istersen avrupa yakasında şişlide kadın hastanesi var..cevahir alışveriş merkezinin arkasında..tüp bebeğe kadar her alanda uzman doktorlar var ..aklında olsun
adını biliyor musun tatlım? araştırayım netten
ben daha önceden bende yaptım canım ve yaklaşık 15 kilo verdim şu bebiş olsun hayırlısıyla bende yeniden sııkı bir diyete başlıyacağım yoksa ben bittim valla zaten bu ara kiloyu aşırı aldım bebişten sonra artık uçarım heralde bakalım artık kaç kilo alacağım :CüvCüv:
ben uçuşa geçtim bile 3 kilo almışım ayyy şaka gibi(((((((((((((((((
ya daha bismilla yeni hamileyiz vallaa....son aylar nasıl oluruz düşünemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?