Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya kızlar alıntılardan gerçekten silmeyin kimin kime yazdığı belli olmuyor hamilelik şüphenmi var dr gideceksiniz diyosunuz yukarda vildanın adı yazıda benim adım dr gidecek nilüfer oluyo bırakın öylece yazın arkadaşlar

vildancım zannedersem dolu yağıcak diye bana yazdın ama bu rep yağmuru canım kimse şemsiye tutmasın fırtınada olabilir

ccnaım ben sabah kalkınca 2 bardak aç karnına normal su içiyorum ne sıcak nede soğuk normal yani
sabah kahvaltısında 1 tane domates 1 tane salatalık 1 kibrit kutusu kadar istediğin herhangi bir peynir ve çay şekersiz ama norlma ekmeği al eline onu altı eşit parçaya böl bir parçasını sabah ye
saat 10da meyve yiyorum ama mevlerin ölçüleri var onlarıda yazacam
öğlen aç karnına 2 bardak normal su ,1 kase çorba 1 su bardağı sebze yemeği 1 kase yoğurt istediğin kadar salata
ama hepsinin içinde 1 yemek kaşığı zeytin yağı olacak tuz kullan ama çok kullanma bir parça ekmek yine kullana biliyorsun
ilkindide yine meyve yiyorsun
akşamda öğlenin aynısı yine su içmeyi unutma
gece yatarken 2 dilim ekmek 1 su bardağı süt içiyorsun
hergün böyle uyguluyorsun
10 gün devm et eger 1,5-2 kilo verdiysen en az ozaman 11 gün istediğin herşeyi yiyebilirsin

bizzz geldıkkkkkkkkk
hoşgeldin güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?

))))sırnaşık şeysırnaşık şey
sağol canım yaa yorma kendini sen ....offf acıcak bi ton yaaa .....
yazarım buarada canım yazmammı hiçççç.....

hoşgeldin canım naber nasılsın
cnmm hoşbuldukk iyiyim dun dr a gittik bebişin kalp atısını gördukkk cokd eğişik bir duygu bir mucıze gibi ya ıns sorunsuz bir süreç olur dua edın

ben escalese yazdım valla silmeden alıntı yaptım ama angel eda gelmiş anlamadım((((((((((

ayy beryal yokmu nohu t dıye dıye canım cektı dun nohut yaptık yerken aklıma beryal geldı kemdımı bir tuhaf hissettım.ama saolsun baklıyat yıyemıyrdum bahane oldu faydalıymıs :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…