olsun kız bakan olsun hatta cumhur başkanı olsuniyiyim cnmm sen nasılsınn nasıl gidiyor bugun konyaya gidicez gene ders var .benım cocuk artık bakan olur anne karnında mastır vsss delikafadulden biraz kapar bakarsınız alkisalkisalkis
yarın yazamıcam yanı senağlama
cnmm hoşbuldukk iyiyim dun dr a gittik bebişin kalp atısını gördukkk cokd eğişik bir duygu bir mucıze gibi ya ıns sorunsuz bir süreç olur dua edın
hoşgeldin güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?
cnmmm saol ıyılık sendenn nbrrr
diğer kızlar gunaydınn.
herkese rep dagıtıyorum veren gene aynı kişiler liste yapacagım artık delikafaduldenklava:
kızzzzzzzzz benden önce görmüşsün kalp atışlarını gözünaydın ....dualerımız seninle...
bakk benım bebiş küççük anacım sen beni geçtin allah bilir benden sonra hamiş kaldın bendenönce doğurursunnn heeee................korkulur senden kızzzzzz
bilmiyorum güzelim..hoşgeldin güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?
adını biliyor musun tatlım? araştırayım netten
ccnaım ben sabah kalkınca 2 bardak aç karnına normal su içiyorum ne sıcak nede soğuk normal yani
sabah kahvaltısında 1 tane domates 1 tane salatalık 1 kibrit kutusu kadar istediğin herhangi bir peynir ve çay şekersiz ama norlma ekmeği al eline onu altı eşit parçaya böl bir parçasını sabah ye
saat 10da meyve yiyorum ama mevlerin ölçüleri var onlarıda yazacam
öğlen aç karnına 2 bardak normal su ,1 kase çorba 1 su bardağı sebze yemeği 1 kase yoğurt istediğin kadar salata
ama hepsinin içinde 1 yemek kaşığı zeytin yağı olacak tuz kullan ama çok kullanma bir parça ekmek yine kullana biliyorsun
ilkindide yine meyve yiyorsun
akşamda öğlenin aynısı yine su içmeyi unutma
gece yatarken 2 dilim ekmek 1 su bardağı süt içiyorsun
hergün böyle uyguluyorsun
10 gün devm et eger 1,5-2 kilo verdiysen en az ozaman 11 gün istediğin herşeyi yiyebilirsin
ne zaman yaptın testi..adet gecikmesi var mı..kaç gün olduarkadaşlar ben geçenlerde hamilelik testi yapmıştım silik çıktı 2. çizgi
istanbul slm
senın sıkıntın nedır cnmmşakkıdı
cnmm hoşbuldukk iyiyim dun dr a gittik bebişin kalp atısını gördukkk cokd eğişik bir duygu bir mucıze gibi ya ıns sorunsuz bir süreç olur dua edın
hoşgeldin güzelim..iyi sabahlar..nasılsın?
cnmmm saol ıyılık sendenn nbrrr
diğer kızlar gunaydınn.
herkese rep dagıtıyorum veren gene aynı kişiler liste yapacagım artık delikafaduldenklava:
çok sevindim allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Dikkat edersen daha girer girmez verdim repini
bende merak ettim bir sorayım neden böyle yapıyoresceles böyle bi hareket ediyorsundamı kalp çartpıntın başlıyor kız neden acaba bak hamilelikte bisürü şeyler çıkıyomuş yani banada annem dedi çok tuzlu yeme ödem yapar ..yok şekeri olmayanın bile şekeri çıkarmış bazısında falan...doktora sor gittiğinde canım
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalımbizzz geldıkkkkkkkkk
ccnaım ben sabah kalkınca 2 bardak aç karnına normal su içiyorum ne sıcak nede soğuk normal yani
sabah kahvaltısında 1 tane domates 1 tane salatalık 1 kibrit kutusu kadar istediğin herhangi bir peynir ve çay şekersiz ama norlma ekmeği al eline onu altı eşit parçaya böl bir parçasını sabah ye
saat 10da meyve yiyorum ama mevlerin ölçüleri var onlarıda yazacam
öğlen aç karnına 2 bardak normal su ,1 kase çorba 1 su bardağı sebze yemeği 1 kase yoğurt istediğin kadar salata
ama hepsinin içinde 1 yemek kaşığı zeytin yağı olacak tuz kullan ama çok kullanma bir parça ekmek yine kullana biliyorsun
ilkindide yine meyve yiyorsun
akşamda öğlenin aynısı yine su içmeyi unutma
gece yatarken 2 dilim ekmek 1 su bardağı süt içiyorsun
hergün böyle uyguluyorsun
10 gün devm et eger 1,5-2 kilo verdiysen en az ozaman 11 gün istediğin herşeyi yiyebilirsin
kız hamilesin ozaman sennn adetin kaç gün geçtiarkadaşlar ben geçenlerde hamilelik testi yapmıştım silik çıktı 2. çizgi
tamam canım bak kesin uygula gerçekten işe yarıyor ben faydası gördüm yani detayları ben sana özelden yazarım merak etme kendine iyi bak görürşüz:a015:canım saol uygulucam... diğer detayları da bana özelden atarsan sevinirim şimdi çıkmma gerek çünkü. çok öptüm canım.
angel ıyıdır tatlım hb sen ne alemdesın.
nülü yavas git kız 30 kg alırsın bakkk bende çizelge yapacam tartılcam her pazar gunu napıyım ilk 5ay almayın dıyorlarr
ay bebgın kalp atsını izlemek cok değişiktı..
ne zaman yaptın testi..adet gecikmesi var mı..kaç gün oldu
all allbende merak ettim bir sorayım neden böyle yapıyor
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
iyiylik sen nasılsın cnm dun bebişin kalp atısını gördukkk cok heyecanlı sizde hemencık görun ınss
kız dur ben bunu not alayım bende yapayım ama şimdi değil tabi bebiş olduktan sonra aldıklarımı vermem lazım anacım :CüvCüv:
ne zaman yaptın testi..adet gecikmesi var mı..kaç gün oldu
canım benimde bugün adet olmam lazım..p.tesiye kadar olmazsam test yaparım..şimdiden heveslenmek istemiyorum..ama umutluyum her ay olduğu gibi..adet olmuştum ama 3 günn az bende dedim belki üstüne kaldım şimdi 20 günü geçmiştir testten sonra :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?