Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

angel ıyıdır tatlım hb sen ne alemdesın.
nülü yavas git kız 30 kg alırsın bakkk bende çizelge yapacam tartılcam her pazar gunu napıyım ilk 5ay almayın dıyorlarr
ay bebgın kalp atsını izlemek cok değişiktı..

olsun kız bakan olsun hatta cumhur başkanı olsun
canım gidiyorsun ama dr ile konuştunmu bitanem çok dikkat et kendine ve bebeğine
derslerindede başarılar canım

benbilirime yazdım bende...aaayy hepten karıştı vallaa..silemeden alıntı yapıyorum ya neden böyle oluyoo

canım saol uygulucam... diğer detayları da bana özelden atarsan sevinirim şimdi çıkmma gerek çünkü. çok öptüm canım.

alıntı yapıyorsunuzya ilk başta karşıtığı için öyle oluyor sanırım canım ben düzenliyorum tekrardan ozaman karşıklık gidiyor

istanbul slm
senın sıkıntın nedır cnmmşakkıdı

merhaba canım,bi tek sen gördün çırpınışlarımı kaydirigubbakcemile3
ya hayatım dün yeni doğmuş bi bebek gördüm hastanede,çok fena oldum dedim bu iş böyle olmayacak hemen ben de istiyorum kaydirigubbakcemile3

şimdi de yana yana doktor arayışındayım,istanbuldan doktor bilen herkese seslendim hayatım CADIARZU

bende merak ettim bir sorayım neden böyle yapıyor
bizzz geldıkkkkkkkkk
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım

kız dur ben bunu not alayım bende yapayım ama şimdi değil tabi bebiş olduktan sonra aldıklarımı vermem lazım anacım :CüvCüv:

arkadaşlar ben geçenlerde hamilelik testi yapmıştım silik çıktı 2. çizgi
kız hamilesin ozaman sennn adetin kaç gün geçti

canım saol uygulucam... diğer detayları da bana özelden atarsan sevinirim şimdi çıkmma gerek çünkü. çok öptüm canım.
tamam canım bak kesin uygula gerçekten işe yarıyor ben faydası gördüm yani detayları ben sana özelden yazarım merak etme kendine iyi bak görürşüz:a015:

iter dr seyhat kısıtlaması yok dedı kanaması olanalra yasakmıs kendı arabımızla gitcez ya cnm dınlenerek gidiyoruz yoksa otobusle göze alamam napıym dua edın kız bebkde alakasız zamanda geldı yapıcak bişey yok.
kız nülü güldürdün deli kızzz kaydirigubbakcemile3 sendne sonra hamiş kalıp senden evvel nasıl doğurcam kaydirigubbakcemile3 olurmu olur gercı benım işim bellı olmaz
dr dedıkı cnm 6hafta 2 gunluk ama benım hesap 5haftalık neden dersen ben 19 /20 22/ nisan bu 3 tarıhten birinde hamile kaldım kaç haftalık kız sence 5 hafta demı.neyse ilerde dedı net tarıhı dıcez dedı 1 hafta sonrada olabilşr dedı.muhtemel doğum tarıhım 13 ocakmıs süprizzzzz ama bence 20 ocakta doğururum .
su dolu balon gibi cnm orda atan bişey var nokta gibi dr böle baktı baktı korktum aha dedım yandım kalp yok adam dedı atıyor bulamadı galıba enn dibe yapışmıs:) hatta ben dedımkı oraya yapışıkmı dedım delikafadulden sonramı kopacak gibi mal bir soru sordum.yok dedı o orada hareket edıyor dedı kız görsen ne değişikkk pıt pıtt atan bişey var .ama bizim dr fakır galıba o kı seslı değilmıs duyamıcaz yanı biz:)) kız sen hala görmedınmı ozmaan nülüs sen gec hamiş kalmısın bacım bzi senle doğuruuz sen aralıkta doğurmazsın

diyorum ya benden sonra hamiş kaldın benden önce doğurcan anacım ben daha göremedim yaaa.....
allahın izniyle görürüm bugün inşallah dua edin nolursunuz....
kilo konusunda dikkat etmeye başladım bak ekmeği kestim yemiyorum artık...67 ile başladım şuan 70 kiloyum sabah tartıldım..80 kıloyla bitirebilirmiyim acaba....
sen kaç kılosun boyun kaç çabuk yaz kızzz

[
çok sevindim allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Dikkat edersen daha girer girmez verdim repini[/QUOTE]
yeb sen vefalısın bacım saoll bende sana verdım sen arkadasımsın.

all all

ne zaman yaptın testi..adet gecikmesi var mı..kaç gün oldu

ayy hamilesın ozaman ilişkı sonrası sabahta yapmadın demı cnm ozaman 2 .çizgi cıkıyrmus öle değilse kesınnnnnnn hamişssinnnnnnnnnnnnnn

adet olmuştum ama 3 günn az bende dedim belki üstüne kaldım şimdi 20 günü geçmiştir testten sonra :sm_confused:
canım benimde bugün adet olmam lazım..p.tesiye kadar olmazsam test yaparım..şimdiden heveslenmek istemiyorum..ama umutluyum her ay olduğu gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…