Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yaz güzelim canım bu yazdığım şey sağlıklı belenmek için en ideal yolmuş sadece porsiyonlarını artırıyormuşun yani kilo almıyormuşunda vermiyormuşunda güzel yani birde sebze yemeklerinin için 2 kötfe kadar et kayabiliyorsun yani baya sağlıklı oluyor ozamanda

hayırlısı olsun ozaman canım sen dikatli olda bebiş zamansız gelmemiştir ozamanında gelmiştir şükret geldiğine kızzz

hehehehe)))))))):roflol::roflol::roflol::roflol:
demek sizin doktor fakir heee..ay sende beni güldürdün..kız ne işin var çulsuz doktorda...bizimki cd bile verecek ileriki günlerde bebişin hareketlerini cdye çekecek..kızım başka doktor yokmu ayy sizin orayıda merak ettim valla mahrumiyet bölgesi kızzz..sırnaşık şey

arkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler

adet olmuştum ama 3 günn az bende dedim belki üstüne kaldım şimdi 20 günü geçmiştir testten sonra :sm_confused:
canım istersen tekrar bir test daha yap..zaten yeni adet dönemim gelecek neredeyse...o zaman kesin anlarsın..ne güzel süpriz olur..

ayy hamilesın ozaman ilişkı sonrası sabahta yapmadın demı cnm ozaman 2 .çizgi cıkıyrmus öle değilse kesınnnnnnn hamişssinnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]

sanmıyorum canım adet günüm geliyo heralde haftaya omam lazım göğüslerim ağrıyo hem ben testti unutmuşum yapınca tekti sabah kalktım baktım silik çift

kız rengarenk ne rahatsın koşş hemen testtt al kızım hamilesın galıbaaa fırla hemen de yaz bak konyaya gitcem:))

alkisalkisalkis
ben escalese yazdım valla silmeden alıntı yaptım ama angel eda gelmiş anlamadım((((((((((
ben anladım zaten canım anacım bilmiyorum ben eve baskül aldım zaten evdede takip edeceğim ebenin tarttığı tartıda aynısını diyordu zaten bende bilmiyorum artık kaç kilo alırım ama göğüslerim acayip oldu anlamadım gitti heralde bebiş doğduğunda kocaman bir şey olacak valla
gözün aydın canım benim nasıl bir duygu anacım bebişin kalp atışlarını duymak bende 2 hafta sonraya gün aldım inşallah kalp atışlarını duyarım bebişimin
arkadaşlar ben geçenlerde hamilelik testi yapmıştım silik çıktı 2. çizgi
kaç gün geçti anacım yoksa hamilemisin dur heyecanlandım şimdi ben heee

escales benımde göğüsler büyüdü ve dokunamıyorum çok acıyor..zaten bir kilo onlar geliyordur yani...benım 80 di göğüslerim normalde çok büyük değil allahtan..herhalde çok büyümez...şuan çok iyi hatta...

nilüfercim 80 le bitirmen zor kilo almaya müsait bi yapın var galiba fazla kafana takma kiloyu ben tam 16 kilo aldım 7 aya kadarda veremedim işe başlar başlamaz gitti kilolar hiçde kafama takmadım gerçi kilolu değilim ama 52 den 68 çıkınca doğumdan sonrada 62 de kaldım sonra hızla verdim ama şimdi 57 yim
nülü ben de tosunum merak etme 167 cm boy 70 kggg(

fazlada tosun olmayın kızlar ama

zeynep hg cnmm nasılsın
nülü aynıyız kız hatat ben evdekı dıgıtalde 71 cıkyıorum( bende ekmek kesemem işte en berbat huyum ekmeksız doyamam az yerım ama kesemem kepek ıyıom zaten aylardı r şişko olmayalım nülüüü((
arada yemek yapıyorummm yakmasam ıyıdır(
sen gec bebişimle dalga oğlum cumhurbaskanı olursa görürüsünnn.napalım teysesı burda bu makına var belkı baska vardır ama napıyım ya adam ıyı kız makına için satmıyım yazık:)

yeb olmak istemıyoruz ama napalım olduk daha ilerı gitmesek ıyıdır valla((
arkadas da 70 le kalmıs suan 74 mus 6aylık her tombişte tosuncuk olmaz :))
rengarek bence test yap öle gittt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…