yaz güzelim canım bu yazdığım şey sağlıklı belenmek için en ideal yolmuş sadece porsiyonlarını artırıyormuşun yani kilo almıyormuşunda vermiyormuşunda güzel yani birde sebze yemeklerinin için 2 kötfe kadar et kayabiliyorsun yani baya sağlıklı oluyor ozamandabende merak ettim bir sorayım neden böyle yapıyor
hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
kız dur ben bunu not alayım bende yapayım ama şimdi değil tabi bebiş olduktan sonra aldıklarımı vermem lazım anacım :CüvCüv:
hayırlısı olsun ozaman canım sen dikatli olda bebiş zamansız gelmemiştir ozamanında gelmiştir şükret geldiğine kızzziter dr seyhat kısıtlaması yok dedı kanaması olanalra yasakmıs kendı arabımızla gitcez ya cnm dınlenerek gidiyoruz yoksa otobusle göze alamam napıym dua edın kız bebkde alakasız zamanda geldı yapıcak bişey yok.
kız nülü güldürdün deli kızzz kaydirigubbakcemile3 sendne sonra hamiş kalıp senden evvel nasıl doğurcam kaydirigubbakcemile3 olurmu olur gercı benım işim bellı olmaz
dr dedıkı cnm 6hafta 2 gunluk ama benım hesap 5haftalık neden dersen ben 19 /20 22/ nisan bu 3 tarıhten birinde hamile kaldım kaç haftalık kız sence 5 hafta demı.neyse ilerde dedı net tarıhı dıcez dedı 1 hafta sonrada olabilşr dedı.muhtemel doğum tarıhım 13 ocakmıs süprizzzzz ama bence 20 ocakta doğururum .
su dolu balon gibi cnm orda atan bişey var nokta gibi dr böle baktı baktı korktum aha dedım yandım kalp yok adam dedı atıyor bulamadı galıba enn dibe yapışmıs:) hatta ben dedımkı oraya yapışıkmı dedım delikafadulden sonramı kopacak gibi mal bir soru sordum.yok dedı o orada hareket edıyor dedı kız görsen ne değişikkk pıt pıtt atan bişey var .ama bizim dr fakır galıba o kı seslı değilmıs duyamıcaz yanı biz:)) kız sen hala görmedınmı ozmaan nülüs sen gec hamiş kalmısın bacım bzi senle doğuruuz sen aralıkta doğurmazsın
iter dr seyhat kısıtlaması yok dedı kanaması olanalra yasakmıs kendı arabımızla gitcez ya cnm dınlenerek gidiyoruz yoksa otobusle göze alamam napıym dua edın kız bebkde alakasız zamanda geldı yapıcak bişey yok.
kız nülü güldürdün deli kızzz kaydirigubbakcemile3 sendne sonra hamiş kalıp senden evvel nasıl doğurcam kaydirigubbakcemile3 olurmu olur gercı benım işim bellı olmaz
dr dedıkı cnm 6hafta 2 gunluk ama benım hesap 5haftalık neden dersen ben 19 /20 22/ nisan bu 3 tarıhten birinde hamile kaldım kaç haftalık kız sence 5 hafta demı.neyse ilerde dedı net tarıhı dıcez dedı 1 hafta sonrada olabilşr dedı.muhtemel doğum tarıhım 13 ocakmıs süprizzzzz ama bence 20 ocakta doğururum .
su dolu balon gibi cnm orda atan bişey var nokta gibi dr böle baktı baktı korktum aha dedım yandım kalp yok adam dedı atıyor bulamadı galıba enn dibe yapışmıs:) hatta ben dedımkı oraya yapışıkmı dedım delikafadulden sonramı kopacak gibi mal bir soru sordum.yok dedı o orada hareket edıyor dedı kız görsen ne değişikkk pıt pıtt atan bişey var .ama bizim dr fakır galıba o kı seslı değilmıs duyamıcaz yanı biz:)) kız sen hala görmedınmı ozmaan nülüs sen gec hamiş kalmısın bacım bzi senle doğuruuz sen aralıkta doğurmazsın
canım istersen tekrar bir test daha yap..zaten yeni adet dönemim gelecek neredeyse...o zaman kesin anlarsın..ne güzel süpriz olur..adet olmuştum ama 3 günn az bende dedim belki üstüne kaldım şimdi 20 günü geçmiştir testten sonra :sm_confused:
kız rengarenk ne rahatsın koşş hemen testtt al kızım hamilesın galıbaaa fırla hemen de yaz bak konyaya gitcem:))
ben anladım zaten canım anacım bilmiyorum ben eve baskül aldım zaten evdede takip edeceğim ebenin tarttığı tartıda aynısını diyordu zaten bende bilmiyorum artık kaç kilo alırım ama göğüslerim acayip oldu anlamadım gitti heralde bebiş doğduğunda kocaman bir şey olacak vallaben escalese yazdım valla silmeden alıntı yaptım ama angel eda gelmiş anlamadım((((((((((
gözün aydın canım benim nasıl bir duygu anacım bebişin kalp atışlarını duymak bende 2 hafta sonraya gün aldım inşallah kalp atışlarını duyarım bebişiminangel ıyıdır tatlım hb sen ne alemdesın.
nülü yavas git kız 30 kg alırsın bakkk bende çizelge yapacam tartılcam her pazar gunu napıyım ilk 5ay almayın dıyorlarr
ay bebgın kalp atsını izlemek cok değişiktı..
kaç gün geçti anacım yoksa hamilemisin dur heyecanlandım şimdi ben heeearkadaşlar ben geçenlerde hamilelik testi yapmıştım silik çıktı 2. çizgi
cnmm hoşbuldukk iyiyim dun dr a gittik bebişin kalp atısını gördukkk cokd eğişik bir duygu bir mucıze gibi ya ıns sorunsuz bir süreç olur dua edın
gözün aydın kız dur alkış çalayım sana valla çok ama çok sevindim anacım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoşgeldin güzelim..iyi sabahlar..nasılsın? şükür canım iyiyim
bende isterim anacım repcnmmm saol ıyılık sendenn nbrrr
diğer kızlar gunaydınn.
herkese rep dagıtıyorum veren gene aynı kişiler liste yapacagım artık delikafaduldenklava:
ee escales karpuz çekireği ne alemde kızzz
kız ne alemde olsun şuan size el sallıyor yakında zıplamaya başlarız he he hihoyyythihoyyythihoyyyt
hoşgeldin zeynep nasılsın..iyi günler sanada..:)hihoyyyt hihoyyytarkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler
kolay gelsin güzelim..byeesenağlamakızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam görürşüz sonra gelirim ben yine byyy
nilüfercim 80 le bitirmen zor kilo almaya müsait bi yapın var galiba fazla kafana takma kiloyu ben tam 16 kilo aldım 7 aya kadarda veremedim işe başlar başlamaz gitti kilolar hiçde kafama takmadım gerçi kilolu değilim ama 52 den 68 çıkınca doğumdan sonrada 62 de kaldım sonra hızla verdim ama şimdi 57 yimdiyorum ya benden sonra hamiş kaldın benden önce doğurcan anacım ben daha göremedim yaaa.....
allahın izniyle görürüm bugün inşallah dua edin nolursunuz....
kilo konusunda dikkat etmeye başladım bak ekmeği kestim yemiyorum artık...67 ile başladım şuan 70 kiloyum sabah tartıldım..80 kıloyla bitirebilirmiyim acaba....
sen kaç kılosun boyun kaç çabuk yaz kızzz
nülü ben de tosunum merak etme 167 cm boy 70 kggg(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?