Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benimle ilgileneniz yok anlaşılan,herkese iyi sohbetler hayırlı cumalar diliyorum
keyifli sohbetler...

kızlar bişi sorcam diyelim hamile olduğunu bilmiyosun benim gibi dişçiye gittin ilaç kullandın bebeğe çok zararı varmıymış korkuttnuz beni he kafam karıştı -tatlicadiarzu-

hadi be sizinkide kilomu ben benim enim boyumdan daha büyük:roflol:yarım dünya gibi gerçi 80 kiloydum şimdi 72 gösteriyor tartı gerçi takvimde 70 ama kilo aldım yani boyumda bu arada 156 eh siz düşünün artıkkaydirigubbakcemile3

escales duyamadımkı anacım bizim dr kı seslı değilmıs ama gördukk kaydirigubbakcemile3
darısı basıan cok gusel bir hiss ..
istanbulll ben sana sordum ama cnm sen cevap yazmadın görmedın galıbaa ...bye cnm gene gel
nülü senın memiişler normal 80 mı yoksa su toplayıcılar var küçültücüler ondakı 80 mı normal seksen ise iyi ben napıyım benım toplayıcılarda 80 D düşünn :))

kızlar bişi sorcam diyelim hamile olduğunu bilmiyosun benim gibi dişçiye gittin ilaç kullandın bebeğe çok zararı varmıymış korkuttnuz beni he kafam karıştı -tatlicadiarzu-
güzelim dolgu çekim kanal gibi şeyleri yapmıyorlar ama iltiap varsa doktor ona göre ilaç veriyor bebeğe varar mermeyen ilaçlar..arkadaşım daha hamileliğinin ilk ayında damakları şişti..suratı şişti doktor ona göre ilaç veriyor..genelde tüm doktorlar da mailelik veya emzirme var mı diye sorar..

merhabalar kızlar allahın selamı üzerinize olsun dünkü serzenişimi feryadımı duyupta canla başla çalışıp o yoğunluğun içinde listeyi bulan arkadaşlara müteşekkürüm rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim utandırmasın dile düşürmesin hamiş kalan arkadaşlara hayırlı olsun allah sağlıklı evlatlar koynunuza almayı nasip etsin bir nefeste kurtarsın lakin üzüldüğüm bişey var 115 kişi var umut listesinde gittikçe çoğalıyoruz rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin rabbim dualarımızı çevirmesin .

rengarenk canım dişin agrıorsa karanfil koy canım arasına

amin güzelim..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

kız o toplayıcılar ne valla ben bilmiyorum benım normali 80...normal sütyen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…