Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

[
çok sevindim allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Dikkat edersen daha girer girmez verdim repini
yeb sen vefalısın bacım saoll bende sana verdım sen arkadasımsın.

all all

ayy hamilesın ozaman ilişkı sonrası sabahta yapmadın demı cnm ozaman 2 .çizgi cıkıyrmus öle değilse kesınnnnnnn hamişssinnnnnnnnnnnnnn[/QUOTE]
aldım valla canım çıktı aldım
kızlar ancak öğleden sonra girebilirim biras kafamı dağıtayım temislik yapayım öpüldünüz heğiniz
tamam canım benim sana kolay gelsin anacım
valla gülüm aldım notunu bugün bakalım artık bir bebişim sağlıklı doğsunda ondan sonrası allah büyük veririm ama ben bu kiloları buna eminim iş biraz kafayı takmam
arkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler
hoşgeldin canım nasılsın bakalım

ayy hamilesın ozaman ilişkı sonrası sabahta yapmadın demı cnm ozaman 2 .çizgi cıkıyrmus öle değilse kesınnnnnnn hamişssinnnnnnnnnnnnnn

sanmıyorum canım adet günüm geliyo heralde haftaya omam lazım göğüslerim ağrıyo hem ben testti unutmuşum yapınca tekti sabah kalktım baktım silik çift[/QUOTE]
canım sen gene bir emin ol kendinden bak ben geçen ay emin olmak için gittim kan testi yaptırdım negatif çıkınca kafam takık değildi valla ozamanlar
ESCALES yok canım ya bu ay beklemiyorum da bebek de hiç beklemediğin anda gelir derler kafam karıştı
aynen öyle canım benim çünkü ozamanlar bebiş aklında olmadan herşeyi yapıyorsun oarada bizim süpriz ortaya çıkıyor ben bu ay hep olmadı olmadı dedim valla bebişim çıktı açığa seninde öyledir umarım canım benim ya

kızlar bişi sorcam diyelim hamile olduğunu bilmiyosun benim gibi dişçiye gittin ilaç kullandın bebeğe çok zararı varmıymış korkuttnuz beni he kafam karıştı -tatlicadiarzu-
canım zararı varmı yokmu daha bilmiyorum ama sen bir test yaptır kendinden emin ol bak benbilirmde sabah bakayım demişti silik çizgiyi görmüştü anacım işi garantiye al canım benim
allah kolaylık versin sanada ozaman ben kendimden zaten hat safhada korkuyorum bakalım nasıl olcam heralde top gibi yuvarlak bir şey olur çıkarım ben valla yere yatar yuvarlanırım artıkın benim herif futbolmu oynar artıkın basketbolmu yoksa güllemi atar ozaman gelince belli olacak valla he cokacimcoook

beni de listeye yasarmısınız:))) Dün Hapımın son günüydü. Bıraktım.adetime 1 haftadan fazla süre var. Bu sürede hamile kalma olasılığım var mıdır acaba:)??

:roflol:herkes burda ama kimse yok
kız biz burdayız ya aşk olsun sana
amin canım amin kız dur hepimiz umut listesindeydik bak bunu unutma sonra ne oldu hamişlere çıktık allahtan dileğim en yakın zamanda sende ve diğer arkadaşlarımızda hamiş listesine çıkarsınız cancanlarım benim
olsun gene anacım atıyormuş ya sen ona bak allahım hayırşısıyla diğerlerinde bunda sorun olmadığı gibi diğerlerindede yaşatmaz canım benim
slm kızlar nasılsınız...
hoşgeldin nasılsın bakem
herkeze hayırlı cumalar merabalarr

kız hoşgeldin napıyorsun bakalım nasıl gidiyor hayat benimki valla zıpkın gibi artık ucunda ip varmı yokmu onu da bilmiyorum valla he anam elim yoruldu valla :ecrin_bebek:

beni de listeye yasarmısınız:))) Dün Hapımın son günüydü. Bıraktım.adetime 1 haftadan fazla süre var. Bu sürede hamile kalma olasılığım var mıdır acaba:)??

hoşgeldin canım zannıca listeyi beryal arkadaşımız hazırlıyordu listeye alırlaralkisalkisalkis

hoşbulduk bebiş escales nilüşşşş bende napıyım ya canım sıkılıyo
bi çıkıp gezsemmii

kızlar hepiniz kilodan konuşuyorsunuz acaba ben zayıfım diyemi hamiş kalmıyorum boyum 165 kilom 52

abyosun+, bebis02, dil_nur+, ESCALES+, hulya879, nilüfer79+, rengarenk_, sironaa, sulezehra+, vildangel+, xnazox, yeb2004 hepinizi öpüyommmm

hoşbulduk bebiş escales nilüşşşş bende napıyım ya canım sıkılıyo
bi çıkıp gezsemmii
çok sıkıldıysan gez canım ne oldu şekerim özel değilse neye sıkkın canın bukadar şekercim :1closedeyes:
kızlar hepiniz kilodan konuşuyorsunuz acaba ben zayıfım diyemi hamiş kalmıyorum boyum 165 kilom 52

anacım eğer öyleyse sende kilo al şekerim belki ozaman bebiş gelir şekercim alkisalkisalkis:CüvCüv:

bişi olduğundan dill yaww bazen olursa daral gelir ama aslında hiç bişey yapmak istemezsin öle bişi

hoşgeldin aramıza..beryal arkadaşımız ekler seni de listeye..ne zamandır bebiş istiyorun..
herkeze hayırlı cumalar merabalarr
hoşgeldin...sanada hayırlı cumalar..nasıslın güzelim..
çok zayıf değilsin güzelim..boyuna göre ..aşırı kilo ve aşırı zayıflıkta hamile klamk zor oluyor arkadaşım 4 kez düşük yaptı 1,60 boyu var 39 kilo kilo alamıyor..2-3 ayda bebeği düşüyor..önce kilo alması gerek.aşırı kilolara da diyet uygulanıyor hamilelik öncesi..

ama ewt biraz hava alıyım market alışverişi yapmam gerek hemmm şimdilik hoşçakalınnnn bb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…