yeb sen vefalısın bacım saoll bende sana verdım sen arkadasımsın.[
çok sevindim allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Dikkat edersen daha girer girmez verdim repini
tamam canım benim sana kolay gelsin anacımkızlar ancak öğleden sonra girebilirim biras kafamı dağıtayım temislik yapayım öpüldünüz heğiniz
valla gülüm aldım notunu bugün bakalım artık bir bebişim sağlıklı doğsunda ondan sonrası allah büyük veririm ama ben bu kiloları buna eminim iş biraz kafayı takmamyaz güzelim canım bu yazdığım şey sağlıklı belenmek için en ideal yolmuş sadece porsiyonlarını artırıyormuşun yani kilo almıyormuşunda vermiyormuşunda güzel yani birde sebze yemeklerinin için 2 kötfe kadar et kayabiliyorsun yani baya sağlıklı oluyor ozamanda
hayırlısı olsun ozaman canım sen dikatli olda bebiş zamansız gelmemiştir ozamanında gelmiştir şükret geldiğine kızzz
hoşgeldin canım nasılsın bakalımarkadaşlar merhaba herkese hayırlı günler
ayy hamilesın ozaman ilişkı sonrası sabahta yapmadın demı cnm ozaman 2 .çizgi cıkıyrmus öle değilse kesınnnnnnn hamişssinnnnnnnnnnnnnn
aynen öyle canım benim çünkü ozamanlar bebiş aklında olmadan herşeyi yapıyorsun oarada bizim süpriz ortaya çıkıyor ben bu ay hep olmadı olmadı dedim valla bebişim çıktı açığa seninde öyledir umarım canım benim yaESCALES yok canım ya bu ay beklemiyorum da bebek de hiç beklemediğin anda gelir derler kafam karıştı
canım zararı varmı yokmu daha bilmiyorum ama sen bir test yaptır kendinden emin ol bak benbilirmde sabah bakayım demişti silik çizgiyi görmüştü anacım işi garantiye al canım benimkızlar bişi sorcam diyelim hamile olduğunu bilmiyosun benim gibi dişçiye gittin ilaç kullandın bebeğe çok zararı varmıymış korkuttnuz beni he kafam karıştı -tatlicadiarzu-
allah kolaylık versin sanada ozaman ben kendimden zaten hat safhada korkuyorum bakalım nasıl olcam heralde top gibi yuvarlak bir şey olur çıkarım ben valla yere yatar yuvarlanırım artıkın benim herif futbolmu oynar artıkın basketbolmu yoksa güllemi atar ozaman gelince belli olacak valla he cokacimcoookhadi be sizinkide kilomu ben benim enim boyumdan daha büyük:roflol:yarım dünya gibi gerçi 80 kiloydum şimdi 72 gösteriyor tartı gerçi takvimde 70 ama kilo aldım yani boyumda bu arada 156 eh siz düşünün artıkkaydirigubbakcemile3
suluzehra nasılsınnn nedne yazmıyonnnn
herkeze hayırlı cumalar merabalarr
kız biz burdayız ya aşk olsun sana:roflol:herkes burda ama kimse yok
amin canım amin kız dur hepimiz umut listesindeydik bak bunu unutma sonra ne oldu hamişlere çıktık allahtan dileğim en yakın zamanda sende ve diğer arkadaşlarımızda hamiş listesine çıkarsınız cancanlarım benimmerhabalar kızlar allahın selamı üzerinize olsun dünkü serzenişimi feryadımı duyupta canla başla çalışıp o yoğunluğun içinde listeyi bulan arkadaşlara müteşekkürüm rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim utandırmasın dile düşürmesin hamiş kalan arkadaşlara hayırlı olsun allah sağlıklı evlatlar koynunuza almayı nasip etsin bir nefeste kurtarsın lakin üzüldüğüm bişey var 115 kişi var umut listesinde gittikçe çoğalıyoruz rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin rabbim dualarımızı çevirmesin .
olsun gene anacım atıyormuş ya sen ona bak allahım hayırşısıyla diğerlerinde bunda sorun olmadığı gibi diğerlerindede yaşatmaz canım benimescales duyamadımkı anacım bizim dr kı seslı değilmıs ama gördukk kaydirigubbakcemile3
darısı basıan cok gusel bir hiss ..
istanbulll ben sana sordum ama cnm sen cevap yazmadın görmedın galıbaa ...bye cnm gene gel
nülü senın memiişler normal 80 mı yoksa su toplayıcılar var küçültücüler ondakı 80 mı normal seksen ise iyi ben napıyım benım toplayıcılarda 80 D düşünn :))
hoşgeldin nasılsın bakemslm kızlar nasılsınız...
beni de listeye yasarmısınız:))) Dün Hapımın son günüydü. Bıraktım.adetime 1 haftadan fazla süre var. Bu sürede hamile kalma olasılığım var mıdır acaba:)??
hoşgeldin canım benim aramıza bu ne hapı anlamadım ben gamyoncuiremsubeni de listeye yasarmısınız:))) Dün Hapımın son günüydü. Bıraktım.adetime 1 haftadan fazla süre var. Bu sürede hamile kalma olasılığım var mıdır acaba:)??
hoşbulduk bebiş escales nilüşşşş bende napıyım ya canım sıkılıyo
bi çıkıp gezsemmii
çok sıkıldıysan gez canım ne oldu şekerim özel değilse neye sıkkın canın bukadar şekercim :1closedeyes:hoşbulduk bebiş escales nilüşşşş bende napıyım ya canım sıkılıyo
bi çıkıp gezsemmii
kızlar hepiniz kilodan konuşuyorsunuz acaba ben zayıfım diyemi hamiş kalmıyorum boyum 165 kilom 52
abyosun+, bebis02, dil_nur+, ESCALES+, hulya879, nilüfer79+, rengarenk_, sironaa, sulezehra+, vildangel+, xnazox, yeb2004 hepinizi öpüyommmm
abyosun+, bebis02, dil_nur+, ESCALES+, hulya879, nilüfer79+, rengarenk_, sironaa, sulezehra+, vildangel+, xnazox, yeb2004 hepinizi öpüyommmm
hoşgeldin aramıza..beryal arkadaşımız ekler seni de listeye..ne zamandır bebiş istiyorun..beni de listeye yasarmısınız:))) Dün Hapımın son günüydü. Bıraktım.adetime 1 haftadan fazla süre var. Bu sürede hamile kalma olasılığım var mıdır acaba:)??
hoşgeldin...sanada hayırlı cumalar..nasıslın güzelim..herkeze hayırlı cumalar merabalarr
çok zayıf değilsin güzelim..boyuna göre ..aşırı kilo ve aşırı zayıflıkta hamile klamk zor oluyor arkadaşım 4 kez düşük yaptı 1,60 boyu var 39 kilo kilo alamıyor..2-3 ayda bebeği düşüyor..önce kilo alması gerek.aşırı kilolara da diyet uygulanıyor hamilelik öncesi..kızlar hepiniz kilodan konuşuyorsunuz acaba ben zayıfım diyemi hamiş kalmıyorum boyum 165 kilom 52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?