abyosun+, bebis02, dil_nur+, ESCALES+, hulya879, nilüfer79+, rengarenk_, sironaa, sulezehra+, vildangel+, xnazox, yeb2004 hepinizi öpüyommmm
bişi olduğundan dill yaww bazen olursa daral gelir ama aslında hiç bişey yapmak istemezsin öle bişi
ama ewt biraz hava alıyım market alışverişi yapmam gerek hemmm şimdilik hoşçakalınnnn bb
terazi işareti var sağ üst tarafta..herkesin..ona tıkla..bak ben şimdi rep veriyorum..ya bişey sorcam repi nasıl veriyorsunuz
hoş geldin güzelim..nasılsın dil nur?ŞenizŞeniz sıkma canını canım benim
kızlar hepiniz kilodan konuşuyorsunuz acaba ben zayıfım diyemi hamiş kalmıyorum boyum 165 kilom 52
anladım canım benim senin için daralmışbişi olduğundan dill yaww bazen olursa daral gelir ama aslında hiç bişey yapmak istemezsin öle bişi
ama ewt biraz hava alıyım market alışverişi yapmam gerek hemmm şimdilik hoşçakalınnnn bb
ok aldım cnm diyetini uygulayacam hemencanımcım önemli değil ben arada bir zayıflama topiklerinede bakıyorum ya o bakımdan aşağıda görmemişindir önemli değil yani kuşum
kız ben sana yaptığım diyeti yazayım çok kolay aç kalmıyorsun yani istersen sporlada pekiştir daha iyi olur
ağdanı kuafördemi yaptırıyoniyi bebişim yaa.bugun doktora gideceğim...öğleden sonrada kuaföre ağdaya gideceğim söylemesi ayıptır...yinede hazırlıklı olayımda bide muayene falan etceği tutar kadının...
vildancım zannedersem dolu yağıcak diye bana yazdın ama bu rep yağmuru canım kimse şemsiye tutmasın fırtınada olabilir
yağdırdım falla kimin neresine geldi bilemem
dün bizim burda bi rep yağdı camlar sırf çamur içinde kaldı bide bugün cam silecem
bişi olduğundan dill yaww bazen olursa daral gelir ama aslında hiç bişey yapmak istemezsin öle bişi
laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015: klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook
ok aldım cnm diyetini uygulayacam hemen
bide sabahları kekik suyuna başladım oda çok verdiriyomuş diye duydum
ağdanı kuafördemi yaptırıyon
yağdırdım falla kimin neresine geldi bilemem
dün bizim burda bi rep yağdı camlar sırf çamur içinde kaldı bide bugün cam silecem
evet canım kuaförde yaptırıyorum ama arkadaşım aynı zamanda yapan kişi..güzellik uzmanı ve çok temiz biryer..çok rahat oluyor..ama bazen kendimde yapıyorum.
iyiyim canım saol geçmişe takılanlardanım ama benim adım suluzehra değil kız :)))) şulezehrasuluzehra nasılsınnn nedne yazmıyonnnn
laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015: klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?