Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar hepiniz kilodan konuşuyorsunuz acaba ben zayıfım diyemi hamiş kalmıyorum boyum 165 kilom 52

pek sanmam ya zayıflık sağlık demek bana göre)))))))))
hatta bana doktor zayıflarsan daha kolay hamiş kalırsın demişti:CüvCüv:

bişi olduğundan dill yaww bazen olursa daral gelir ama aslında hiç bişey yapmak istemezsin öle bişi
anladım canım benim senin için daralmış
ama ewt biraz hava alıyım market alışverişi yapmam gerek hemmm şimdilik hoşçakalınnnn bb

git canım biraz dağıt kafanı alışveriş yap toparlanınca girersin canım benim :CüvCüv:

kızlar ben yemeğe çıkıyorum..öğleden sonra görüşürüz..kendinize iyi bakın..hepinizi çok öpüyorum

ok aldım cnm diyetini uygulayacam hemen
bide sabahları kekik suyuna başladım oda çok verdiriyomuş diye duydum

bişi olduğundan dill yaww bazen olursa daral gelir ama aslında hiç bişey yapmak istemezsin öle bişi

hımmm banada çok olurr...
git git markete git bişiler alırken geçer hemen...sonra mutlulukla eve gelir yerleştirirsin aldıklarını falan ...bi kahve yapar içersin ohhh değmeyin keyfimee:lepi:

laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015:klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook

laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015:klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook

annaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

a.s.vildancım geçmiş olsun çalışmalara devam ama hamiş kalmadığımız gibi bide adat sancısı çekiyoruzsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…