olsun vildann çaışmalara devaamm
annaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evet bana gelmiş teşekkür ederim ben sana daha önce vermiştim şimdi veremiyorum dinlen diyor:))kızlar bende hepinize rep verdim
hoşbuldum canım iyidir senden nbr :1hug:hoş geldin güzelim..nasılsın dil nur?
hoşbuldum canımcım nasılsın bakalım bebişim nasıl Şenizdiloşşşşşşşşşş hoşgeldin bebişkooooo
of canım ya bu bizim kaderimiz benimde eli kulağında sanki belim ağrıyo bugün :çok üzgünüm:laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015: klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook
cnm sorun ne yani o linkimi inceleyelim
hoşgeldin cnm saol seninde cuman mübarek olsunnasılsınız hanımlar cumanız mübarek olsun
heee adet yerini bulsun diyemisırnaşık şeyadet repi verdim bende sana-tatlicadiarzu-
a.s.vildancım geçmiş olsun çalışmalara devam ama hamiş kalmadığımız gibi bide adat sancısı çekiyoruzsenağlama
anacım ne diyeyim şimdi gözün aydın mı diyeyim üzldümmü diyeyim sence hangisini diyeyim düğüne gideceğim diye tutturmuştun anacımlaelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015: klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook
Kızlar beni de ekleyiverin listeye yerimseniben
Adetim 4 gün geçti 2. günü test yaptım negatif çıktı
Hiç belirti yok CADIARZU
nadir gelip giden mide bulantısı, bide göğüs hassasiyetim var o da aman aman değil CADIARZU, kafam çok karışık hayırlısı bakalım
buna şükür hiç olamayanlar var ben şimdi farlutal kullanıyoru olmak için onu içmesem aylarca olmam canım bidahaki aya sakla umudunu sen zaten olmak istiyordun dimi düğünde oynamak içincnm sorun ne yani o linkimi inceleyelim
hoşgeldin cnm saol seninde cuman mübarek olsun
heee adet yerini bulsun diyemisırnaşık şey
bende dün dedim adet olacak gibi karnım ağrıyo diye ama pazartesiye öyle inanmışımki ihtimal vermedim
dünde kocike dedim içimden bişeyler kopuyo yine ama daha erken dedim hiç yanılmaz zaten belirtiler sabit
sancıda cabası
bide öksürük oldum öksürdükçe gidiyo sinirrrrrrr oldummmmÇok üzgünüm çoook
aramıza hoşgeldin cnmbende de yeni başladım çalışmalara inş en kısa sürede sizinle mutlu haberleri paylaşırım arkadaşlar.
ok cnm sende hoşgeldinKızlar beni de ekleyiverin listeye yerimseniben
Adetim 4 gün geçti 2. günü test yaptım negatif çıktı
Hiç belirti yok CADIARZU
nadir gelip giden mide bulantısı, bide göğüs hassasiyetim var o da aman aman değil CADIARZU, kafam çok karışık hayırlısı bakalım
hoşbuldum canım iyidir senden nbr :1hug:
hoşbuldum canımcım nasılsın bakalım bebişim nasıl Şeniz
of canım ya bu bizim kaderimiz benimde eli kulağında sanki belim ağrıyo bugün :çok üzgünüm:
aman hiçde üzülmem salla gitsin önümüzdeki maçlara bakıcaz artıksüprizzzzz :teytey::teytey:
seninde cuman mübarek olsun canım duaların kabul olsun inşAllah
hepinizin cuması mübarek olsun kızlar bu mübarek günün hatrına tüm isteyenlere meleklerini yollasın inşallah :Saruboceq:
hepinizin cuması mübarek olsun kızlar bu mübarek günün hatrına tüm isteyenlere meleklerini yollasın inşallah :Saruboceq:
sen bana bakma istemem yan cebime koydu o akıllımanacım ne diyeyim şimdi gözün aydın mı diyeyim üzldümmü diyeyim sence hangisini diyeyim düğüne gideceğim diye tutturmuştun anacım
buna şükür hiç olamayanlar var ben şimdi farlutal kullanıyoru olmak için onu içmesem aylarca olmam canım bidahaki aya sakla umudunu sen zaten olmak istiyordun dimi düğünde oynamak için
vildanıımmm noluuurrr üzülmeee valla bende bu ay adet olmayı bekliyorum ama zaman geçmiyo anlıyorum seni ama sen üzülünce bizde üzülüuyosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?