Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar beni de ekleyiverin listeye yerimseniben
Adetim 4 gün geçti 2. günü test yaptım negatif çıktı
Hiç belirti yok CADIARZU
nadir gelip giden mide bulantısı, bide göğüs hassasiyetim var o da aman aman değil CADIARZU, kafam çok karışık hayırlısı bakalım

hoş geldin güzelim..nasılsın dil nur?
hoşbuldum canım iyidir senden nbr :1hug:

diloşşşşşşşşşş hoşgeldin bebişkooooo
hoşbuldum canımcım nasılsın bakalım bebişim nasıl Şeniz

laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015:klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook
of canım ya bu bizim kaderimiz benimde eli kulağında sanki belim ağrıyo bugün :çok üzgünüm:
aman hiçde üzülmem salla gitsin önümüzdeki maçlara bakıcaz artıksüprizzzzz :teytey::teytey:

cnm sorun ne yani o linkimi inceleyelim
nasılsınız hanımlar cumanız mübarek olsun
hoşgeldin cnm saol seninde cuman mübarek olsun
adet repi verdim bende sana-tatlicadiarzu-
heee adet yerini bulsun diyemisırnaşık şey
a.s.vildancım geçmiş olsun çalışmalara devam ama hamiş kalmadığımız gibi bide adat sancısı çekiyoruzsenağlama

bende dün dedim adet olacak gibi karnım ağrıyo diye ama pazartesiye öyle inanmışımki ihtimal vermedim
dünde kocike dedim içimden bişeyler kopuyo yine ama daha erken dedim hiç yanılmaz zaten belirtiler sabit
sancıda cabası
bide öksürük oldum öksürdükçe gidiyo sinirrrrrrr oldummmmÇok üzgünüm çoook

hepinizin cuması mübarek olsun kızlar bu mübarek günün hatrına tüm isteyenlere meleklerini yollasın inşallah :Saruboceq:

laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015:klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook
anacım ne diyeyim şimdi gözün aydın mı diyeyim üzldümmü diyeyim sence hangisini diyeyim düğüne gideceğim diye tutturmuştun anacım

hoşgeldin canım aramıza toprağım gelince seni ekler listeye tatlım inşallah bebiş vardır güzelim:lepi:

buna şükür hiç olamayanlar var ben şimdi farlutal kullanıyoru olmak için onu içmesem aylarca olmam canım bidahaki aya sakla umudunu sen zaten olmak istiyordun dimi düğünde oynamak için

Hoşbulduk canımm
İnşallah vardır inşallahhh :Saruboceq:
hoşgeldin canım aramıza toprağım gelince seni ekler listeye tatlım inşallah bebiş vardır güzelim:lepi:[/QUOTE]

bende de yeni başladım çalışmalara inş en kısa sürede sizinle mutlu haberleri paylaşırım arkadaşlar.
aramıza hoşgeldin cnm
ok cnm sende hoşgeldin
umut listerimiz gelsin seni ekler (beryal)

hehe napalım kader
ama ben dedim seninle beraber kalacam diye çabuk sende adet ol bakiiiimalkisalkisalkis

vildanıımmm noluuurrr üzülmeee valla bende bu ay adet olmayı bekliyorum ama zaman geçmiyo anlıyorum seni ama sen üzülünce bizde üzülüuyosss

hepinizin cuması mübarek olsun kızlar bu mübarek günün hatrına tüm isteyenlere meleklerini yollasın inşallah :Saruboceq:

SENİDE CUMAN MUBAREK OLSUN CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAGOLL HADİ ŞİMDİ HEP BİRLİKTE AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saru

anacım ne diyeyim şimdi gözün aydın mı diyeyim üzldümmü diyeyim sence hangisini diyeyim düğüne gideceğim diye tutturmuştun anacım
sen bana bakma istemem yan cebime koydu o akıllım
düğünede gitmezdim şakkıdı
şaka şaka zamanı değilmiş daha demekki kısmet napalım
hehe kullandığım smileylerden kafan karıştı demi
adet olunca bende öyle karıştımda ruh halimi yansıttım sizede:roflol::roflol:
şimdi biraz daha iyiyim sanki
ama bende halay çektirmek istiyodum yaaaaa
buna şükür hiç olamayanlar var ben şimdi farlutal kullanıyoru olmak için onu içmesem aylarca olmam canım bidahaki aya sakla umudunu sen zaten olmak istiyordun dimi düğünde oynamak için

çok şükür cnm bi anlık şaşkınlık işte hayal kırıklığı yapıştırdım geçti gitti dermişim

vildanıımmm noluuurrr üzülmeee valla bende bu ay adet olmayı bekliyorum ama zaman geçmiyo anlıyorum seni ama sen üzülünce bizde üzülüuyosss

birascık üzüldüm ama ben çabuk atlatırımalkisalkisalkis
neyse son hız spora kilo vermeye devam napalımdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…