hepinizin cuması mübarek olsun kızlar bu mübarek günün hatrına tüm isteyenlere meleklerini yollasın inşallah :Saruboceq:
canım sende bu neşe varken tüm üzüntülerin üstesinden gelirsin bence çok özeniyorum bu konuda sana rabbim neşeni daim etsin inş birazda bana versin :)))birascık üzüldüm ama ben çabuk atlatırımalkisalkisalkis
neyse son hız spora kilo vermeye devam napalımdelikafadulden
hepinizin cuması mübarek olsun kızlar bu mübarek günün hatrına tüm isteyenlere meleklerini yollasın inşallah :Saruboceq:
dedim ya gülüm belirtiler var ama daha bişey olmadı beni biliyon boş gebelik geçiriyom sürekli 3 ay aş eriyom adet olmuyom hamileyim sanıyom sonuç fos çıkıyo :roflol:aramıza hoşgeldin cnm
ok cnm sende hoşgeldin
umut listerimiz gelsin seni ekler (beryal)
hehe napalım kader
ama ben dedim seninle beraber kalacam diye çabuk sende adet ol bakiiiimalkisalkisalkis
amin canım :Saruboceq:seninde cuman mübarek olsun canım duaların kabul olsun inşAllah
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:SENİDE CUMAN MUBAREK OLSUN CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAGOLL HADİ ŞİMDİ HEP BİRLİKTE AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saru
alkisalkisalkis sinir oldummmmmmm sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrÇok üzgünüm çoook
canım sende bu neşe varken tüm üzüntülerin üstesinden gelirsin bence çok özeniyorum bu konuda sana rabbim neşeni daim etsin inş birazda bana versin :)))
adet repi verdim bende sana-tatlicadiarzu-
amin canımkaydirigubbakcemile5 evelallah cnm allah neşemizi ağzımızın tadını bozmasın
ben kendim yapmam gerekeni yapıyorum gerisi allaha kalmış verirse iyi olur vermezsede napalım kısmette yokmuş buna şükür:1hug:
hoşgeldin canım benim aramızaBende bebek istiyorum.....
[/QUOTE] umarım vardırda meleğin seni fazla bekletmez canişkomHoşbulduk canımm
İnşallah vardır inşallahhh :Saruboceq:
hoşgeldin canım aramıza toprağım gelince seni ekler listeye tatlım inşallah bebiş vardır güzelim:lepi:
kız valla kafam karıştı öyle smileyleri görünce sen kafanı takma bak bu ay olmadı gelecek ay sağlam çalışırsın hem doktorada gidiyorsun yumoşların gelişir bebişin gelecek ay olur takma sen kafaya canişkom benimsen bana bakma istemem yan cebime koydu o akıllım
düğünede gitmezdim şakkıdı
şaka şaka zamanı değilmiş daha demekki kısmet napalım
hehe kullandığım smileylerden kafan karıştı demi
adet olunca bende öyle karıştımda ruh halimi yansıttım sizede:roflol::roflol:
şimdi biraz daha iyiyim sanki
ama bende halay çektirmek istiyodum yaaaaa
çok şükür cnm bi anlık şaşkınlık işte hayal kırıklığı yapıştırdım geçti gitti dermişim
biz burdayız ya şekerim kız bugün adama ne içirdin bakalım kaydirigubbakcemile2merhabalar arkadaslar kimse yok mu
burdayız meleksen cnm buyurmerhabalar arkadaslar kimse yok mu
aman dur bu sefer boş olmasın ....şaka kıs benle olacan diye bi şart yok sıkma canını belki bu sefer hamişsindir:Saruboceq:dedim ya gülüm belirtiler var ama daha bişey olmadı beni biliyon boş gebelik geçiriyom sürekli 3 ay aş eriyom adet olmuyom hamileyim sanıyom sonuç fos çıkıyo :roflol:
CANIM BENİM MRH BOZMA MORALİNİ BAK SEVİNKİ DÜZENLİ OLUYOSUN BENİM EN AZ 5 GÜN ATIYO OZAMANDA STRESE GİRİYO İNSAN BEKLEDİĞİ İÇİN HAYIRLISI İNŞ BİZİMDE OLUR SIKMA CANINIa.s.a.s.a.s.
kızlarrr haberiniz olsun hedefim 1000 rep:)))
sağolasın canım benim nasıl olayım işte adet olmayı bekliyom bugünlerde senden nbr canımamin canım benim amin seninde cuman mübarek olsun ve o yüce yaradanım sanada meleklerini yollasın tatlı kuşum nasılsın dil_nur cum nasıl gidiyor bakalım
AMİİİNNN CANIM BENİM :Saruboceq::Saruboceq:amiiiin diloşum canım allah gönlümüze göre versin :Saruboceq:Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?