Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hepinizin cuması mübarek olsun kızlar bu mübarek günün hatrına tüm isteyenlere meleklerini yollasın inşallah :Saruboceq:

amin canım benim amin seninde cuman mübarek olsun ve o yüce yaradanım sanada meleklerini yollasın tatlı kuşum nasılsın dil_nur cum nasıl gidiyor bakalım

aramıza hoşgeldin cnm

ok cnm sende hoşgeldin
umut listerimiz gelsin seni ekler (beryal)

hehe napalım kader
ama ben dedim seninle beraber kalacam diye çabuk sende adet ol bakiiiimalkisalkisalkis
dedim ya gülüm belirtiler var ama daha bişey olmadı beni biliyon boş gebelik geçiriyom sürekli 3 ay aş eriyom adet olmuyom hamileyim sanıyom sonuç fos çıkıyo :roflol:

seninde cuman mübarek olsun canım duaların kabul olsun inşAllah
amin canım :Saruboceq:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

alkisalkisalkis sinir oldummmmmmm sinirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrÇok üzgünüm çoook

CANIM BENİM MRH BOZMA MORALİNİ BAK SEVİNKİ DÜZENLİ OLUYOSUN BENİM EN AZ 5 GÜN ATIYO OZAMANDA STRESE GİRİYO İNSAN BEKLEDİĞİ İÇİN HAYIRLISI İNŞ BİZİMDE OLUR SIKMA CANINIa.s.a.s.a.s.

canım sende bu neşe varken tüm üzüntülerin üstesinden gelirsin bence çok özeniyorum bu konuda sana rabbim neşeni daim etsin inş birazda bana versin :)))

kaydirigubbakcemile5 evelallah cnm allah neşemizi ağzımızın tadını bozmasın
ben kendim yapmam gerekeni yapıyorum gerisi allaha kalmış verirse iyi olur vermezsede napalım kısmette yokmuş buna şükür:1hug:

Bende bebek istiyorum.....
hoşgeldin canım benim aramıza
Hoşbulduk canımm
İnşallah vardır inşallahhh :Saruboceq:
hoşgeldin canım aramıza toprağım gelince seni ekler listeye tatlım inşallah bebiş vardır güzelim:lepi:
[/QUOTE] umarım vardırda meleğin seni fazla bekletmez canişkom

kız valla kafam karıştı öyle smileyleri görünce sen kafanı takma bak bu ay olmadı gelecek ay sağlam çalışırsın hem doktorada gidiyorsun yumoşların gelişir bebişin gelecek ay olur takma sen kafaya canişkom benim

merhabalar arkadaslar kimse yok mu
biz burdayız ya şekerim kız bugün adama ne içirdin bakalım kaydirigubbakcemile2

merhabalar arkadaslar kimse yok mu
burdayız meleksen cnm buyur
dedim ya gülüm belirtiler var ama daha bişey olmadı beni biliyon boş gebelik geçiriyom sürekli 3 ay aş eriyom adet olmuyom hamileyim sanıyom sonuç fos çıkıyo :roflol:
aman dur bu sefer boş olmasın ....şaka kıs benle olacan diye bi şart yok sıkma canını belki bu sefer hamişsindir:Saruboceq:
hamilelik belirtileride adet belirtilerine çok benziyo

saol cnm teşekkür ederim Şeniz
inşallah olur valla elimden geleni yapıyom kaydirigubbakcemile5

amin canım benim amin seninde cuman mübarek olsun ve o yüce yaradanım sanada meleklerini yollasın tatlı kuşum nasılsın dil_nur cum nasıl gidiyor bakalım
sağolasın canım benim nasıl olayım işte adet olmayı bekliyom bugünlerde senden nbr canım

amiiiin diloşum canım allah gönlümüze göre versin :Saruboceq:Şeniz
AMİİİNNN CANIM BENİM :Saruboceq::Saruboceq:

puanlardan takip ediyorum hayatım puanım 1000 olsun istiyorum bennnalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…