benimkide 10,000kızlarrr haberiniz olsun hedefim 1000 rep:)))
umarım vardırda meleğin seni fazla bekletmez canişkomhoşgeldin canım benim aramıza
hehehehe cnm benim bugun sorma uya kalmisik az da ise gec kalmis ti esim 6 da allarm caldi ruya sanmisik bi actim gozumu 6.30 hemen firladik cikti hemen kahvalti bile edemedi pasam bisi iciremedim ama aksama bol iciricem ki yarin erken sate deneme yapcaz
hani terazi varya üstte onu tıklıyosun canım o oluyo rep
valla verdim billa verdim melike vildan mercan ayşe verdim sizlere heeee
kötü içerik yazıyoya sağda onun yanıda hayatım
sırnaşık şeysırnaşık şey bir an bende öyle karıştımda cnmbenimkide 10,000
umarım vardırda meleğin seni fazla bekletmez canişkom
kız valla kafam karıştı öyle smileyleri görünce sen kafanı takma bak bu ay olmadı gelecek ay sağlam çalışırsın hem doktorada gidiyorsun yumoşların gelişir bebişin gelecek ay olur takma sen kafaya canişkom benim
biz burdayız ya şekerim kız bugün adama ne içirdin bakalım kaydirigubbakcemile2
burdayız meleksen cnm buyur
aman dur bu sefer boş olmasın ....şaka kıs benle olacan diye bi şart yok sıkma canını belki bu sefer hamişsindir:Saruboceq:
hamilelik belirtileride adet belirtilerine çok benziyo
saol cnm teşekkür ederim Şeniz
inşallah olur valla elimden geleni yapıyom kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım inş önemli bişey değildir sende Allaha emanet olben gidiyom hadi gelince görüşürük
hasteyim dr gidiyom öksürük olmuştum 1 aydır geçmedi artık nefes alamıyom tıkandım iyice gidiyimde bi ilaçmı yazar filimmi çeker ne oldum zatürremi oldum anlayalım bakalım
hadi allaha emanet olun
geçmiş olsun canım ya bu havalar bir açık bir kapalı aldatıyo insanıben gidiyom hadi gelince görüşürük
hasteyim dr gidiyom öksürük olmuştum 1 aydır geçmedi artık nefes alamıyom tıkandım iyice gidiyimde bi ilaçmı yazar filimmi çeker ne oldum zatürremi oldum anlayalım bakalım
hadi allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?