Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

hehehehe cnm benim bugun sorma uya kalmisik az da ise gec kalmis ti esim 6 da allarm caldi ruya sanmisik bi actim gozumu 6.30 hemen firladik cikti hemen kahvalti bile edemedi pasam bisi iciremedim ama aksama bol iciricem ki yarin erken sate deneme yapcaz

kızlarrr haberiniz olsun hedefim 1000 rep:)))
benimkide 10,000
hoşgeldin canım benim aramıza
umarım vardırda meleğin seni fazla bekletmez canişkom

kız valla kafam karıştı öyle smileyleri görünce sen kafanı takma bak bu ay olmadı gelecek ay sağlam çalışırsın hem doktorada gidiyorsun yumoşların gelişir bebişin gelecek ay olur takma sen kafaya canişkom benim

biz burdayız ya şekerim kız bugün adama ne içirdin bakalım kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]
sırnaşık şeysırnaşık şey bir an bende öyle karıştımda cnm
inşallah bende önümüzdeki ay veririm müjde :Saruboceq:

kız allah iyiliğini versin senin adam garibim isyan bayraklarını çekicek sonunda bari bu sefer başka bir şey içer böö gelmiştir seninkine valla benimkine versem pekmezi o yok demez vallada ama çok şekerli kolay kolay insan içemez onu valla gamyoncuiremsu

escales cnm ben esimle 4 bucuk yil ciktim evlenmeyede taaa londradan kactim ben esime ol desem hemen olur benim icin pekmez ne ki ben benşim icin dil ikimiz icin bisi istiyorum dimi ama cnm

sırnaşık şeysırnaşık şey bir an bende öyle karıştımda cnm
inşallah bende önümüzdeki ay veririm müjde :Saruboceq:[/QUOTE]

olur inşallah canım benim sen kafanı takma aslında takmazsın bunada eminimde bizim burda en çok neşe saçan sensin eminimki bu ay sen hiç umursamazsın artık gelecek aya ise iyi çalışırsınız dersinize anacım inşallah gelecek ay da senin bebiş bağırır ortalıklarda onada mercimek deriz yada fasulya deriz anacım öyle gezinip durur artık sitede kız valla güzsel olur heeeegamyoncuiremsu

ben gidiyom hadi gelince görüşürük
hasteyim dr gidiyom öksürük olmuştum 1 aydır geçmedi artık nefes alamıyom tıkandım iyice gidiyimde bi ilaçmı yazar filimmi çeker ne oldum zatürremi oldum anlayalım bakalım

hadi allaha emanet olun

ne bileyim canım ya keşke öyle olsa ama hayırlısı bakalım :Saruboceq::Saruboceq:

bugun cok usuyorum adet biti da 2 gun bugun kar varmis gibi usuyorum usutumune ben balkan cocuguyum pek usumezdim de usuyom nedense bugun

geçmiş olsun canım inş önemli bişey değildir sende Allaha emanet ol

geçmiş olsun canım ya bu havalar bir açık bir kapalı aldatıyo insanı
öpüyorum seni kendine dikkat et Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…