Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dilnur hani şu ansızın gelsen keşke yazmışsınya şimd, okudum onu çok hoş canım tüylerim diken diken oldu burnum sızladı ağlamamk için kendimi sıkıyorum şuansenağlama

neyse kızlar bende gidiyom benim kocişimde hasta eve geliyo şimdi öpüyorum hepinizi
iyi muhabbetler

saol cnm pozitifim demisırnaşık şey
en uzun yarım saat taktım kafaya geçti gitti şimdi sositosositosositososito
bide adaçayı alıyım bakıyım
incirde alıyım bu ay
sabaha kadarda yatıyım
dersime konsantre oluyumCADIARZU başka başkaaaaa ıııııııııııııııı daha ne vardı yaff:uhm: neyse hepsini deniycem bu ay işi şansa bırakmam

haaa alkisalkisalkis soğan vardı ama onu yapmammmmmmmmmkafamçokkarıştı

abyosun+, bebis02, dil_nur+, ESCALES+, hulya879, nilüfer79+, rengarenk_, sironaa, sulezehra+, vildangel+, xnazox, yeb2004 hepinizi öpüyommmm
bende seni öpüyorum canım
laelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015:klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook
canın sağolsun canım gelecek ay inşallah tutar müjdeli haberler veririz
kızlar bende hepinize rep verdim
evet teşekkür ederim rep için bende sana hemen borcumu ödedim
evet bana gelmiş teşekkür ederim ben sana daha önce vermiştim şimdi veremiyorum dinlen diyor:))
bana niye vermedin
bence bekle biraz sonra testi tekrarla bazen yanıltabiliyor bu testler
kızlarrr haberiniz olsun hedefim 1000 rep:)))
ee o repe ulaşmak için seninde parmaklarının çalışması lazım demi ama
valla verdim billa verdim melike vildan mercan ayşe verdim sizlere heeee
bana niye vermedin veremedinmi

çok geçmiş olsun bende öyle oldum ama hastaneye falan gitmedim çok uzun sürdü sen hemen git canım

geçmiş olsun canım inş önemli bişey değildir sende Allaha emanet ol
saol cnm Şeniz
geçmiş olsun canım ya bu havalar bir açık bir kapalı aldatıyo insanı
öpüyorum seni kendine dikkat et Şeniz
saol cnm hiç dikkat etmedim sporda yapıp terledim bide kaloriferler erken kapandı alışık değildik hasta olduk
canın sağolsun canım gelecek ay inşallah tutar müjdeli haberler veririz

çok geçmiş olsun bende öyle oldum ama hastaneye falan gitmedim çok uzun sürdü sen hemen git canım
saol hayatım inşallah aylar torbaya girmedi demialkisalkisalkis
çoban canım ayyy çok gururlandım kızzz

hmm ok iyi bak kuçu kuçuya
bizde kangallıyız kangal sandım
kangal köpeğide çoban köpeği değilmiki yaff:uhm:

ablası sen onu bi görsen 2 dakka yerinde durmuyo kıpır kıpır okadar komik ve tombişki bazen elimizden bişey kapmak için zıplıyo(çalışıyo) geri takla şeklinde düşüyo kocaman poposu ee bana çekmiş:)))

kangal daha kaliteli canım ırk olarak bu da özel bi köpek ama kangal kadar değil gerçi eşim biliyo genelde ama ben sadece seviyorum

yaaa kimse seracettinimi görmüyommuuu
adı seracettin mi süpermiş..ben bayılırım köpeklere..eşimn tamam dese bugün alırım valla.. şidilik komşumun köpeği ile idare ediyorum goldenrotraver var..çok insancıllar..harika şeyler şu hayvanlar..

kızlar ben geldimmm bu arada :) neler yaptınız bakalım yokluğumda..özledim valla hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…