olur inşallah canım benim sen kafanı takma aslında takmazsın bunada eminimde bizim burda en çok neşe saçan sensin eminimki bu ay sen hiç umursamazsın artık gelecek aya ise iyi çalışırsınız dersinize anacım inşallah gelecek ay da senin bebiş bağırır ortalıklarda onada mercimek deriz yada fasulya deriz anacım öyle gezinip durur artık sitede kız valla güzsel olur heeeegamyoncuiremsu
canım benim ya benide ağlatacan şimdi bak senağlamasenağlamadilnur hani şu ansızın gelsen keşke yazmışsınya şimd, okudum onu çok hoş canım tüylerim diken diken oldu burnum sızladı ağlamamk için kendimi sıkıyorum şuansenağlama
yaaa kimse seracettinimi görmüyommuuu
bende seni öpüyorum canımabyosun+, bebis02, dil_nur+, ESCALES+, hulya879, nilüfer79+, rengarenk_, sironaa, sulezehra+, vildangel+, xnazox, yeb2004 hepinizi öpüyommmm
canın sağolsun canım gelecek ay inşallah tutar müjdeli haberler veririzlaelaelaelaelaeben adet oldum az öncesırnaşık şey:roflol:delikafaduldensenağlama:teytey::dilcikar:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm::lepi::dance::a015: klava::CüvCüv:Çok üzgünüm çoook
evet teşekkür ederim rep için bende sana hemen borcumu ödedimkızlar bende hepinize rep verdim
bana niye vermedinevet bana gelmiş teşekkür ederim ben sana daha önce vermiştim şimdi veremiyorum dinlen diyor:))
bence bekle biraz sonra testi tekrarla bazen yanıltabiliyor bu testlerKızlar beni de ekleyiverin listeye yerimseniben
Adetim 4 gün geçti 2. günü test yaptım negatif çıktı
Hiç belirti yok CADIARZU
nadir gelip giden mide bulantısı, bide göğüs hassasiyetim var o da aman aman değil CADIARZU, kafam çok karışık hayırlısı bakalım
ee o repe ulaşmak için seninde parmaklarının çalışması lazım demi amakızlarrr haberiniz olsun hedefim 1000 rep:)))
bana niye vermedin veremedinmivalla verdim billa verdim melike vildan mercan ayşe verdim sizlere heeee
ben gidiyom hadi gelince görüşürük
hasteyim dr gidiyom öksürük olmuştum 1 aydır geçmedi artık nefes alamıyom tıkandım iyice gidiyimde bi ilaçmı yazar filimmi çeker ne oldum zatürremi oldum anlayalım bakalım
hadi allaha emanet olun
çok tatlıymış alkisalkisalkisalkisalkisalkisçoban canım ayyy çok gururlandım kızzz
saol cnm Şenizgeçmiş olsun canım inş önemli bişey değildir sende Allaha emanet ol
saol cnm hiç dikkat etmedim sporda yapıp terledim bide kaloriferler erken kapandı alışık değildik hasta oldukgeçmiş olsun canım ya bu havalar bir açık bir kapalı aldatıyo insanı
öpüyorum seni kendine dikkat et Şeniz
saol hayatım inşallah aylar torbaya girmedi demialkisalkisalkiscanın sağolsun canım gelecek ay inşallah tutar müjdeli haberler veririz
çok geçmiş olsun bende öyle oldum ama hastaneye falan gitmedim çok uzun sürdü sen hemen git canım
çoban canım ayyy çok gururlandım kızzz
adı seracettin mi süpermiş..ben bayılırım köpeklere..eşimn tamam dese bugün alırım valla.. şidilik komşumun köpeği ile idare ediyorum goldenrotraver var..çok insancıllar..harika şeyler şu hayvanlar..yaaa kimse seracettinimi görmüyommuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?