Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

TŞK CANIM BİDE BEN VERE BİLSEM HEMEN SİZEDE VERİCEMkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlarrr resim nasıl o benim canım seracettinimmmm
canım tam belli olmuyor canım ya

escales cnm ben esimle 4 bucuk yil ciktim evlenmeyede taaa londradan kactim ben esime ol desem hemen olur benim icin pekmez ne ki ben benşim icin dil ikimiz icin bisi istiyorum dimi ama cnm

canım sakın ha sakın yanlış anlama ben işin gırgırındayım sonuçta bizde bebişler için uğraşıyoruz eşlerimizde bunun farkında tatlım

yok cnm arkadasim niye yalnis anlim biz kardes gibiyiz yalnis kimse kimseyi anlamaz anlamasinda zaten bu sitede

selammlaarr..Nasılsınız fıstıklar?yerimseniben
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
mrb kızlar nasılsınız

kuşum sana veremiyorum şuan o yüzden kaldı tatlı kuşum
iyiyim ben de çok şükür..SEn nasılsın?
Kırmızı kart gördüm bugün..Beni listeden silip 22 Haziran a yazabilir misiniz bu arada kızlarr..Beryal mi yazıyodu onu gerçi yok sanırım şu an..

canım üzülme gelecek ay hamişlere çıkarsın canım benim bu arada toprağım ayarlıyordu listeyi canım benim :ecrin_bebek:

Neyse kızlar kimse pc başında değil sanırsam..Benim dee bissürü işim war da öle bi bakiim dedim girerim 1 kaç sonra inş.Hadi öptüm sizii..yerimseniben

iyiyim ben de çok şükür..SEn nasılsın?
Kırmızı kart gördüm bugün..Beni listeden silip 22 Haziran a yazabilir misiniz bu arada kızlarr..Beryal mi yazıyodu onu gerçi yok sanırım şu an..

hayırlısı olsun canım ...allah çarçabuk nasibetsin inşallah...
sen hamileler listesindemiydin neden listeden ismini silsin??

yok cnm arkadasim niye yalnis anlim biz kardes gibiyiz yalnis kimse kimseyi anlamaz anlamasinda zaten bu sitede
sevindim buna canım seninde desene evliliğin bayağa uğraştırmış anacım desene bende eşimle evlenene kadar bayağa sıkıntı çektim ama varya bazen diyorum ki iyiki yaşamışız şuan eşimle ben birbirimizn değerini çok iyi biliyoruz her halimizden herşeyimiz anlar olduk canım
selam güzelim..ben de bugün adet olmam lazım..bekliyorum..inşallh olmam diye..

inşallah olmazsında canım bebişin sana müjde verir canım ya :CüvCüv:

selam güzelim..ben de bugün adet olmam lazım..bekliyorum..inşallh olmam diye..

Ene cevaplar gelmiş ben o kadar sayfayı yeniledim açılmamıştı..kaliyim bari azıcık daha :)

iyiyim Escalescim sen nasılsın?bebiş nasıl?
Abyosuncum ne diyim Allah biliyo wakti zamanını..bekliycez napalım..inşallah himşsindir canımmm..

abyosun, ESCALES, esra35, meleksen, mercanayse, nilüfer79, nsb, selra, yeb2004 selam kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Neyse kızlar kimse pc başında değil sanırsam..Benim dee bissürü işim war da öle bi bakiim dedim girerim 1 kaç sonra inş.Hadi öptüm sizii..yerimseniben
tamam canım kendine iyi bak can cağızım moralini sakın ha sakın bozma inşallah gelecek ay bebişin sana merhaba der canım benim :CüvCüv:

hayırlısı olsun canım ...allah çarçabuk nasibetsin inşallah...
sen hamileler listesindemiydin neden listeden ismini silsin??

yok umut listesindeydimm ya..gerçi burda tarih yazılmıyo di mi..Bİ forum daha wardı katıldığım orda tarih yazılıyodu da pardonn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…