selam güzelim..hoş geldin..nasıslın?hihoyyythihoyyythihoyyytmrb kızlar nasılsınız
hoş bulduk canım..nasılsın?hihoyyythos geldin cnm
TŞK CANIM BİDE BEN VERE BİLSEM HEMEN SİZEDE VERİCEMkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım tam belli olmuyor canım yakızlarrr resim nasıl o benim canım seracettinimmmm
escales cnm ben esimle 4 bucuk yil ciktim evlenmeyede taaa londradan kactim ben esime ol desem hemen olur benim icin pekmez ne ki ben benşim icin dil ikimiz icin bisi istiyorum dimi ama cnm
hos geidin fistik iyiz iste sen nasilsin
selam güzelim..ben de bugün adet olmam lazım..bekliyorum..inşallh olmam diye..selammlaarr..Nasılsınız fıstıklar?yerimseniben
hoşgeldin canım nasılsın bakalımselammlaarr..Nasılsınız fıstıklar?yerimseniben
mrb kızlar nasılsınız
kuşum sana veremiyorum şuan o yüzden kaldı tatlı kuşumbende seni öpüyorum canım
canın sağolsun canım gelecek ay inşallah tutar müjdeli haberler veririz
evet teşekkür ederim rep için bende sana hemen borcumu ödedim
bana niye vermedin
bence bekle biraz sonra testi tekrarla bazen yanıltabiliyor bu testler
ee o repe ulaşmak için seninde parmaklarının çalışması lazım demi ama
bana niye vermedin veremedinmi
çok geçmiş olsun bende öyle oldum ama hastaneye falan gitmedim çok uzun sürdü sen hemen git canım
iyiyim ben de çok şükür..SEn nasılsın?
Kırmızı kart gördüm bugün..Beni listeden silip 22 Haziran a yazabilir misiniz bu arada kızlarr..Beryal mi yazıyodu onu gerçi yok sanırım şu an..
iyiyim ben de çok şükür..SEn nasılsın?
Kırmızı kart gördüm bugün..Beni listeden silip 22 Haziran a yazabilir misiniz bu arada kızlarr..Beryal mi yazıyodu onu gerçi yok sanırım şu an..
sevindim buna canım seninde desene evliliğin bayağa uğraştırmış anacım desene bende eşimle evlenene kadar bayağa sıkıntı çektim ama varya bazen diyorum ki iyiki yaşamışız şuan eşimle ben birbirimizn değerini çok iyi biliyoruz her halimizden herşeyimiz anlar olduk canımyok cnm arkadasim niye yalnis anlim biz kardes gibiyiz yalnis kimse kimseyi anlamaz anlamasinda zaten bu sitede
selam güzelim..ben de bugün adet olmam lazım..bekliyorum..inşallh olmam diye..
selam güzelim..ben de bugün adet olmam lazım..bekliyorum..inşallh olmam diye..
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
kuşum sana veremiyorum şuan o yüzden kaldı tatlı kuşum
canım üzülme gelecek ay hamişlere çıkarsın canım benim bu arada toprağım ayarlıyordu listeyi canım benim :ecrin_bebek:
tamam canım kendine iyi bak can cağızım moralini sakın ha sakın bozma inşallah gelecek ay bebişin sana merhaba der canım benim :CüvCüv:Neyse kızlar kimse pc başında değil sanırsam..Benim dee bissürü işim war da öle bi bakiim dedim girerim 1 kaç sonra inş.Hadi öptüm sizii..yerimseniben
hayırlısı olsun canım ...allah çarçabuk nasibetsin inşallah...
sen hamileler listesindemiydin neden listeden ismini silsin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?