Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

şükür iyiyim canım ya ne bileyim daha bebişimi hissetmiyorum ya o yüzden daha anlıyamadım canım ya
abyosun, ESCALES, esra35, meleksen, mercanayse, nilüfer79, nsb, selra, yeb2004 selam kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım nasılsın bakalım

hoşgeldin canım nasılsın :CüvCüv:

abyosun, ESCALES, esra35, meleksen, mercanayse, nilüfer79, nsb, selra, yeb2004 selam kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canikkoooooooooommmmmmmmmm noldu kızzzzzzzzz
yok umut listesindeydimm ya..gerçi burda tarih yazılmıyo di mi..Bİ forum daha wardı katıldığım orda tarih yazılıyodu da pardonn..

hımmmm anladım....eee nabıosun görüşmeyeli ..yaptınmı yeni pastalar ???ay seni görünce pasta aklıma geliyo kız negüel şeylerdiii valla o yaptıkların cicim yaa....

benim daha erken biliyorum ama göbişim çıktı afdet olmadım ya anacım resmen belli oluyor

evt canım o şişlik adet olmadığımız için işte...bence onlar kılo değil heee.göğüsler şişiyo göbek şişiyo yani bebekte değil o şişlik su topluyo vücut....

:roflol:kızlar ben pasta almaya gidiyorum valla canım çekti:roflol:
görüşürüzzz canlarımm..

selam..merhaba güzelim..nasılsın
Vatan - Fotogaleri

neyse kızlar ben çıkıyim ya çok işim war..bu linke bi tıklayın şu habere bi bakın Allah ım nasıl olabilir anlayamıyorumm..açın da okuyunn :) byy
kendine iyi bak..görüşürüz güzelim

hadi byee byeee...kızlar sonrada gelmem sanırım 4 te randevum var bide kuaföre gideceğim ancaaa
bana dua edin inşallah hayırlı haberle dönerim sizi öptüm kızlar..

hosbulduk canım iyiyim ya sen

bişi yok kız senden ne haber

:roflol:kızlar ben pasta almaya gidiyorum valla canım çekti:roflol

afiyet olsun cabım byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

görüşürüzzz canlarımm..

afiyet olsun cabım byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

selam..merhaba güzelim..nasılsın

kendine iyi bak..görüşürüz güzelim

selam canım iyiym sen nasılsın

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aranızda sogan suyu kullanan varmııııııııııııııı??????????????***

vildancım su an burda degilsin ama nasıl olsa geleceksin rahim filmi icin aydınlattıgın icin sagol canım.benim acıkcası merak ettigim nasıl bir alet kullanıyorlarda agrı yapıyor.birde enjekte ettikleri ilaclarmı yakıyor onu anlayamadım.sen cok para vermissin anacım.bizim burda özel hastaneye sordum 8.5ytl dediler esimin maasındanda 15 ytl kesilecekmis esim devlet memuru.normal devlet hastaneleri hic almıyormus.kendi özel doktorum bir paket acıkladı spermiyogram rahim filmi asılama 400 tl dedi.artık doktorlarda ticaret zaten hep öyleydide simdi paket avantajları sunuyorlar

bede özel hastanede oldum 150 tl ödedim ilaçlarım normal kullandıklarımla beraber 4,5 tl tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…