şükür iyiyim canım ya ne bileyim daha bebişimi hissetmiyorum ya o yüzden daha anlıyamadım canım yaEne cevaplar gelmiş ben o kadar sayfayı yeniledim açılmamıştı..kaliyim bari azıcık daha :)
iyiyim Escalescim sen nasılsın?bebiş nasıl?
Abyosuncum ne diyim Allah biliyo wakti zamanını..bekliycez napalım..inşallah himşsindir canımmm..
hoşgeldin canım nasılsın bakalımabyosun, ESCALES, esra35, meleksen, mercanayse, nilüfer79, nsb, selra, yeb2004 selam kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar
canikkoooooooooommmmmmmmmm noldu kızzzzzzzzzabyosun, ESCALES, esra35, meleksen, mercanayse, nilüfer79, nsb, selra, yeb2004 selam kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok umut listesindeydimm ya..gerçi burda tarih yazılmıyo di mi..Bİ forum daha wardı katıldığım orda tarih yazılıyodu da pardonn..
benim daha erken biliyorum ama göbişim çıktı afdet olmadım ya anacım resmen belli oluyor
Vatan - Fotogaleri
neyse kızlar ben çıkıyim ya çok işim war..bu linke bi tıklayın şu habere bi bakın Allah ım nasıl olabilir anlayamıyorumm..açın da okuyunn :) byy
evt canım o şişlik adet olmadığımız için işte...bence onlar kılo değil heee.göğüsler şişiyo göbek şişiyo yani bebekte değil o şişlik su topluyo vücut....
selam..merhaba güzelim..nasılsınabyosun, ESCALES, esra35, meleksen, mercanayse, nilüfer79, nsb, selra, yeb2004 selam kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kendine iyi bak..görüşürüz güzelimVatan - Fotogaleri
neyse kızlar ben çıkıyim ya çok işim war..bu linke bi tıklayın şu habere bi bakın Allah ım nasıl olabilir anlayamıyorumm..açın da okuyunn :) byy
şükür iyiyim canım ya ne bileyim daha bebişimi hissetmiyorum ya o yüzden daha anlıyamadım canım ya
iyiyim canım benim senden ve bebişden ne haber
bu arada bebişin tekraradan hayırlı osun darısı bize insallah
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
iyiyim canım sen nasılsın
hoşgeldin canım nasılsın :CüvCüv:
canikkoooooooooommmmmmmmmm noldu kızzzzzzzzz
hımmmm anladım....eee nabıosun görüşmeyeli ..yaptınmı yeni pastalar ???ay seni görünce pasta aklıma geliyo kız negüel şeylerdiii valla o yaptıkların cicim yaa....
:roflol:kızlar ben pasta almaya gidiyorum valla canım çekti:roflol
afiyet olsun cabım byyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
görüşürüzzz canlarımm..
selam..merhaba güzelim..nasılsın
kendine iyi bak..görüşürüz güzelim
kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aranızda sogan suyu kullanan varmııııııııııııııı??????????????***
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?