Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ben soğan ve sumak uygulamaya başladım sonra adet olucada incir kürüne başlayacağım

bede özel hastanede oldum 150 tl ödedim ilaçlarım normal kullandıklarımla beraber 4,5 tl tuttu

anlatırmısın anesteziylemi cekildin normalmi sakarya hastanesi anadolu hastanesi ardıgım tüm hastaneler böyle rakamlar vermediler.düsün ben bide ilk cocugumu normal dogurdum ama yinede anlatılanlar yüzünden korkuyorum.rahim agzında yara dondurtmustum onun gibi birseymi acaba oda biraz belde ve kasıklarda agrı yapıyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım ben aydın naysa doğum hastanesinde oldum özele sordum 300 dediler normal oldum ama normal yaptırmayaıp anastezi için gelenlerde vardı bende çok korktum ama okadarda zor değil. tamam acı oluyo ama biraz dişini sıkcaksın bide zaten teknoloji artık çok ilerde ben daha sedyeden kalkmadan film geldi elimize 5 dakka ama tabi sancn olduğundan daha uzun geliyo ama korkma lütfen hep bu hurafeler korkutmuyomu bizi:1hug:

bu arada eğer hastaneyi merak ediyosan naysa doğum yaz gogleye çıkıyo çok güzel bir site

canım bişe sorucam ben adet bittigi gün sogan suyu içmeye basladım 3 gün oluyo baslayalı bende kahve rengi lekeler geliyo acaba normalmi sende böyle seyler olmusmuydu canım

ibrahim saracoglunun sitesinden bakarsan daha iyi olur en az adetinden 7 gün gectikten sonra baslaman gerekiyor yazıyor.15 gün iciyorsun.birdahaki ay yine 5 gün kullanın daha sonraki 2 ayda incir kürü yapın yazıyor.bulamazsan detaylarıyla yazarım.gebelik icin dimi

evet gebelik için canım tamam bakayım ben bi dönerim geri buraya

osmaniye80 selam yazmışsın önceki sayfalarda şimdi gördüm canım yemekteydim iyisin demi

canım ben okudum ama yazmıyo ne zaman baslayacagını ama akıntı olabilecegini ve bu temizlendiğinize işarettir yazmıs saol canım

burdaki kızlardan bazıları sogan suyu ile gebe kaldı.tabiii önce rabbimin izni ile kuru sogan rabbim olmdan bir insana ne gibi fayda saglaya bilir ki önce allah rabbimi aradan cıkartıp sogandan beklemeyelim hic birseyi dualarımhepimiz icin insallah her isteyene rabbim hayırlı evlatlar verir.ibrahim saracoglunun sekreterliginden hocalıga gectim bakalım ne olacak benim son durumum

osmaniye80 selam yazmışsın önceki sayfalarda şimdi gördüm canım yemekteydim iyisin demi

selam canım iyiyim sen nasılsın sogan kürü hamile kalmayı kolaylaştırıyomus canım bizim komsunun gelinide hamile kalamıyomus sogan suyunu düzenli bi eşekilde içmiş şimdi hamile darısı bize önce allah sonra böyle seyler sifa niyetine yarar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…