ben kullandım
bede özel hastanede oldum 150 tl ödedim ilaçlarım normal kullandıklarımla beraber 4,5 tl tuttu
anlatırmısın anesteziylemi cekildin normalmi sakarya hastanesi anadolu hastanesi ardıgım tüm hastaneler böyle rakamlar vermediler.düsün ben bide ilk cocugumu normal dogurdum ama yinede anlatılanlar yüzünden korkuyorum.rahim agzında yara dondurtmustum onun gibi birseymi acaba oda biraz belde ve kasıklarda agrı yapıyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hoşgeldin nilaycımm
canım bişe sorucam ben adet bittigi gün sogan suyu içmeye basladım 3 gün oluyo baslayalı bende kahve rengi lekeler geliyo acaba normalmi sende böyle seyler olmusmuydu canım
ibrahim saracoglunun sitesinden bakarsan daha iyi olur en az adetinden 7 gün gectikten sonra baslaman gerekiyor yazıyor.15 gün iciyorsun.birdahaki ay yine 5 gün kullanın daha sonraki 2 ayda incir kürü yapın yazıyor.bulamazsan detaylarıyla yazarım.gebelik icin dimi
bebek olması icin enfeksiyon kücük miyomlar falan filan kendimi ibrahim saracoglunun sekreteri gibi hissettim.ibrahim saracoglunun sitesinde ayrıntılı bilgi var tavsiye edrim bana enfeksiyon yönünden yaradıa.s.soğan suyu neden içiyosunuz canım ne işie yarıyoki
ibrahim saracoglunun sitesinden bakarsan daha iyi olur en az adetinden 7 gün gectikten sonra baslaman gerekiyor yazıyor.15 gün iciyorsun.birdahaki ay yine 5 gün kullanın daha sonraki 2 ayda incir kürü yapın yazıyor.bulamazsan detaylarıyla yazarım.gebelik icin dimi
osmaniye80 selam yazmışsın önceki sayfalarda şimdi gördüm canım yemekteydim iyisin demi
canım ben okudum ama yazmıyo ne zaman baslayacagını ama akıntı olabilecegini ve bu temizlendiğinize işarettir yazmıs saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?