Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar gözlerim yoruldu bahar ayı ya alerji var cabuk yoruluyorlar aksam görüsürüz ben kactım herkeze iyi günlerrr

tab,i dogru söylüyosun bende herzaman diyorum yüce rabbim layık görmediği sürece ne yaparsan yap .şifa niyetine diyoruz insallah olur hayırlısı olsun bakalım isteyen herkese nasip etsin

slm beeeennnnnnn geldiim canlarıım nasılsınız görüşmeyeli

hosgeldiiiiiiiiin tatlım biz iyiyiz siz nasılsınız

hoşbulduk canım iyiyim ne olsun hastalanmayı bekliyorum yine bi heyecan bi heyecan sorma gitsin

mrb kızlar nasılsınız ya sakıncası yoksa bisi sorucam hamile kalmak icin sizin ilişki ortalama ne kadar sürüyo

nasıl yani bu sana ve eşine baglı yalnız ilişki bittikten sonra hemen kalkmayıp beline yastık koyup sıt üstü yatıp 1 saate kadar kalkma veya sabaha kadar dus alma o senin tercihin

iyiyim canım sen nasıl oldun stres yapma bakalım dr sordunmu ne dedi

anladım cnm da esim altta ben üstte ilişkiye giriyoruz bide üstümü giymeden mi 1saat bekliyim

hayır sen altta eşin üste olucak bide ilişkiden sonra en az hiç yerinden kalkmadan veye sabaha kadar sıt üstü belinin altına yastık koyarak yatıcaksın ayrıca bunları bize sormana bile sormana gerek yok google kolay hamile kalabilmek yaz orada sana acıkca herseyi yazar

iyiyim canım sen nasıl oldun stres yapma bakalım dr sordunmu ne dedi

ayy drumda ayrı bi dert bana bağırdı neden stres yapıyomusum diye daha yaşım gençmiş.belki adet olmuşsundur. bekleyelim dedi gelim mi dedim daha yeni geldin.kanaman devam etmezsen geldedi.sabahda hormon testi yaptırdım.bakalım artık kısmet

hımmmm anladım....eee nabıosun görüşmeyeli ..yaptınmı yeni pastalar ???ay seni görünce pasta aklıma geliyo kız negüel şeylerdiii valla o yaptıkların cicim yaa....[/QUOTE]

amann saçmalık yaaa..bu haberleri atıyorlarmı valla şüphe duyuyorum yada merve ildeniz kafayı çizmiş...

:roflol:kızlar ben pasta almaya gidiyorum valla canım çekti:roflol:
görüşürüzzz canlarımm..

Ay canım benim ya beni her gördüğümnde canın pasta çekçekse ewde sürekli bulundurman gerekecek :) çünkü hemen hemen hergün görüşürüyoruzz :) walla yeni pastalar yapmadım henüz ama lor tatlısı diye bi tatlı denedim süperr..şimdi resim koyup tarifi yazıyorum profilime..Öptüm canımm..

CANIM HAYIRLISI OLSUN BU HORMON TESTİNİ HERKEZ KAFASINA GÖRE YAPTIRABİLİYOMU:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…