burdaki kızlardan bazıları sogan suyu ile gebe kaldı.tabiii önce rabbimin izni ile kuru sogan rabbim olmdan bir insana ne gibi fayda saglaya bilir ki önce allah rabbimi aradan cıkartıp sogandan beklemeyelim hic birseyi dualarımhepimiz icin insallah her isteyene rabbim hayırlı evlatlar verir.ibrahim saracoglunun sekreterliginden hocalıga gectim bakalım ne olacak benim son durumum
slm beeeennnnnnn geldiim canlarıım nasılsınız görüşmeyeli
kuru sogan kürü diyemi girdin ben buldum yazıyoooor:uhm::uhm::uhm:
tab,i dogru söylüyosun bende herzaman diyorum yüce rabbim layık görmediği sürece ne yaparsan yap .şifa niyetine diyoruz insallah olur hayırlısı olsun bakalım isteyen herkese nasip etsin
hosgeldiiiiiiiiin tatlım biz iyiyiz siz nasılsınız
mrb kızlar nasılsınız ya sakıncası yoksa bisi sorucam hamile kalmak icin sizin ilişki ortalama ne kadar sürüyo
hoşbulduk canım iyiyim ne olsun hastalanmayı bekliyorum yine bi heyecan bi heyecan sorma gitsin
mrb melike adasımsın nasılsın cnm bise sorucam
hosgeldin canım ne haber
[
kusura bakma cnm pc başında değildim geç cvp yazıyorum oyüzden. iyi olmya çalışıyorum cnm dünden beri kanamam yok ayy anlamadım.ben şimdi adet mi oldum yoksa başka bişeymi oldum anlamadım.offf stres bitmiyor ya.
sen nasılsın cnm
nasılsın nlaycımm
anladım cnm da esim altta ben üstte ilişkiye giriyoruz bide üstümü giymeden mi 1saat bekliyim
iyiyim canım sen nasıl oldun stres yapma bakalım dr sordunmu ne dedi
kızlar noldu utandınızmı ama bunu öğrenmem lazım lütfen yardımcı olun
herkese merhabalar
amann saçmalık yaaa..bu haberleri atıyorlarmı valla şüphe duyuyorum yada merve ildeniz kafayı çizmiş...
:roflol:kızlar ben pasta almaya gidiyorum valla canım çekti:roflol:
görüşürüzzz canlarımm..
ayy drumda ayrı bi dert bana bağırdı neden stres yapıyomusum diye daha yaşım gençmiş.belki adet olmuşsundur. bekleyelim dedi gelim mi dedim daha yeni geldin.kanaman devam etmezsen geldedi.sabahda hormon testi yaptırdım.bakalım artık kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?