Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ay ne gıcık dr mus o ya bagırmaya ne hakkı var ..herhelde stres yapacaksın sonucta bilmediğin bişey ilk defa basına geliyo ona sormayıp ne yapacakmıssın sinir oluyom böylelerine insallah önemli bişey degildir canını sıkma

melikecim senin zaten çocuğun var bunları bilmen lazım?????
asıl senin bize anlatman lazım

ay kızlr çok yoğunum yaaa valla sayfa açık ama bakamıyorum yetişemiyorum size

evet ya bende gıcık oldum.zaten çılgın bi bayan.evet inşallah adet olurumda herşey normale girer.dünden beri bişeyyok sters yapmam kafama takmam doğal ilkkez başıma geliyor.İnşallah önemli bişey değildir

kızlar size tüyo veriyim herkes kadın altta erkek üstte diyo bide kadın üstte erkek altta deneyin bence denemekten ne cıkar

kusura bakamyın esime dedim benim altta olmam lazım hayır diyo böle daha iyi bosalıyorum kusura bakmayın yazmak zorundayım.

siz öyle deneyin o zaman bize anlatmanıza gerek yok biz hepimiz zaten evliyiz ne yapmamız gerektiğini biz bilyoruz madem bu kadar iyi bilyomuş eşiniz ona sorun merak ettiklerinizi

siz öyle deneyin o zaman bize anlatmanıza gerek yok biz hepimiz zaten evliyiz ne yapmamız gerektiğini biz bilyoruz madem bu kadar iyi bilyomuş eşiniz ona sorun merak ettiklerinizi
bnecede ya ne kadar da kadınlara ait bir site olsada kimin ne olduğunu bilemeyiz bu kadar açık yazmamak gerekir bazı şeyleri

belenay, dil_nur, hulen, melike25 mercanayse, nilaykisir, peri38, sekerkiz67, sulezehra eeeeeeeeeeeeeeeee kızlar konusun

kızlar size tüyo veriyim herkes kadın altta erkek üstte diyo bide kadın üstte erkek altta deneyin bence denemekten ne cıkar

allah bebişini versin emikaydirigubbakcemile3valla alttada kalsanız üstede çıksanız güreşte tutsanız allahın dediği olur ol dediği saat oluyor ben hamile kaldığım ay hiç birşey yapmadım hiç beklemiyordum o ay bir baktım hamişimdelikafaduldenyani vakti saati var kızlar elinizden geleni yapın bol bol dua edin:Saruboceq:
hadi bakem altta kalanın canı cıksın :roflol:misali

selam kızlarr, alemsiniz valla sohbetinize bayıldımmm. alkisalkisalkis

ve bu soruyla alakalı bilgilerimi paylaşmak istedim 2 aydır bu durumlarla ilgili bir olarak.
hamile kalmak istiyorsan yumurtlama dönemini bulman gerekiyor ki en şanslı dönemin. gün aşırı iişkiye gireceksin ve sabah saatlerinde olursa şansın artıyor çünkü sperm kalitesi artıyor. ve ilişkide bayanın altta olması da döllenme açısından önemli. osmaniye80'inde dediği gibi ilişkiden sonra 1 saat kadar sırt üstü yatmak doğru. eeee artık allah gönlünüze göre versin :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…