ayy drumda ayrı bi dert bana bağırdı neden stres yapıyomusum diye daha yaşım gençmiş.belki adet olmuşsundur. bekleyelim dedi gelim mi dedim daha yeni geldin.kanaman devam etmezsen geldedi.sabahda hormon testi yaptırdım.bakalım artık kısmet
ben geldim canlarımmm
CANIM HAYIRLISI OLSUN BU HORMON TESTİNİ HERKEZ KAFASINA GÖRE YAPTIRABİLİYOMU:uhm:
cnm esimde sen üstte ben altta olucam diyo anlamadım
hb canımhoş gelsin şule zehraaa
ay ne gıcık dr mus o ya bagırmaya ne hakkı var ..herhelde stres yapacaksın sonucta bilmediğin bişey ilk defa basına geliyo ona sormayıp ne yapacakmıssın sinir oluyom böylelerineinsallah önemli bişey degildir canını sıkma
slm kızlar ben geldim nasılsınız
ay kızlr çok yoğunum yaaa valla sayfa açık ama bakamıyorum yetişemiyorum size
hoşbulduk canım iyiyim saolhosgeldin iyiyiz sen nasılsın
bizim hızımıza kimse yetişemiyo anacım ne yapak bu arada sana kolay gelsin canım
kızlar size tüyo veriyim herkes kadın altta erkek üstte diyo bide kadın üstte erkek altta deneyin bence denemekten ne cıkar
kusura bakamyın esime dedim benim altta olmam lazım hayır diyo böle daha iyi bosalıyorum kusura bakmayın yazmak zorundayım.
bnecede ya ne kadar da kadınlara ait bir site olsada kimin ne olduğunu bilemeyiz bu kadar açık yazmamak gerekir bazı şeylerisiz öyle deneyin o zaman bize anlatmanıza gerek yok biz hepimiz zaten evliyiz ne yapmamız gerektiğini biz bilyoruz madem bu kadar iyi bilyomuş eşiniz ona sorun merak ettiklerinizi
kızlar size tüyo veriyim herkes kadın altta erkek üstte diyo bide kadın üstte erkek altta deneyin bence denemekten ne cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?