Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

evet bunlar doğru bilgiler.hepimiz yeri geldiğinde bu bilgileri tekrarlıyoruz.Allah hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

evet bunlar doğru bilgiler.hepimiz yeri geldiğinde bu bilgileri tekrarlıyoruz.Allah hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

amin canım, amin.
çok düşünme, oluruna bırak diyorlar ama stres oluyorsun ister istemez. hayırlısı bakalım. müjdeli haberlerinizi en kısa sürede alırım inşallah hihoyyyt

Selamm vildoşumm..nettiriyon kız?geçmiş olsun Allah a şifa versin canımm..Profilime tatlı tarifi ekledim bi bak bakemm.. :)

amin canım, amin.
çok düşünme, oluruna bırak diyorlar ama stres oluyorsun ister istemez. hayırlısı bakalım. müjdeli haberlerinizi en kısa sürede alırım inşallah hihoyyyt

banada öyle dedi dr canım senin cocuk olmaması için herhangi bi problem yok heralde

Vİldanım canım bİdenemm nazlı kuŞumuz geÇmİŞ olsun canımm

geçmiş olsun canım

hosgeldin canım nasılsın

çok çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin :Saruboceq:

Selamm vildoşumm..nettiriyon kız?geçmiş olsun Allah a şifa versin canımm..Profilime tatlı tarifi ekledim bi bak bakemm.. :)

saolun kızlar teşekkürler ilginiz beni şimartıyoalkisalkisalkis

ŞIMAR BEBEıııŞŞŞ EE MALUM BıZıMDE MUAYEN GÜNLERıMıZD ŞIMARMAIZ GEREKECEKKK:))):jeyyar:sırnaşık şey

geçmiş olsun canıma.s.
saol ablacım:1hug:
bos ver vi,ldan yaaaaa onun lafı banaydı bence bu erkek sikayet ettik zaten seviyesine düsüpte sende ceza alma tartısmaya bi,le degmez terbiyesiz

boş veremem topiğimizin seviyesi düşmemeli
bende eksi rep verdim şikayette ettim :mymeka:
tahammül edemiyom küfüre:enbuyukkk:

canım kardeşim biz seni biliyoruz lütfen amaa seni çok seviyoruzz :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…