geçmiş olsun canımben geldim dr dan
boğazım şişmiş
belenay, dil_nur, hulen, melike25 mercanayse, nilaykisir, peri38, sekerkiz67, sulezehra eeeeeeeeeeeeeeeee kızlar konusun
ben geldim dr dan
boğazım şişmiş
evet bende şaşırdım ve çok kızdım zaten yazdığı msjıda şikayet ettimburdayım cnm yazılanları şaşkın şaşkın okuyorum delikafadulden
ben geldim dr dan
boğazım şişmiş
burdayım cnm yazılanları şaşkın şaşkın okuyorum delikafadulden
selam kızlarr, alemsiniz valla sohbetinize bayıldımmm. alkisalkisalkis
ve bu soruyla alakalı bilgilerimi paylaşmak istedim 2 aydır bu durumlarla ilgili bir olarak.
hamile kalmak istiyorsan yumurtlama dönemini bulman gerekiyor ki en şanslı dönemin. gün aşırı iişkiye gireceksin ve sabah saatlerinde olursa şansın artıyor çünkü sperm kalitesi artıyor. ve ilişkide bayanın altta olması da döllenme açısından önemli. osmaniye80'inde dediği gibi ilişkiden sonra 1 saat kadar sırt üstü yatmak doğru. eeee artık allah gönlünüze göre versin :CüvCüv:
belenay, dil_nur, hulen, melike25 mercanayse, nilaykisir, peri38, sekerkiz67, sulezehra eeeeeeeeeeeeeeeee kızlar konusun
bosver canım bende cok sasırdım ve sikyet ettim umarım dikkate alırlar
evet bunlar doğru bilgiler.hepimiz yeri geldiğinde bu bilgileri tekrarlıyoruz.Allah hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:
evet boşver biz kendimize bakalım keyfimize bakalımmm kaydirigubbakcemile5
amin canım, amin.
çok düşünme, oluruna bırak diyorlar ama stres oluyorsun ister istemez. hayırlısı bakalım. müjdeli haberlerinizi en kısa sürede alırım inşallah hihoyyyt
Vİldanım canım bİdenemm nazlı kuŞumuz geÇmİŞ olsun canımm
geçmiş olsun canım
hosgeldin canım nasılsın
çok çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin :Saruboceq:
Selamm vildoşumm..nettiriyon kız?geçmiş olsun Allah a şifa versin canımm..Profilime tatlı tarifi ekledim bi bak bakemm.. :)
ben geldim dr dan
boğazım şişmiş
saol ablacım:1hug:geçmiş olsun canıma.s.
bos ver vi,ldan yaaaaa onun lafı banaydı bence bu erkek sikayet ettik zaten seviyesine düsüpte sende ceza alma tartısmaya bi,le degmez terbiyesiz
nsb ya sen bana çin takviminde oğlan dedin ya belki kız olur hayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?