Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum..Üzmeyin kendinizi bu densizler için..AKşama bi arkadaşın kınası war..Kuaföre gidicem..EEe ne demişler "helal daire keyfe kafidir" azcık süslenip püslenip oyniycezzz inş.Öpüyorum hepinizii Allah a emanet olun..

kıslarr ben de sizin mesajlarınızın altında olan hani Seninle.... ile başlayan avatarlardan istiyom yada adı neyse.nasıl yapabiliyoruz.bana yardım edermisiniz

Slm şekerler mama yedim pazar çıktım geldim kızlar burada hava çok sıcak ya bide siyah giyinmişim yandım valla kızlar

biliyom zaten seni ondan araya girem dedim yoksa vay haline saygısızınklava:
-tatlicadiarzu-
iyi eğlenceler becerikli arkadaşım bende olsam ecik kurtlarımı dökerdim nasıl olsa düşecek bebişte yok:teytey:
anaaaaaaaaa noluyo len burda kankime napıyon hey kendine gel :mymeka:
bana değil sataşanda ben tahammülsüzlüğümden atıldım hemen ortaya
birisi küfür etti müstehcen
topiğimizin seviyesini ayaklar altına almaya çalıştı :çok üzgünüm:
vallaha benimde aklıma geldi hee

dogru valla tas gibi kadınlarık bizle yarısabilirmi ayrıca ben bunu kötü içerikten şikayet ettim baska nerden edebilirim bunu silinmesini istiyoruum

:hooray:

kızlarr birazdan çıkacam akşam bi arkadaşa davetliyiz ayy yarında bi gezi düzenlenmiş eşimin okuluylA gitcez geziye ya ama 5saat bi yol günübirlik gidip gelcez kızlar ya bu ay tutmuşsa bebeiş bir şey olurmu acaba

allah allah noluyo yaaa. ben de yeni okudum geçmişi. bende herkes niye sinirlendi diyorum. neyse haddini bildirmişsiniz. :lepi: artık sıkmayın canınızı

aklına getirme öyle şeyleri. allah gönlüne göre versin. inşallah bu ay gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…