-tatlicadiarzu-biliyom zaten seni ondan araya girem dedim yoksa vay haline saygısızınklava:
iyi eğlenceler becerikli arkadaşım bende olsam ecik kurtlarımı dökerdim nasıl olsa düşecek bebişte yok:teytey:neyse arkadaşlar ben çıkıyorum..Üzmeyin kendinizi bu densizler için..AKşama bi arkadaşın kınası war..Kuaföre gidicem..EEe ne demişler "helal daire keyfe kafidir" azcık süslenip püslenip oyniycezzz inş.Öpüyorum hepinizii Allah a emanet olun..
bana değil sataşanda ben tahammülsüzlüğümden atıldım hemen ortayaanaaaaaaaaa noluyo len burda kankime napıyon hey kendine gel :mymeka:
vallaha benimde aklıma geldi heeii olmuş canım......ellerinize sağlık.ama benim aklıma bişi geldi sakın bu tuğba0582 olmasın bi önceki sapığımız rumuz değiştirip geri dönmüştür belki intikam almak için. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: Amma komplo teorisi kurdum dimi ama :dance:
dogru valla tas gibi kadınlarık bizle yarısabilirmi ayrıca ben bunu kötü içerikten şikayet ettim baska nerden edebilirim bunu silinmesini istiyoruum
herkese slm ben geldimm ne haber kızlarr
anam yinemi sapık dadandı ne diyo nerden anladınız yaa amannnn
nerdeydin üleee birisine haddini bildirdik
şikayet ettik eksi rep verdim bide
selam kızlar
hoşgeldin cnmm a.s.
hg canım
kızlarr birazdan çıkacam akşam bi arkadaşa davetliyiz ayy yarında bi gezi düzenlenmiş eşimin okuluylA gitcez geziye ya ama 5saat bi yol günübirlik gidip gelcez kızlar ya bu ay tutmuşsa bebeiş bir şey olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?