hoşbulduk canlarım iyidir benden yaa ne olsun aynıı beklemedeyim heyecan ve korkuyla
valla 5-6 sayfa geride kaldı cnmsayfa kaç kıs hemen bildirelim bir fotosunu çekeyim ben onun da görsün bakalım kötükedihüso
termale ne gerek var şıp diye yakalıyoz:jeyyar:nirdesin kızım ortalık karıştı edepsiz densiz biri girdi topiğe ama vildan sağolsun azcık şööööle bi görünüversi kendisineklava:arkadanda topiğin kızları yetişti zor tuttular vildanımı aferin kız vildan bak korkudan nasılda kaçtı
ya bu kkyada bir termal kamera gibi bir cihaz alsak hani termal kamera ateşi olanları ölçüyorya bizde erkek olup olmadığını ölçebileceğimiz bir alet takalım :enbuyukkk:kk yakaydirigubbakcemile3
dengesiz birinin canım :1closedeyes:bu arada sende hoşgeldinŞenizkız vildoş kimin haddini bildirdin bakalım
alkisalkisalkisallah allah noluyo yaaa. ben de yeni okudum geçmişi. bende herkes niye sinirlendi diyorum. neyse haddini bildirmişsiniz. :lepi: artık sıkmayın canınızı
alkisalkisalkisbende eksi rep verdim bence herkes eksi rep versin olmazmı hadi dönün kızlar 5 veya 6 sayfa geriye eksi rep verin bakem :sm_cool:
valla sorma ablacım ya sayfa bellimi banlatalım şunu Çok üzgünüm çoooknirdesin kızım ortalık karıştı edepsiz densiz biri girdi topiğe ama vildan sağolsun azcık şööööle bi görünüversi kendisineklava:arkadanda topiğin kızları yetişti zor tuttular vildanımı aferin kız vildan bak korkudan nasılda kaçtı
ya bu kkyada bir termal kamera gibi bir cihaz alsak hani termal kamera ateşi olanları ölçüyorya bizde erkek olup olmadığını ölçebileceğimiz bir alet takalım :enbuyukkk:kk yakaydirigubbakcemile3
hb.nilaycım
aklına getirme öyle şeyleri. allah gönlüne göre versin. inşallah bu ay gelir bebişin
ya bişey sorcam. ne kadar zamandır bekliyorsunuz bebişleri. çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?