Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sayfa kaç kıs hemen bildirelim bir fotosunu çekeyim ben onun da görsün bakalım kötükedihüso
valla 5-6 sayfa geride kaldı cnm
termale ne gerek var şıp diye yakalıyoz:jeyyar:
kız vildoş kimin haddini bildirdin bakalım
dengesiz birinin canım :1closedeyes:bu arada sende hoşgeldinŞeniz
allah allah noluyo yaaa. ben de yeni okudum geçmişi. bende herkes niye sinirlendi diyorum. neyse haddini bildirmişsiniz. :lepi: artık sıkmayın canınızı
alkisalkisalkis
bende eksi rep verdim bence herkes eksi rep versin olmazmı hadi dönün kızlar 5 veya 6 sayfa geriye eksi rep verin bakem :sm_cool:
alkisalkisalkis

valla sorma ablacım ya sayfa bellimi banlatalım şunu Çok üzgünüm çoook
eşin rahatsız da ondan ara ara bakıyodum birde geldim ortalık karışmış

aklına getirme öyle şeyleri. allah gönlüne göre versin. inşallah bu ay gelir bebişin

ayyyy inş canım yaaa bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum ondan bi umut belki diyorum tutmuşsa eğer diyorum sen aramıza yeni katıldın heralde inş sana da uğur getiirir topik

4197 de yazdıgı mesaj melike eryılmaz diye bi dengesiz kızlar lafı ben yedim vildan abla bi güzel haddini bildirdi hiç elinden kacarmı

artık şu sapık vakasından sıyrılın ya. boşuna canınızı sıkıyorsunuz. sizin stres yapmamanız gerekmiyor mu????????????????????????????

aaaaa okudum bak allahım ne insanlar var böyle terbiyesiz şeyler bizde konuşuyoruz ama yani böylede dedğil ama dimi

ya bişey sorcam. ne kadar zamandır bekliyorsunuz bebişleri. çok merak ettim.

canım benim iki sene olmadı evleneli ilk 5aydan sonra istemeye başladık iştee buzmana kadar bekliyoruz çok şükür ne bende ne eşimde hiç bi sorun yok tek sorun stresmiş e onuda çok iyi beceriyom yani ben 22yaşındayım eşim 27 yaşında sen nekadardır isitosun canım tedavi görüyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…