Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benimde yeni bitti çalışmaya başlıycam bakalım bu 10-20 gün arasına dikkat edicem eğer adetim düzenli gelirse tabii soğan kürü yaptımya bekliyorum bakalım

selam kızlar ben geldim..azıcık mola verdim fatura kesmeye..nasılsın bakalım..

kızlar az önceki saygısızın profiline baktımda bu erkek galiba yazdığı şeyler hep ofsayt yada duble sapık bir kadın:)))

benimde yeni bitti çalışmaya başlıycam bakalım bu 10-20 gün arasına dikkat edicem eğer adetim düzenli gelirse tabii soğan kürü yaptımya bekliyorum bakalım

hadi hayırlısı canım yumurtlama günlerinde hergün beraber olmaya çalış garanti olsun biz bu ay öyle yaptık bakalım artık korkuyorumm

inş canım senin adet ne zman

benim adetim yeni bitti canım sogan kürüne basladım ama benden kahverengi bi akıntı geliyo sendede gelmişmiydi yeb2004 acaba bişey olurmu bu akıntı yüzünden

dkız vildoş ilaçlarını düzenli iç çabuk ileş böle hasta hasta olamz dimi:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…