cnm bizde bu ay öyle yaptık ama kısmet işte bide fazla stres yaptık galiba
iyiyim tatlım sen nasılsın havalar gene bunaltıcı başka bişi yok valla-tatlicadiarzu-
evel aallah hakkından geldin caaanummmmŞenizŞenizŞeniz
benim adetim yeni bitti canım sogan kürüne basladım ama benden kahverengi bi akıntı geliyo sendede gelmişmiydi yeb2004 acaba bişey olurmu bu akıntı yüzünden
canım benim iki sene olmadı evleneli ilk 5aydan sonra istemeye başladık iştee buzmana kadar bekliyoruz çok şükür ne bende ne eşimde hiç bi sorun yok tek sorun stresmiş e onuda çok iyi beceriyom yani ben 22yaşındayım eşim 27 yaşında sen nekadardır isitosun canım tedavi görüyonmu
evet ya bu stresss bizi mahvediyoo bence artık nasıl hamile olacaz diue değilde nasıl stresimizi atarız diye konuşalım yavv
ok cnm içerim kendimede iyi bakarımdkız vildoş ilaçlarını düzenli iç çabuk ileş böle hasta hasta olamz dimi:jeyyar:
anammmmmm çok ayıpppp
yaaa kızlarr ben sanki hasta olacakmışım gibi belirtiler varr offf yaaa ne olur bu ay tutsun artık
kızlarrrr mrb herkese ben daha yeni giriyorum noldu siz neden bu kadar sinirlendiniz geçmişi okumadım çok uzun kötü şeylermi yazdılar sayfayı söleyin bakimmmmmmmm
inşallah canım yaa tabi stres yok olmasında zatenkaydirigubbakcemile2evet burada da bunaltıcı hava var.bende iyi olmaya çalışıyorum.adet oldum mu olmadım mı anlamadım.dünden beri tık yok fazla strese girdim galiba.aman buda bana ders olsun çok kafama takmış yumurtlama günerinde bile rahat değildim.neyse kısmet
yaaa kızlarr ben sanki hasta olacakmışım gibi belirtiler varr offf yaaa ne olur bu ay tutsun artık
cnm olacağı varsa zaten olur sıkma canını kasma kendini sakin ol herşeye hazırlıklı ol :1hug:yaaa kızlarr ben sanki hasta olacakmışım gibi belirtiler varr offf yaaa ne olur bu ay tutsun artık
pardon kızlar yanlış tuşa bastım umarım kimse görmedi şimdi bu mesjı bildiricem kötükedihüso
abyosun escales ebrar42 gize vildangel dil nur nilaykisir sulezehra yeb2004 hepinize merhaba nasılsınız
hamişler nasıllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?