Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

iyiyim tatlım sen nasılsın havalar gene bunaltıcı başka bişi yok valla-tatlicadiarzu-

evel aallah hakkından geldin caaanummmmŞenizŞenizŞeniz

evet burada da bunaltıcı hava var.bende iyi olmaya çalışıyorum.adet oldum mu olmadım mı anlamadım.dünden beri tık yok fazla strese girdim galiba.aman buda bana ders olsun çok kafama takmış yumurtlama günerinde bile rahat değildim.neyse kısmet

benim adetim yeni bitti canım sogan kürüne basladım ama benden kahverengi bi akıntı geliyo sendede gelmişmiydi yeb2004 acaba bişey olurmu bu akıntı yüzünden

osmaniyecim bu soğanı uygularken akıntının olması çok normalmiş ama bende hiç olmadı 14. günü adet oldum biraz yoğun geçti 12 sinde olmuştum sen soğanı yaparken hastalandınmı normalmi oldu adetin sen ayın kaçında oldun canım

yaaa kızlarr ben sanki hasta olacakmışım gibi belirtiler varr offf yaaa ne olur bu ay tutsun artık

kızlarrrr mrb herkese ben daha yeni giriyorum noldu siz neden bu kadar sinirlendiniz geçmişi okumadım çok uzun kötü şeylermi yazdılar sayfayı söleyin bakimmmmmmmm

pardon kızlar yanlış tuşa bastım umarım kimse görmedi şimdi bu mesjı bildiricem kötükedihüso

:Saruboceq:
yok yaa bu daha 2. ay ama bu konuda araştırma yapmaktan sanki 2 sene olmuş gibi hissediyorum bende. geç olsun da sağlıklı olsun, ne yapalım. bekleyelim bakalım.

dkız vildoş ilaçlarını düzenli iç çabuk ileş böle hasta hasta olamz dimi:jeyyar:
ok cnm içerim kendimede iyi bakarım
kıs 1 aydır hastayım hiç belli ettimmisırnaşık şey

anammmmmm çok ayıpppp

yaa efet işte buna sinirlendik
ve hala şu altta 1 misafir var ben kıl oldum ona kimsin sennnnnnnnn

inşallah canım yaa tabi stres yok olmasında zatenkaydirigubbakcemile2
yaaa kızlarr ben sanki hasta olacakmışım gibi belirtiler varr offf yaaa ne olur bu ay tutsun artık

kız sümoş bak gene olumsuz düşünüyon ya pozitiol birazda testte pozitif çıksın canım yaaa:teselli:

kızlar bunun mesajlarını okudumda bunu daha önce sapık oldugunu anlamadınızmı bende bugün kayıt oldu zannettim hepsi falso bunu ultra sapık yani

abyosun escales ebrar42 gize vildangel dil nur nilaykisir sulezehra yeb2004 hepinize merhaba nasılsınız
hamişler nasıllllll

cnm olacağı varsa zaten olur sıkma canını kasma kendini sakin ol herşeye hazırlıklı ol :1hug:
pardon kızlar yanlış tuşa bastım umarım kimse görmedi şimdi bu mesjı bildiricem kötükedihüso

gözümüze soktunsırnaşık şey

inşallah canım inşallah. söylemesi kolay, uygulaması zor ama stres yapmamaya çalış. dualarım seninle. hayırlı haberler verirsin bize umarım :)
korunurken olacak mı diye korkarken şimdi de deli gibi dua ediyorum. kendimi anlamadım valla senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…